HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. december 31., hétfő 0:53
Mourinho maga is megmondta, hogy egyszer szeretné edzeni hazája válogatottját. Ha még nem is most, de ez is eljön szerintem. de arról is szó volt, hogy egyszer visszetérne az Interhez. Ott volt szerintem az, hogy feltétlen nélkül bíztek benne és kedvelték / szerették a nézők, drukkerek, játékosai.
José fanként mondom, hogy sajnos anno Pep jól tette, hogy kihagyott egy szezont. Mentálisan nagyon sokkk lehetett az örökös Real - Barca féle háború (akár a pályán, akár a médián keresztül), úgyhogy tuti megviselte őt is. Mourinhonak is lett volna esélye kihagyni fél vagy egy szezont, de nem tette, (úgy gondolta) viszi még a lendülete. Rá is ráfért volna.
Pogba meg lehet akármekkora király a posztján, emellett hatalmas tapló is. Ahogy ziro is írta, akármennyire is nem bírja az edzője képét, attól még az a munkája, hogy a legjobb tudása szerint tegye a dolgát a pályán. Ezt viszont nem tette meg. Úgyhogy tényleg nagyon veszélyes lenne rászabadítani a Real öltözőjére. Főleg, hogy "csak" egy Solari az edző. OGS még egyelőre nem bizonyított nagy csapat ellen, csak kiesőjelölteket vertek, meglátjuk kap-e hosszabb távú megbízást (köv idényre).
Wolver: Azt a Moutinhot azért pár évvel ezelőtt elnézegettem volna Real-mezben is. Épp az a poszt, amiben sokszor hiány volt, míg össze nem állt a CKM.
Azért az újonc Fulham is elköltött 109 milliót a nyáron, ennek ellenére csak utolsó előttiek.