Castilla és holland bajnokság > Real Betis, Real Madrid.

Inkább az a baj, hogy nekem legalábbis, elég csalódás mindkét arc. Többet vártunk tőlük szerintem, bár még nagyon fiatalok, plusz Cebának a tavalyi év gyakorlatilag kiesett. De az is igaz, hogy egy Ramos vagy messi ilyen idősen már elkezdett faszra húzni mindenkit.
Ceba amúgy Solari alatt szép lassan visszakerül a Zidane féle kalapba. Érzésre mintha Fede Valverde is előtte lenne már a sorban. (Mondjuk én meg tőle nem vagyok annyira elájulva, mint itt sokan). Az a baj, hogy most annyira árnyéka mindenki önmagának, hogy nehéz megmondani, főleg nekünk, innen, hogy ki jó meg ki rossz. Senki nem szaggatja szét az istrángot. (Talán Carvajal, Llorente, Courtois, Regui meg egy-két ember hozzáállásával lehetünk elégedettek, de nem ők lesznek a húzónevek) Pl. az új Aranylabdásunk is, ha úgy gondolja, hogy ilyesmi produkciókat kíván előadni, mint mostanában nagyon sokszor, akkor lehet, hogy neki is jobb lett volna a levegőváltás, mint a másik Aranylabdásnak. Csak lassan már tényleg elfogyunk. Kész játékost venni meg mostanában úgy látom nem ér. 2-3 komolyabb játékos érkezése az állóvizet kicsit felkavarná és újra beindíthatná a gépezetet, biztos vagyok benne. De 16-17 éves igazolásokat már nem nagyon akarok látni, mert már tele van velük a padlás, eredmények meg most kellenek, mert lassan kiürül a stadion.