Engem jobban idegesít a kp,.. Remélem Khedira csere lesz! Vagy az se!mocsok írta:holnap visszatér marcelo és varane is.![]()
holnaptól darálunk.

Balet viszont sajnálom... Megnézném már ùgy egy meccsen, hogy éli a játékot. :S
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 1., kedd 23:27
Engem jobban idegesít a kp,.. Remélem Khedira csere lesz! Vagy az se!mocsok írta:holnap visszatér marcelo és varane is.![]()
holnaptól darálunk.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:52
realfan91 írta:Nagyon jó ez a bale gyerek. Mikor jön már rá kedves elnökünk hogy ez az átigazolási politika egy csőd? Azért mert CR megérte a pénzét azért nem fogja minden játékos megérni. Kakával már befürödtünk, lehetett volna tanulni belőle. De van aki sosem tanul a hibáiból.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 1., kedd 22:48
mocskos vészmadarakrealfan91 írta:Nagyon jó ez a bale gyerek. Mikor jön már rá kedves elnökünk hogy ez az átigazolási politika egy csőd? Azért mert CR megérte a pénzét azért nem fogja minden játékos megérni. Kakával már befürödtünk, lehetett volna tanulni belőle. De van aki sosem tanul a hibáiból.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. október 1., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 1., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 1., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. október 1., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 20:48
zalkrisz írta:Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy...![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 1., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 1., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 1., kedd 20:30
Korai ezt kijelenteni, de kár ezért a sérülésért, ami már nem az első, pedig nem rég jött.primrose írta:Hát idén már ő sem hozza vissza az árát...Csabi írta:bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 1., kedd 20:23
Hát idén már ő sem hozza vissza az árát...Csabi írta:bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 20:13
Ronaldo biztos megint lerugta, mert o DM-et tamogatjaCsabi írta:bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 1., kedd 20:08
na, van 1 új Robbenünk.Csabi írta:bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 20:01
Nagyon helyes, azért nem sok olyan játékos van, akinek ennyire tiszta elképzelései vannak a saját jövőjét illetően.h3x0r írta:Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.
Ezt én is így gondolom, bár az alapján, ahogy mostanában tolja a Pool, nem tűnik elérhetetlen célnak a BL-hely sem. Viszont ettől függetlenül szerintem távozni fog az uruguayi.h3x0r írta:Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.
Nem is gondoltam teljes mértékben komolyan, azért volt ah3x0r írta:Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :P
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 1., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 19:10
Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.GT37 írta:Mondjuk Lewandowski esetében nem tartottam valószínűnek, hogy el tudjátok vinni, folyamatosan lehetett olvasni a bayernes pletykákat, aztán végül maradt, de láthatjuk, hogy volt alapja a nyár eleji híreknek.
Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.GT37 írta:Falcao meg Suárez tényleg világklasszis középcsatárok, pont olyan szintű csatárok, akikre a Realnak szüksége lenne, ráadásul, ahogy írtad, egyáltalán nem esélytelen, hogy elviszitek valamelyiket jövőre. Főleg így, hogy végül Suárez is maradt a Poolban, el tudom képzelni, hogy előre lepaktáltatok vele, hogy ezt a szezont még bírja ki Liverpoolban, aztán mehet hozzátok.Mindenesetre bármelyiket is igazoljátok le, hatalmas erősítés.
Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :PGT37 írta: Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. október 1., kedd 18:53
Pontosan így érzek én is. Persze úgy, hogy Özil nem szarik bele...De ha már Özil elment és csak annyi van hogy Bale helyett Suarez, még annak is jobban örülnék...Egyszerűen nem kell Béla nekünk!!!zalkrisz írta:Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy...![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 1., kedd 18:51
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem