Oké köszi akkor jövőreDupla D írta:Nincs.dzsi91 írta:Van rá esély,hogy még télen hozzuk ázárt? Mert akkor elkezdek készülni a 14ikre.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 2., szerda 14:22
Oké köszi akkor jövőreDupla D írta:Nincs.dzsi91 írta:Van rá esély,hogy még télen hozzuk ázárt? Mert akkor elkezdek készülni a 14ikre.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. január 2., szerda 13:49
Nincs.dzsi91 írta:Van rá esély,hogy még télen hozzuk ázárt? Mert akkor elkezdek készülni a 14ikre.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 2., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 2., szerda 13:45
Kerlon írta:Szerintem meg de. Hazard is tiszteletben tartotta Chelseat a nyáron, a Chelsea is tiszteletben tartja és elengedik hozzánk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 2., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 2., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 2., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: Toky » 2019. január 2., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 2., szerda 12:30
minden esetben van kompenzacio csak nem irnak rola mert elenyeszo osszeg a teljes atigazolasi arhoz kepest. amikor kakat megvettuk 65ert, ha normális átigazolásról van szó, mint jelen esetben, akkor nem kell kompenzálni, csak lejáró szerződés esetén lett volna aktualitása.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 2., szerda 11:36
Ezek most is ugyanúgy játszanak. Szerintem ez nem érinti a dolgot, hogy mi a Cityvel mit egyezzünk meg.
Egyébként ez is benne van gondolom. Amit meg is értenék egy Betis vagy egy Bilbao vagy bármilyen kis- és középcsapatok esetén, de alapembert a Citytől nem fogunk hozni, bármennyire is jófejkedünk. Jelentősége akkor lehet ennek, ha mindkét klub megy ugyanazért a spílerért, és esetleg az egymásra licitálás helyett a jó viszony megőrzése érdekében egyik klub "félreáll" a másik javára. Persze ez nem tűnik életközelinek, kőkemény üzlet a foci, de gondolom tudják a diplomáciai kapcsolatokért felelős szakemberek a klubnál, hogy meddig éri meg úriemberek klubjaként viselkedni továbbra is.Ez inkább megint cxsak a szokásos dolgot, hogy mintha jó fejségből többet fizetnénk a normálisnál. Ahogy sok kivásárlási árnál is mindig megtoldjuk a béke érdekében.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 2., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 2., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 2., szerda 10:57
Ezek most is ugyanúgy játszanak. Szerintem ez nem érinti a dolgot, hogy mi a Cityvel mit egyezzünk meg. Max még az lehet, hogy Diaz már most akar mindenképpen lépni, de mivel eleve cél az is, hogy Spanyolországba akar visszajönni, olyan sok konkurencia sem lehet. Ez inkább megint cxsak a szokásos dolgot, hogy mintha jó fejségből többet fizetnénk a normálisnál. Ahogy sok kivásárlási árnál is mindig megtoldjuk a béke érdekében.Nem tudom hogy megy ez, de lehet az aláírási pénz és ügynöki jutalék meg esetleg nevelési költség együttese ugyanennyi lett volna, azzal a rizikóval, hogy végül valaki surranón elviszi előlünk mégis.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 2., szerda 10:52
CS0ki írta:Ha most ide akar jönni, akkor a city inkább duzzogva ott tartja úgy, hogy már ide aláírt, mint hogy kapjon egy lelátós emberért 5 milliót?
Jogos.Amellett hogy teljesen egyetértek, ilyenkor azért hajlamos az ember a múltból 10-15 éves intervallumot felhozni, míg a jelenben 1 maximum 2 éves időszakot nézni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 2., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. január 2., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 2., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 2., szerda 10:27
Realista24 írta:Nem. Szerintem nem. Megvannak az extrák ugyanúgy, csak most már nem az van, hogy a Real Madrid odamegy és lerakja a pénzt, mert egy utolsó angol csapat is tud annyit kínálni, mint mi.KAG írta:De ez nem csak a csatár posztra igaz... Most sokkal több az ilyen majdnem nagyon jó, de mégsem az féle játékos, mint régen. Viszont a tényleg extrából meg tizede van.
Az elérhető/megvehető extra játékosok száma csökkent, nem azok akik erősítést jelentenének. Szerintem.
Hopp-hopp.64 milla, Chelsea, ofi. Hazard a zsebben remélem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 2., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 2., szerda 10:23
64 milla, Chelsea, ofi. Hazard a zsebben remélem.ziro4vr írta:Pulisic tényleg megrekedt, mondjuk az edzővel sincs jó viszonyban. Jól járnak vele ha eladják, főleg ha Hudson fiú is belekerül a bizniszbe, bár állítólag a bayernbe menne szívesebben.
Dortmund is fürdött be persze emberekkel, de ők alapvetően ebből élnek, és nyilván nem mindig találnak bele, nem is lehet, de veszteségük nagyon ritkán van. Mondjuk nálam a legalja ez a dán szélső csávó, szerintem teljes homály.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem