HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. december 29., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 29., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. december 29., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 29., szombat 18:27
Szégyen.h3x0r írta:28 Ronaldo (28+0)Kercsó írta:van valakinek stat arról, hogy ebben a naptári évben ki rúgta a legtöbb gólt nálunk?
nagy a gyanúm CR úgy lett "gólkirály", hogy féléve nem itt játszik.
27 Bale (17+10)
18 Benzema (7+11)
10 Ramos (4+6)
8 Isco (4+4), Asensio (4+4)
7 Marcelo (4+3), Lucas (5+2)
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. december 29., szombat 18:24
Nem csak a La Liga létezik.KAG írta:Vszleg nincs, de muszáj valamit keresni.Babinho írta:Nem tudom van e olyan első osztályú spanyol csapat aki télen kivágná a kezdő kapusát a mi 19 éves ukránunkért...
Ennél annak is több értelme van, ha a Castillaba fixen kezd.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. december 29., szombat 17:54
28 Ronaldo (28+0)Kercsó írta:van valakinek stat arról, hogy ebben a naptári évben ki rúgta a legtöbb gólt nálunk?
nagy a gyanúm CR úgy lett "gólkirály", hogy féléve nem itt játszik.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. december 29., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 29., szombat 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 29., szombat 11:36
Jó a szó tesoBabinho írta:Mivel a nyári Modric interbe igazolás egyre biztosabbnak tűnik (sejteni lehetett amikor megkapta nyáron a nagyobb fizut hogy az +1 évre szól, csak maradjon), illene elgondolkodni a pótlásán.
Annak ellenére hogy Ceballost én az egyik legígéretesebb fiatalnak tartom a mostaniak közül, mindenképpen kellene egy sztár igazolás, lévén a támadóharmadba nem igen találni ilyet a piacon, aki mozdítható...és itt a minőség mellett mostmar a marketingre is gondolni kell, a pangó bernebau nem lesz hosszútávon jó reklám.
Pogba szerintem a mai árakhoz képest jó áron megszerezhető lenne és a szeleburdisága a Casemiro-Kroos duó mellett nem jönne ki annyira, de tamadasban rengeteget adhatna. Kár hogy Raiola az ügynöke, sztem Mourinho kirugasa után is elhozható lenne. Főleg hogy Balet valószínűleg simán bevehetnénk az üzletbe.
Azért egy Isco-Bale, Pogba-Hazard csere nem kis előrelépés lenne, így Ceballossal is többet számolva Modric hiányát sem éreznénk meg különösenben.
Csatárba nem gondolkodok, Benzema mindannyiunkat túlél
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. december 29., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 28., péntek 22:27
Valamivel fel kell hype-olni. Ő most akkor most télen jön, az első csapathoz?Whiteheart írta: Ezek szerint univerzális és megvettük Cristiano utódját![]()
Szerk.: Helyes link: https://www.marca.com/en/football/real- ... b45d9.html
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2018. december 28., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 28., péntek 17:36
Vszleg nincs, de muszáj valamit keresni.Babinho írta:Nem tudom van e olyan első osztályú spanyol csapat aki télen kivágná a kezdő kapusát a mi 19 éves ukránunkért...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. december 28., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. december 28., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 28., péntek 15:26
Nem sztárokról beszélek. A jelenlegi piacon 40-50-60m nem sokáig lesz a sztárok kiváltsága. És hogy nem nevelünk?markmadrid írta:
Ez Oké, de nem így működik... Simán elsüllyedhet a srác. Jelenleg még fiatal,de még pár ilyen gyenge év és ingyen engedjük el. Második számú kapusnak sztem hiba lenne itt tartani. Évi pár meccsért...
Menjen pár évre kölcsönbe mint Hakimi vagy régebben Carvajal.
Leganés mondjuk jól beszopatott minket na meg Cuéllar,hogy így véd. Lunin jó alapanyag sőt, de ez édes kevés. Kellene hétről hétre védjen, de ez jelenleg nem történik meg.
Plusz a Madrid azért közel sem az a csapat aki másnak kineveli a sztárokat. Régen vittek innen el olyan játékost akit mi nem akartunk elengedni.
James,Morata,Higuain,Kaká,Robinho,Robben,Sneijder., Di Maria... mind mi adtuk ki az útjukat.
Pl. talán Xabi volt akit úgy engedtünk el,hogy áron alúl... De ő már a karrierje végén járt. Plusz Kroos jött a helyére.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 28., péntek 15:25
adjunk el belőlük, de ne mindegyiketziro4vr írta:Most hogy a cseresort feltöltöttük fiatalokkal a tucatspanyolok helyett (szeress Jim), lehet eladni őket meg Bélát
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 28., péntek 14:06
kiserik írta:Isco, Asensio, Ceba után egy újabb 10es. Nice![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 28., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. december 28., péntek 13:52
Meglepő, egyetértek.Az idei meccseiről készült összefoglalók alapján vettünk egy újabb spanyol kamuvarázslót.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem