dehogynem. mindet egy posztra.Anthony írta:Perez nem szeret posztra igazolni, minek azt..

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 28., péntek 10:35
dehogynem. mindet egy posztra.Anthony írta:Perez nem szeret posztra igazolni, minek azt..
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. december 28., péntek 10:35
Anthony írta:Perez nem szeret posztra igazolni, minek azt..
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. december 28., péntek 10:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. december 28., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. december 28., péntek 10:24
Realista24 írta:Brahim Diaz (19) will sign a 6 year contract with Real Madrid worth €3.5M annually in the coming days if nothing goes wrong for €15M + variables. It’s been 4 years since Madrid last signed a player in the winter market.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 28., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 27., csütörtök 20:39
Hakimi még másfél évig szerintem tök esélytelen. Hermosot meg mindenképpen meg kellene venni, mert ha nem is tartjuk itt, de akkor is reálisan nyerhetnénk rajta 15-20 milliót.Jim írta:Hermoso és Hakimi egy próbát megérne hátra
a legjobb ár/értek arányú igazolások lennének
csak nyerni lehetne velük
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 27., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 27., csütörtök 20:06
Most hosszabbított, Simeone felfedezettje, minden bizonnyal szívesen jönne és az Atletico is boldogan adná el nekünk.matador írta:Kh-nak Giménezt kell hozni a matractól, erős, határozott, hatalmas szíve van, minden szinten bizonyított, 23 évesen bőven fiatal.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. december 27., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. december 27., csütörtök 19:57
Szerintem is. Legfőképpen nyáron támadóra kell költeni. A piac szerinti legjobbat kell elhozni.Süti írta:Ha Hakimiból szezon végére fixen LB-t faragnak, akkor szerintem is elég lehet. Regulátor gyerek is jó, 50-et ilyesmire nem kellene elszórni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 27., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 27., csütörtök 18:55
Szerintem értjük egymást már.ateeemadrid írta:Azért Hakimi csak a német legfőbb bajnokesélyes csapatban játszik hétről-hétre, ráadásul emellett a BL-ben is, illetve azért tavaly is játszott már nálunk pár meccsen. Reguilón meg Marcelo sérülése alatt rendre jó teljesítményt hozott. Én sem azt mondom, hogy fixen megvan a brazil utódja, de az esélyt szerintem bőven megérdemlik.
Ezzel szemben Javi Sanchez játszott 1-2 kupameccsen, meg egyszer a BL-ben ahol kaptunk egy történelmi verést az oroszoktól. Más kategória. A realitás az, hogy van egy idősődő Ramosunk, akit érdemes lenne már pihentetni, és kemény 1 Nacho van a padunkon, aki egyébként sem lesz soha alapember
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 27., csütörtök 18:22
Azért Hakimi csak a német legfőbb bajnokesélyes csapatban játszik hétről-hétre, ráadásul emellett a BL-ben is, illetve azért tavaly is játszott már nálunk pár meccsen. Reguilón meg Marcelo sérülése alatt rendre jó teljesítményt hozott. Én sem azt mondom, hogy fixen megvan a brazil utódja, de az esélyt szerintem bőven megérdemlik.Ígéret van, más nincs még. Ennyi erővel Javi Sanchezt is kikiálthatjuk Ramos utódnak, attól még jelenleg nem lesz az egyik sem.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 27., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 27., csütörtök 17:53
Ígéret van, más nincs még. Ennyi erővel Javi Sanchezt is kikiálthatjuk Ramos utódnak, attól még jelenleg nem lesz az egyik sem.ateeemadrid írta:Csak annyival, hogy a keretben már 2 potenciális utódja is van, még Ramosnak 1 se.Semmivel sem égetőbb kérdés a középhátvéd, mint Marcelo pótlása
HozzászólásSzerző: matador » 2018. december 27., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. december 27., csütörtök 16:42
Firpo ne jöjjön, mert félszezonos arc, de Lato jöjjön, aki még annyit se játszottha mindenképp igazolni akarnak akkor inkább Gaya(23) vagy Lato(21) a Valenciából mint egy 22 éves félszezonos arcot.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 27., csütörtök 16:02
Csak annyival, hogy a keretben már 2 potenciális utódja is van, még Ramosnak 1 se.Semmivel sem égetőbb kérdés a középhátvéd, mint Marcelo pótlása
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. december 27., csütörtök 15:03
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem