Tehát egyedül számokba tudsz kapaszkodni, több gól, kevesebb a labdabirtoklás. Én valami konkrétumot olvasnék, ha már magabiztosan röhejnek nevezel.Babinho írta: Közhelyek, hát röhej vagy, amikor csak lehúzni tudsz, puffogtatot a megmondó dolgaidat tartalom nélkül. Csak hát ugye azt hogy Carlo kókler hogy lehet alátámasztani, leírhatnád nekem mitől az.... És hogy a Poolnak mitől nem kellett idén fociznia...
Az Arsenalról:
Nőtt a lőtt gólok száma per meccs, tavalyhoz képest. Kevesebb gólt kapnak, bár a mai meccsel ez lehet borult, sokkal kevésbé akarják impotens módon birtokolni a labdát mint Wenger alatt, a passzok kevesebbek, de hatékonyabbak, tudatosabb a meccs stratégia sztem, éppen ezért a fizikailag is jobbnak tűnnek, de könnyen elkepzelheto hogy az edzések is 21.századibbak. Emery képes Aubat és Lacazettet egymás mellett játszani, aminek az eredménye kettejüktől 19 gól idén. Tavaly mindketten csak szenvedtek. És 4 hónapja edző. De több ebben még egyszer mondom nem lesz, mert a keret ennyire hivatott, a vezetőség pedig adott... Kloop hogy állt 4 hónap után?
Milyen játékelemben van javulás? Mert például ugyanaz a káosz van náluk labdavesztés után, mint Wengerrel volt. 6 hónap alatt valami javulást ki lehetett volna alakítani már. Esetleg lehetne egy stratégiával ezt kompenzálni, ami szerinted most tudatosabb.