Mire alapozod azt, hogy jobbak leszünk, azon a bölcs tapasztalaton kívül, hogy egy jó csapat összerakásához idő kell, és Bale formába lendülését leszámítva? Mik azok a jelek, amiket látsz? Mert én sok biztató jelet nem látok.R.M.C.F írta:ÉN nem igy gondolom...sőt....de ugye az én véleményem nem mérvadó.mostmár lassan tényleg mindenki látja, hogy jelenleg sehova nem tartunk.

Edző és vezetőség
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dániába x-eltek agy noneme csapattal,odahaza a törökökkel,a fiorentina guritott nekik egy négyest...nem olyan jók ők aminek be vannak állítva...kicsit túl vannak fújva...De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azért sokmindent elfelejtünk emberek.
az első félidőben 11-11 ellenében vezettünk.
Persze 2-1ig jól játszotta Juve, voltak helyzeteik, jöttek támadtak, mezőnyben jobbak voltak a Madridnál.
Aztán a kiállítás után vége lett számukra a bulinak (mondjuk senki ne haragudjon meg, de azért 10 emberrel si lehet játszani.. na de jólvan, így alakult mind1)
De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...
az első félidőben 11-11 ellenében vezettünk.
Persze 2-1ig jól játszotta Juve, voltak helyzeteik, jöttek támadtak, mezőnyben jobbak voltak a Madridnál.
Aztán a kiállítás után vége lett számukra a bulinak (mondjuk senki ne haragudjon meg, de azért 10 emberrel si lehet játszani.. na de jólvan, így alakult mind1)
De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg lesz csatár a Barca ellen, Carlo mondta a meccs után. Semmi fals9 kezdéskor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hagyjuk már bale-t,bemondta salloi a fúrót....ennyi.....bale a kapus poszt kivételével bárhol klasszis.
jelenleg semmi forma,kockás mozgás,gyenge erőnléte,lassu és körülményes ja és a fél világ cinkeli.......ez a helyzet. Elküldte melegiteni a 40 percben
hová?
Simán van helye,cr balról bale jobbról.....dm meg a nevető 3ik...és lehet forogni nekik......bale cenyóbe is befér,dm meg visszavontba.....bármit lehet játszani,annyi a lehetőség hogy még sok is.
jelenleg semmi forma,kockás mozgás,gyenge erőnléte,lassu és körülményes ja és a fél világ cinkeli.......ez a helyzet. Elküldte melegiteni a 40 percben

Simán van helye,cr balról bale jobbról.....dm meg a nevető 3ik...és lehet forogni nekik......bale cenyóbe is befér,dm meg visszavontba.....bármit lehet játszani,annyi a lehetőség hogy még sok is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
nekem a Chelsea ellen meccsünk tetszett a legjobban. ott parádésan játszottunk és a chelsea is komolyan vette, nekik is közel volt a szezonkezdés. akkro lefociztunk a chelseat.
Én csak azt látom, hogy teszt az egész és még Balere nem is számíthatott az olasz... Elég gáz ez így október és egy klasszikó előtt. Ami még furább, hogy se a védekezésünk nem működik jól, se a támadás... Igaz, hogy csapat szinten rendre szétesünk és ez megint érdekes, mivel az előzszezon valami irgalmatlanul jól sikerült és csak a Lyon ellen voltunk gyengécskék... Most meg kicsit stagnálás érzek, de ezt átlépve remélhetőleg felszakad mindenkiben minden. Benzemában meg főleg...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az előszezon nem mérvadó,az ottani játék a felkészültség szintjéhez mérhető,ha mások még nem tartanak ott,akár csak egy hét a különbség benne,a pályán már felborul minden.az előszezonban jobban, szebben játszottunk
Ami meg most megy,ahhoz nem elég pár szaros hónap.Kell legalább fél év,de inkább több......ez is oka( a türelmetlenség) hogy még nincsen csapatunk,mert minden realos már temeti a rendszert....holott majd tavasszal kell MÉRNI....
-
ÉN nem igy gondolom...sőt....de ugye az én véleményem nem mérvadó.mostmár lassan tényleg mindenki látja, hogy jelenleg sehova nem tartunk.
Az biztos, hogy a csatárprobléma megint napirendre fog kerülni, ha Cé esetleg kicsit visszaesik, és nem fogja hozni a gólokat. Mert akkor kifogja? Ahogy eddig kinéz Benzema szinte biztos, hogy nem, de Morata sem hiszem. Ezért is kéne végre Jesét meglépni, de Ancelotti úgysem meri.
De nyáron hozni kéne valami értelmes embert oda előre, aki tud gólt, gólokat is rúgni, nem csak futkározni a pályán. Lewandowski, Suárez, Aguero, Falcao. Lehet válogatni.
De talán a lengyel lenne a legjobb megoldás, tudtommal nyáron lejár a szerződése.
De nyáron hozni kéne valami értelmes embert oda előre, aki tud gólt, gólokat is rúgni, nem csak futkározni a pályán. Lewandowski, Suárez, Aguero, Falcao. Lehet válogatni.
De talán a lengyel lenne a legjobb megoldás, tudtommal nyáron lejár a szerződése.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
"És azt is tegyük hozzá, hogy ez a mai meccs is elég mákos volt, meg jó pár bajnoki, szóval ha fortuna nem áll mellettünk, nem biztos, hogy így áll a helyzet. "
A focihoz ez is hozzá tartozik... Elég nézni pár barca meccset. Tavaly hihetetlen szerencsesorozata volt...
A focihoz ez is hozzá tartozik... Elég nézni pár barca meccset. Tavaly hihetetlen szerencsesorozata volt...
Persze, a számok mellette szólnak, ez oké, de szenvedés nézni a meccseinket komolyan. Régen alig vártam, hogy leülhessek nézni a meccseket, pedig aztán akkor sem sziporkáztunk, de mostanára annyira belefáradtam ebbe az állandó majd, majd tavasszal, majd jövőre, majd nem tudom mikor dumába, hogy már csak megszokásból nézem a meccseket, nem azért mert leszögez a tv elé. És azért lássuk be, a focinál ez elég fontos szempont.
És azt is tegyük hozzá, hogy ez a mai meccs is elég mákos volt, meg jó pár bajnoki, szóval ha fortuna nem áll mellettünk, nem biztos, hogy így áll a helyzet.
És azt is tegyük hozzá, hogy ez a mai meccs is elég mákos volt, meg jó pár bajnoki, szóval ha fortuna nem áll mellettünk, nem biztos, hogy így áll a helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
BL csoport első és veretlen, bajnokságban meg szombaton, ha nyerünk ugyan annyi pontunk van mint a barcának... Tavaly ilyenkor meg...
Értem mire gondolsz, de elég megnézni Mou első évét és az azt követőt... Tavasszal egyébként már én is szebb focit szeretnék látni.
Értem mire gondolsz, de elég megnézni Mou első évét és az azt követőt... Tavasszal egyébként már én is szebb focit szeretnék látni.
Ennyi a lényeg. Tényleg az a legszembetűnőbb, hogy össze-vissza futkározik mindenki, passzolgatnak jobbra-balra, semmi tudatosság nincs a játékunkban, már egy sima védelmet nem tudunk átjátszani, nemhogy egy betömörülő csapat ellen.CS0ki írta:Hát ez nagyon gyenge volt...tavaszra valamit alkosson Ancelotti, mert ez lópöcs eddig. Össze-vissza rohangál az egész csapat, ez egyszerűen semmi. Nem is értem. Azért volt már 3 hónapja. De ha augusztus végét nézzük, akkor is lassan két hónap. Ennyi idő alatt valami értelmes dolgot fel kellene már mutatni.

Hogy a """"szakmai"""" hibákról ne is beszéljünk, igaz nem vagyok, sosem voltam egy szakértő, de azért csak látom, hogy mi az ami VALÓSZÍNŰLEG segítené a csapatot, és mi az ami hátráltatja, nem igaz, hogy ez a digó nem látja.
Casemiro, Carvajal, Jesé... illetve Khedira, Arbeloa lassan Benzema is idevehető...
Hát ez nagyon gyenge volt...tavaszra valamit alkosson Ancelotti, mert ez lópöcs eddig. Össze-vissza rohangál az egész csapat, ez egyszerűen semmi. Nem is értem. Azért volt már 3 hónapja. De ha augusztus végét nézzük, akkor is lassan két hónap. Ennyi idő alatt valami értelmes dolgot fel kellene már mutatni.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mivel a vezetőséghez tartozik, ezért ide írom: tudunk valamit a stadion új megjelenéséről? Elfogadták már valamelyik tervet? Vagy még nem született döntés?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
-->Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
Még véletlenül sem kötözködés gyanánt, de ebben a kérdésben CS0kival értek egyet; egyrészt az általa vázoltak, másrészt a transzfer anyagi vonzata miatt is; ha ne adj' Isten nyár előtt mégis a brifkóhoz nyúlnák, se fogjuk hivatalosan azt reklámozni, teljesen érthető módon; szóval Perez szava ebből a szempontból szerintem nem feltétlenül Szentírás!Egyébként ha akarunk is csatárt, az hivatalosabb oldalról még lebegtetve sem lesz. Van még 3 hónap, amit mindenképpen a jelenlegi játékosokkal kell letudni, akiknek nem feltétlenül válna előnyére, ha most tudnák már, hogy újabb sztárcsatár jön. Persze lehet pozitívan is kijönni a dologból, de kockázatos...
Hála a jó égnek, remélhetőleg és valószínúleg nem azCristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, perszeAhogy korábban írtam, ő nem a Real Madrid Messije.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Igen, igazából a probléma az hogy az előszezonban volt egy eléggé alapnak mondható felállás, Modric-Isco-Özil-Cé-Benzema. Függetlenül attól hogy Özil nem nyújtott kiemelkedőt ez a sor elég jól funkcionált. Helyenként látványosan, kreatívan focizott a csapat, a Chelsea elleni meccsen például nagyon kijött ez, ott már olyan focit toltunk amit én személy szerint látni szeretnék. Viszont jött Bale, Özil pedig ment. El kellett kezdeni mást játszani, Bale ugye egy ideig nem volt bevethető, helyette Di Maria került be, teljesen más stílusú mint Özil, és mégegyszer mondom tekintsünk el ennél a példánál Özil gyengébb formájától . Ezzel a lépéssel kb ugyanazt voltunk kénytelenek játszani amit Mourinho nyomatott.Ami viszont probléma, az...például Bale. Leírtam nem egyszer, hogy ha ő jön, akkor nem fogunk a beígért rövdpasszos játékból annyit látni, mint szeretne a nép, mert hoztak vagy 100 milkáért egy olyan játékost, aki nem abban a legjobb.
És itt most sokan ezt úgy veszik hogy Bale ellen vagyok, de egyáltalán nem. Megvannak az erősségei a srácnak amiből még bőven fogunk tudni profitálni, de szerintem rosszkor érkezett a csapathoz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Holtszezon van. Jön egy presztízzsel nem bíró meccs, a derbi lecsengett, Karim gyengén teljesít, egyértelmű, hogy erről fognak írni.
Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
Cristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, persze
Ahogy korábban írtam, ő nem a Real Madrid Messije.
Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
Cristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, persze

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
[quote="h3x0r"]Varom a linket a nyilatkozatarol amiben azt mondja, hogy csatart akarok igazolni.
Ja, hogy egy spanyol ujsagiro kikovetkeztette hogy ha Benzema nem jatszik jol es Morata se kap sok lehetoseget, akkor szerinte Ancelotti biztosan akar hozni egy csatart..
Tolem ne vard a linket,en ezt itt olvastam a hirekben,h allitolag maris csatar kell az edzonek,azt,h ezt tenyleg nyilatkozta vagy sem,sztem nem mi fogjuk kideriteni.
Nalam Benzema tokeletesen megfelel,de egyelore ugy tunik,h a nagyon igenyes es hozzaerto publikumnak keves lesz a francia,es erre sztem Ancelotti sem szamitott...
Ja, hogy egy spanyol ujsagiro kikovetkeztette hogy ha Benzema nem jatszik jol es Morata se kap sok lehetoseget, akkor szerinte Ancelotti biztosan akar hozni egy csatart..
Tolem ne vard a linket,en ezt itt olvastam a hirekben,h allitolag maris csatar kell az edzonek,azt,h ezt tenyleg nyilatkozta vagy sem,sztem nem mi fogjuk kideriteni.
Nalam Benzema tokeletesen megfelel,de egyelore ugy tunik,h a nagyon igenyes es hozzaerto publikumnak keves lesz a francia,es erre sztem Ancelotti sem szamitott...