wxyz írta:Az előbb még 100 millióért akartad hozni az erre való Icardit.
Sok itt a furcsa dolog. Például, hogy lóghat ki mozgásban Kane Sterling és Rashford mellől? Vagy bármiben az egysikú árnyékék Alli mellől?
Kane évek óta rúgja a gólokat a Spursben minden sorozatban. Emellett sokoldalú, elmozgó és pozíciós szerepkörben is használható. Levegőben jó, jól helyezkedik, érkezik a kapu elé, társak kiszolgálásában sem rossz, a mozgása az 188 centijéhez képest rendben van, erős, jó testfelépítésű, földön is tud párharcokat nyerni, megtartja a labdákat, lefordul, ilyesmik. Ami igazán a gyengepontja az a sebesség.
Icardi egy igen korlátolt játékos hozzá képest. Neki a helyezkedésen kívül nincs semmi erőssége.
Nem kell ferditeni.
Nem mondtam hogy hoznam Icardit, kettejuk kozul inkabb ot preferalnam tobb okbol is.
Nem mondtam, hogy mozgasban log ki kozuluk. Sanchot erdekes modon kihagytad a felsorolasbol.
Nem rossz.. ahhoz kepest rendben van...emelle nem igazan gyors.
Ilyen jatekost vegyunk 200+ millioert? Foleg hogy csak Premier Leagueben bizonyitott.
Egyikojuk se kene nekem a jovo madridjanak kezdojebe, de ha valasztani kene inkabb Icardit neznem ha nem gond. A maradek penzbol pedig meg tudnank erositeni a szeleket.
Ugy nez ki Perez nem akar igazolni oda, kibekkeli Benzemaval 2020-ig aztan az eb utan remelem megindul Mbappeert.