Ő torrentezett, nem b@szták meg.
Aztán lehet azóta körözik kint...

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 10., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: gunner » 2019. január 9., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 4., péntek 22:01
Nagyon is jól érzelmeztem. Más helyen is belefutottam, érdekes módon értelmes módon meg volt írva.kierkegaard írta:
rosszul értelmezted a cikket. mentségedre legyen szólva, nem épp a legmagyarosabb cikk.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. január 4., péntek 4:17
rosszul értelmezted a cikket. mentségedre legyen szólva, nem épp a legmagyarosabb cikk.istimester írta:
Szívesen.
Üdv,
I.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 3., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 3., csütörtök 23:42
Remélem jólesett a nevetés, hiszen fontos a lelki egészség. Azért picit megkésve leírom, hogy is volt valójában. Ezt egyébként Földes András is tudta, mégis inkább egy vágyvezérelt fél-féknyúzt szerkesztett össze, hogy a törzsközönség megkapja a napi nevetőkét.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 3., csütörtök 15:01
Eh, kurva jo... kosziKerlon írta:Ez naptári nap és nem munkanapra szól. Innét kezdve te csak garanciáztatni tudod a termékedet.KAG írta:Meghibásodott termékre is él a 14 napos elállási jog.
20 perc, rendeltetésszerű használat után ment szét egy gép és a beszállító egy azonnali csere helyett még bevizsgálná meg javítganá...
12.-én lett átvéve a készülék, karácsonykor került átadásra, karácsony másnapján elromlott.
Elviekben még benne lennénk a 14 napos elállásba csak nem tudom, hogy ez meghibásodott készülékre vonatkozik-e vagy sem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 3., csütörtök 14:59
Ez naptári nap és nem munkanapra szól. Innét kezdve te csak garanciáztatni tudod a termékedet.KAG írta:Meghibásodott termékre is él a 14 napos elállási jog.
20 perc, rendeltetésszerű használat után ment szét egy gép és a beszállító egy azonnali csere helyett még bevizsgálná meg javítganá...
12.-én lett átvéve a készülék, karácsonykor került átadásra, karácsony másnapján elromlott.
Elviekben még benne lennénk a 14 napos elállásba csak nem tudom, hogy ez meghibásodott készülékre vonatkozik-e vagy sem?
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 3., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. január 2., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 1., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 1., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. január 1., kedd 8:37
lottón keresztül sikerült?Bencze írta:
Par honap es megkapom a zoldkartyam. Bevandorlasi torvenyekkel elegge tisztaban vagyok. Irj, ha tobb info kell
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. január 1., kedd 6:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. december 31., hétfő 22:58
Haha..nem voltam benne biztos, hogy még tudok írni ide ma.Kerlon írta:még van 9 óra
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 31., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: Bencze » 2018. december 27., csütörtök 14:43
Ha az overstay 180-365 nap kozott van, akkor 3 evre bannoljak az orszagbol. Ha 365 napnal tobb, akkor 10 eves ban jar.Yazid írta:Egy ismerősöm kint van usában több mint egy éve, tavasszal haza szeretne jönni egy hétre. Szerintetetek mennyi esély van rá, hogy kilépésnél belekötnek vagy vissza nem fogják engedni, mert a 90napot nyílván túllépte. Aki hallott már konkrét esetről vagy jobban van informálva ezzel kapcsolatban. Neten utánna olvastam már elég szigorú dolgokat olvastam, de gyakorlatban szerintem másként van.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 27., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. december 27., csütörtök 11:42
takarítónô.kierkegaard írta:https://www.google.com/amp/s/www.napi.h ... 1.html/ampYazid írta:Egy ismerősöm kint van usában több mint egy éve, tavasszal haza szeretne jönni egy hétre. Szerintetetek mennyi esély van rá, hogy kilépésnél belekötnek vagy vissza nem fogják engedni, mert a 90napot nyílván túllépte. Aki hallott már konkrét esetről vagy jobban van informálva ezzel kapcsolatban. Neten utánna olvastam már elég szigorú dolgokat olvastam, de gyakorlatban szerintem másként van.
Mit csinalt ez ido alatt ha szabad kerdeznem? En is sokszor gondolkodtam mar rajta, hogy meglepjem.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem