h3x0r írta:Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.
Nagyon helyes, azért nem sok olyan játékos van, akinek ennyire tiszta elképzelései vannak a saját jövőjét illetően.

Mehet Götze után Münchenbe, így még erősebb lesz a Bayern, az meg számomra nem kétséges, hogy a Dortmund elő fog varázsolni egy ismeretlen csatárgyereket valahonnan, akit pár év múlva több tízmillió eurós haszonnal fognak továbbadni.
h3x0r írta:Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.
Ezt én is így gondolom, bár az alapján, ahogy mostanában tolja a Pool, nem tűnik elérhetetlen célnak a BL-hely sem. Viszont ettől függetlenül szerintem távozni fog az uruguayi.
h3x0r írta:Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :P
Nem is gondoltam teljes mértékben komolyan, azért volt a

a mondat után.

Nyilván többnyire racionális okokból kifolyólag hagyta ott a csapatait, ahogy leírtad, de ismerve Zlatan személyiségét, mentalitását (már amennyire ezt a képernyő előtt ülve meg lehet ítélni) szerintem ő az a típusú játékos, aki akkor is továbbáll, ha egy folyamatosan trófeákat nyerő csapatban van tökéletesen bebiztosított helye és kiemelkedően magas fizetése. Egyszerűen mindig új kalandot, új kihívásokat keres.
Persze lehet, hogy ha nincs a bundabotrány, akkor a Juventusból vonulna majd vissza, vagy ha Messi nem találja ki, hogy középen szeretne játszani, akkor még most is nálunk tolná, de ezt nem tartom valószínűnek.