istimester írta:Raúl a mai játékosok többségènek csak egy kósza gyerekkori emlék. Nem látnék bele ennyit egy esetleges kinevezésbe. Ez van, öreg vagy Sierra koma
baszkii

HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. január 8., kedd 16:24
istimester írta:Raúl a mai játékosok többségènek csak egy kósza gyerekkori emlék. Nem látnék bele ennyit egy esetleges kinevezésbe. Ez van, öreg vagy Sierra koma
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. január 7., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 7., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 7., hétfő 16:03
Wtf ha ez igaz fitogtassunk már erőt faszom. Hát már néhány újságíróval is el kellett volna szórakoznunk az elmúlt években,nem hogy ezekkel.Realista24 írta:Legalább tudjuk a videóbíró miért nem szólt![]()
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 9081495552
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 7., hétfő 15:54
Azért egy ilyen a La liga brand-jét kegyetlenül lejáratja, ez azért kegyetlenül a kulisszák mögött történt...Süti írta:Na jó, ha ez a pali jövő héten is munkát kap, én elmegyek szenet bányászni kambodzsába.Takarodjmár...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. január 7., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 7., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 7., hétfő 15:41
Elképesztő (!!) ezért nincs ( nem volt) bunda a La ligában, mert bundázás estén is a szívük (gyűlöletük) után mennének, nem annak megfelelően mint amire a bundust kaptákRealista24 írta:Legalább tudjuk a videóbíró miért nem szólt![]()
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 9081495552
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 7., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 7., hétfő 8:39
___Samy___ írta:Nem emlékszem már pontosan, de mintha többek között családi problémák miatt sem vállalt el minket, nem akarta elhagyni Olaszországot. Nem tudom ez most mennyire változott nála.
Ebben csak a Juve iránti hűségére hivatkozva dobta vissza a labdát, de az udvarias stílus, legnagyobb klub és minden edző álma szövegek alapján nem hinném, hogy esélytelen lenne.Speaking to Stile Mese magazine, Allegri said: "I said 'no' to Real Madrid because I made a commitment with the president.
"Therefore, my maximum respect for Juventus and given word were why I rejected the call of Real Madrid, the biggest club in the world and the dream for every coach.
"I'd be a hypocrite if I said I wasn't honoured by their consideration, but I'm absolutely convinced that I made the right decision.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 7., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 7., hétfő 8:32
___Samy___ írta:De nem csak a mi csapatunkat veheti át. Azért mert fel kell állnia, ha nem nyernek BL-t, attol meg sztem nem biztos, hogy idejön.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 7., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 7., hétfő 8:26
___Samy___ írta:Nem tudom, nekem Raul nem az az edző alkat, valahogy egy kicsit langyi. Allegri nem lenne rossz választás. Bár ha már a legelején visszautasított minket, akkor a jelenlegi helyzetben miért venné át?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 7., hétfő 8:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 7., hétfő 7:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 7., hétfő 0:03
Nem kell játszaniuk évi 60 meccset. Nem full kispados embereket kell faragni belőlük.kiserik írta:Itt kezdődik a probléma. Újítsuk meg a keretet, de a kedvencek maradjanak. Persze, mert Luka meg Marcelo le fog csücsülni szó nélkül a padra. Sajnos, nem sajnos, de akiknek menni kellene az Bale, Isco, Asensio, Luka, Case, Marcelo. Aztán lehetne beszélni megújításról. Amennyiben Luka, Marcelo elfogadja a padot, akkor maradhatnak.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. január 6., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 6., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 6., vasárnap 23:11
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem