https://pbs.twimg.com/media/DvrEuwTX0AEFFBh.jpgBuitre írta:nézem ezt a Moratat... Mennyivel sikerült lehúznunk a Cselszkit?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 30., vasárnap 18:59
https://pbs.twimg.com/media/DvrEuwTX0AEFFBh.jpgBuitre írta:nézem ezt a Moratat... Mennyivel sikerült lehúznunk a Cselszkit?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 30., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 30., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 30., vasárnap 15:01
miről beszélsz. tele vannak portugalokkal meg del amerikaiakkal. persze hogy elverik a tyukosakat.Sierra írta:hát ez a jelenlegi Chelsea semmivel nem jobb, sőt. De a Tottenham is kezd leereszteni. Tegnap is egy újonctól otthon kikapni 3-1-re...Csabi írta:ki helyett fernek oda siman? mindegyik csapat jobb toluk akik jelenleg a top4ben vannak
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. december 30., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 30., vasárnap 7:46
Szegeny ujonc alig vert el a nyaron 93 millat.Sierra írta:hát ez a jelenlegi Chelsea semmivel nem jobb, sőt. De a Tottenham is kezd leereszteni. Tegnap is egy újonctól otthon kikapni 3-1-re...Csabi írta:ki helyett fernek oda siman? mindegyik csapat jobb toluk akik jelenleg a top4ben vannak
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. december 30., vasárnap 1:56
hát ez a jelenlegi Chelsea semmivel nem jobb, sőt. De a Tottenham is kezd leereszteni. Tegnap is egy újonctól otthon kikapni 3-1-re...Csabi írta:ki helyett fernek oda siman? mindegyik csapat jobb toluk akik jelenleg a top4ben vannak
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2018. december 29., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. december 29., szombat 23:29
De nem is jó. Viszont jobb mint a cseh.Remy írta:Leno nem rossz.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. december 29., szombat 23:12
Én nem akarok beledumálni, de ő azt írta:Babinho írta: De győzz meg miért nem játszott komoly meccset idén a pool...harmadjára kérdem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 29., szombat 23:08
Teljesen jó munkát végez eddig a spanyol. A 22 (?) meccses veretlenségi sorozatuk nem véletlen. Sok sérült és gyenge védelmük van. A támadósor lényegében bárhol megállná a helyét. A középpálya, ha nevekre nem is néz ki jól, Emery mégis tud velük mit kezdeni. Egyedül a védelem az, ahol óriási problémák vannak.Kerlon írta:Szerintem Emery nem rossz, de gyenge a keretuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 29., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. december 29., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. december 29., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 29., szombat 22:41
ki helyett fernek oda siman? mindegyik csapat jobb toluk akik jelenleg a top4ben vannakkierkegaard írta:Az arsenal tenyleg jobban megy iden mint pl tavaly. Siman odafernenek top 4be mert amugy szepen jatszanak de a vedelem egy nulla. Seria b csapatnak kulonb vedelme van.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 29., szombat 22:38
Tehát egyedül számokba tudsz kapaszkodni, több gól, kevesebb a labdabirtoklás. Én valami konkrétumot olvasnék, ha már magabiztosan röhejnek nevezel.Babinho írta: Közhelyek, hát röhej vagy, amikor csak lehúzni tudsz, puffogtatot a megmondó dolgaidat tartalom nélkül. Csak hát ugye azt hogy Carlo kókler hogy lehet alátámasztani, leírhatnád nekem mitől az.... És hogy a Poolnak mitől nem kellett idén fociznia...
Az Arsenalról:
Nőtt a lőtt gólok száma per meccs, tavalyhoz képest. Kevesebb gólt kapnak, bár a mai meccsel ez lehet borult, sokkal kevésbé akarják impotens módon birtokolni a labdát mint Wenger alatt, a passzok kevesebbek, de hatékonyabbak, tudatosabb a meccs stratégia sztem, éppen ezért a fizikailag is jobbnak tűnnek, de könnyen elkepzelheto hogy az edzések is 21.századibbak. Emery képes Aubat és Lacazettet egymás mellett játszani, aminek az eredménye kettejüktől 19 gól idén. Tavaly mindketten csak szenvedtek. És 4 hónapja edző. De több ebben még egyszer mondom nem lesz, mert a keret ennyire hivatott, a vezetőség pedig adott... Kloop hogy állt 4 hónap után?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 29., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. december 29., szombat 22:05
Egyébként ehhez képest egy brutál őszt lehoztak. Konkrétan augusztustól majdnem december végéig veretlenek tudtak maradni. Azért ez bármelyik csapattól szép teljesítmény. Az utóbbi pár meccsen megzavarodtak, meg ma kaptak egy hatalmas pofont, de remélhetőleg nem veszi el a kedvüket. És szurkolok nekik, hogy meglegyen a BL hely. A Pool meg brutál erős lett, úgy látszik idénre érett be Klopp melója igazán. Szerintem ezt már nem is rontják el, City is kezd bukdácsolni.Babinho írta:nem egy ősz alatt fogja kiheverni a keret.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. december 29., szombat 21:19
Közhelyek, hát röhej vagy, amikor csak lehúzni tudsz, puffogtatot a megmondó dolgaidat tartalom nélkül. Csak hát ugye azt hogy Carlo kókler hogy lehet alátámasztani, leírhatnád nekem mitől az.... És hogy a Poolnak mitől nem kellett idén fociznia...wxyz írta:Mitől festenek jobban? Mert azt mondod?Babinho írta: Az Arsenal pedig sokkal jobb képet fest idén mint az elmúlt években, de a tulajok és wenger több éves munkáját nem egy ősz alatt fogja kiheverni a keret. Lehet nem is fogja hiszen nagy pénzeket nem költenek. Ez most ennyire elég, nem hiszem hogy más többet tudna ebből kihozni.
Nem költenek nagy pénzt, csak 100 millió feletti mínusszal zárják ezt az évet.
Közhelyeket bárki tud puffogtatni. Írd már le nekem mitől!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 29., szombat 21:07
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem