Mindig az kell ami nem lehet.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. január 3., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 3., csütörtök 21:52
kérhetem vissza a 2 traktort inkábbmocsok írta:Azert az enyhe túlzás hogy rvnt mindenki szerette.
Sőt.. persze, sok Szep emlék fűződik hozza, de a többség fogta a fejet mikor meglátta hogy megint a “ket traktor” van elől a kezdoben.
Nagyjából ugy mint mikor most benzema meg bale.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2019. január 3., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. január 3., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 3., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 3., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. január 3., csütörtök 20:49
És ez kell nekünk? Chicharito mód? Ezzel nem Icardi mellé álltam, de legalább benne van egy kis dinamika, egy kis focistára emlékeztető mozgás. Kane-nél + pont, hogy relatíve sokszor elsül a lába, amúgy nézhetetlen a játéka a szezon 90%-ba. Komolyan ezt akarjátok látni, csak azért, hogy a szezonba 10 góllal többet lőjjünk? Akkor már hozzunk mellé valami vonal szélsőt is, aki leszegett fejjel tolja be a beadásokat, aztán hátha minden meccsen kegtalálják. Zidane szarrá lett fikázva, hogy CR-re alapozza a taktikát a sok beadással,szél játékkal. Erre hoznátok egy Kane-t. Elnézést a durvább hangnemű hozzászólásért, mert amúgy majdnem mindig egyet értek veled, de Isten mentsen meg minket Kane-től.idén 28 meccs 18 gól 6 assist. felőlem aztán fejbe is rúghatja magát Chicharito módra ha hozza az eredményeket.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 3., csütörtök 20:35
Nem provokáltam senkit.Realista24 írta:Most rám gondolsz vagy magadra?wxyz írta:Én a provokálást nem értem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 3., csütörtök 20:31
Azt csak azért hoztam fel hogy mindenféle jóval is jár egy ilyen klubnál lenni.Buitre írta:nem kötekedésképpen, de kajakra számít(hat) ilyen fizu mellet a céges járgány?Realista24 írta:én is elüldögélnék 10 millióért még két évig a padon, céges audival a seggem alatt![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. január 3., csütörtök 20:26
nem kötekedésképpen, de kajakra számít(hat) ilyen fizu mellet a céges járgány?Realista24 írta:én is elüldögélnék 10 millióért még két évig a padon, céges audival a seggem alatt
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 3., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 3., csütörtök 20:24
Hakimi jó lehet.Fiatal még.wxyz írta:Általában be is jöttek amiket írt. A kitiltását sem értettem, leírta a problémákat a klubnál (pl. túltolt fiatalítás, Theo és Hakimi nem megoldás Marcelo és Carvajal mellé, csatárprobléma), mind beigazolódott.
Sajnálom az eltűnését, jókat írt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 3., csütörtök 20:20
Most rám gondolsz vagy magadra?wxyz írta:Én a provokálást nem értem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 3., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 3., csütörtök 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 3., csütörtök 20:13
Nem csodálkozom hogy nem érted.wxyz írta:Általában be is jöttek amiket írt. A kitiltását sem értettem, leírta a problémákat a klubnál (pl. túltolt fiatalítás, Theo és Hakimi nem megoldás Marcelo és Carvajal mellé, csatárprobléma), mind beigazolódott.
Sajnálom az eltűnését, jókat írt.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 3., csütörtök 20:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 3., csütörtök 19:34
RMCF is azt hitte magáról.wxyz írta:Egy rétegnek biztosan, de voltam már retardált meg troll is. De általában bejön amiket írok.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. január 3., csütörtök 19:25
Múltidő?voltam már retardált
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 3., csütörtök 19:18
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem