Ahogy a csodarealnak se ártott volna..dzsi91 írta:De ők legalább álltaka mostani csodabarszának is kellett volna.

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. január 6., vasárnap 12:52
Ahogy a csodarealnak se ártott volna..dzsi91 írta:De ők legalább álltaka mostani csodabarszának is kellett volna.
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 6., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 6., vasárnap 8:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. január 6., vasárnap 8:19
Eto'o de szépen kisárgázta magát a sorfal alól, de szánalom voltdzsi91 írta:Mármint azok a Ronaldinhoék akik történelmi sorfalat álltak nekünk?tubatibi írta:Messi előtt is szopatva voltunk javarészt Barcáéktól amúgy.![]()
Akkor volt egy Ronaldinho aki lazán pakolt el 3 gólt Nekünk, na meg Eto'o.
Nem féltem Őket, sorra nyerik a bajnokságot, kupát Mi meg azt mondjuk, hogy Ők rosszabbul állnak, legenda nélküli életre hamarabb készülünk fel. oké.![]()
Rossz ezt látni, hogy akármennyire "szarok", meg egy szinten vagyunk, az utóbbi években akkora pofonokat osztottak, hogy elhánytuk Magunkat kb.
(Btw nem felejtettem el a 4 BL címet és emiatt hatalmas respect, de jólenne néha katalánokat is megverni vagy dominálni kicsit Spanyolban is.)egyszer fent egyszer lent.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 6., vasárnap 8:04
Mármint azok a Ronaldinhoék akik történelmi sorfalat álltak nekünk?tubatibi írta:Messi előtt is szopatva voltunk javarészt Barcáéktól amúgy.![]()
Akkor volt egy Ronaldinho aki lazán pakolt el 3 gólt Nekünk, na meg Eto'o.
Nem féltem Őket, sorra nyerik a bajnokságot, kupát Mi meg azt mondjuk, hogy Ők rosszabbul állnak, legenda nélküli életre hamarabb készülünk fel. oké.![]()
Rossz ezt látni, hogy akármennyire "szarok", meg egy szinten vagyunk, az utóbbi években akkora pofonokat osztottak, hogy elhánytuk Magunkat kb.
(Btw nem felejtettem el a 4 BL címet és emiatt hatalmas respect, de jólenne néha katalánokat is megverni vagy dominálni kicsit Spanyolban is.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 6., vasárnap 8:03
Tökéletes példa, mert az elkényeztetett gyerek egyből elfelejti hogy mit kapott egy perce ha adott pillanatban nem az van amit ő akar.kiserik írta:Hát igen. Az elkényeztetett szurkoló olyan, mint a gyerek. Ha felpofozzák, elpityeredik. Már pedig most mi rendre kapjuk a pofonokat a csapatunktólRealista24 írta:Én meg csak a folyamatos sírás látom...![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 6., vasárnap 7:57
Hát igen. Az elkényeztetett szurkoló olyan, mint a gyerek. Ha felpofozzák, elpityeredik. Már pedig most mi rendre kapjuk a pofonokat a csapatunktólRealista24 írta:Én meg csak a folyamatos sírás látom...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. január 6., vasárnap 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 5., szombat 23:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. január 5., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 5., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 5., szombat 20:57
Ez így van.BBeno írta:ja hogy ez pozitivumnak szamit hogy nekunk mar nincs Ronaldo? szerintem arra minden csapat kepes hogy elengedje a legjobbjat es aztan ne potolja senkivel. szamomra ez sehogy sem elony.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 5., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 5., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 5., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 5., szombat 19:11
Ja plusz az sem elhanyagolható,hogy nálunk ha minden jól megy pont akkortájt fog összeállni a következő generáció amikor messi visszavonul vagy eligazol,szóval nekik is könnyen nyakig érhet a szar egyik napról a másikra.Meglátjuk Perezék mit ügyködnek simán benne van,hogy ezt a szezont beáldoztuk de rövid időn belül feltankoljuk a keretet.Realista24 írta: Azt kihagytad hogy jó eséllyel ők nem fognak pénzt csinálni Messibol.
Mondjuk mellette felszabadul évi 80 millió. Az is igaz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 5., szombat 18:59
Azt kihagytad hogy jó eséllyel ők nem fognak pénzt csinálni Messibol.dzsi91 írta:Szerintem a jövőre nézve a barsza sokkal szarabbul áll.Ők már elvertek egy vagyont átlagnál kicsivel jobb játékosokra és ott is messi fedi el a gondokat úgy mint nálunk CR.
Mi elvileg tele vagyunk dellával és azért Carvajal Varane Courtois Kroos tengely még bőven használható lenne a következő években. Meg most mi mentálisan is a béke segge alatt vagyunk Zz távozása után, azért a mostani keretben is sokkal több van mint amit a sezonban produkálnak.
Kellet volna támadót igazolni Cr távozása után és sokkal szebben festene a dolog, sőt szerintem ugyanúgy tovább robogtunk volna mint eddig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 5., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 5., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2019. január 5., szombat 17:37
Félre ne értsd, csak egy példát hoztam neki, Matyi még mindig kísért ha arra gondolok mikor szélsőt játszott. Egyébként a francia játékosok képzik lassan azt az elitet, amit a 2000es évek elején a brazilok. (habár gyanítom ez neked nem újdonság.Realista24 írta: Egy gólt felhozniHa nem lőtt volna nekünk gólt, akkor kutyaütő? Vagy Matyi world class mert gólt lőtt nekünk? Ez szar érv volt, mindamellett én jó játékosnak tartom, aki ha be tud illeszkedni, tökéletes zongoracipelő lehet.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem