Hát... fogalmam sem volt, ki ez a Fekir gyerek így vettem a fáradságot és megnéztem róla egy kis videóösszeállítást... nos, nem vagyok hasra esve tőle.Süti írta:Fekir jobb játékos mint Kovacic.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 24., hétfő 19:55
Hát... fogalmam sem volt, ki ez a Fekir gyerek így vettem a fáradságot és megnéztem róla egy kis videóösszeállítást... nos, nem vagyok hasra esve tőle.Süti írta:Fekir jobb játékos mint Kovacic.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. december 24., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 24., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 24., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2018. december 24., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 24., hétfő 16:24
Jim írta:sok kiegészítő játékossal rendelkezünk, azért vannak itt a spanyoloklestat írta: De kiegeszito embernek szerintem jo lenne.
cserepadra közepes játékost felesleges hozni
az a korszak elmúlt remélem
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. december 24., hétfő 14:19
Lucas Vazquezt felesleges kicserelni Sonra. Vazquez hasznos tagja lehet a keretnek arra a 20-25 meccsre amikor normal eseben szohoz jut ha lesznek vegre ertelmes tamadoink. Bale-t kell mindenkepp penzze tenni es felszabaditani a magas fizeteset. Bale es Ronaldo helyere lehet ket nagyobb kaliberu tamadot hozni, Hazard adott a masik helyre meg alaposan korul kell nezni. Ha talalunk egy valamire valo goleros csatart akkor el kell hozni. A maradek helyre a tamadoszekcioban ott lesz benzema mariano asensio lucas vinicius es lehet Rodrygo is, ami teljesen rendben van mindaddig amig nem harom ezekkozul van fent egyszerre a palyan minden meccsen. Son amellett hogy draga lenne nem jobb vagy nem sokkal mint ezek az emberek, felesleges penzkidobas.Ónó írta:Télen igazából nekünk egy Son-Lucas V. Csere kellene, 9es posztra igazolni valakit(Mariano+penz=Icardi? )
Vallejo helyett egy khv, ajaxban szet lehetne nezni van ott valaki...
Lozano a psvben nagyot megy. Korea es Mexiko meg nem rossz marketing szempontból. Bale Asensio meg kapjak meg az utolso eselyuket felevuket, es menjenek nyaron nagy penzert.Hazard nyaron Sancho esetleg egy hasonlo kaput tamado szelso kellene. Benzema meg vagy legyen 10es poszton, modric helyett 4-4-1-1ben vagy pad, mert erte max egy milan jelentkezne be... akkor inkabb innen vonuljon vissza, voltak jo evei es mostansag jo percei.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 24., hétfő 14:10
ki az a Son?Ónó írta:Télen igazából nekünk egy Son-Lucas V. Csere kellene
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. december 24., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 24., hétfő 13:06
sok kiegészítő játékossal rendelkezünk, azért vannak itt a spanyoloklestat írta: De kiegeszito embernek szerintem jo lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 24., hétfő 12:05
Így látatlanba mondom, hogy valószínűleg ez az igazság, de majd kihoznak belőle egy 35 milliós hiányt, aztán eladnak valakiket.Csabi írta:nem tudom karácsony féknyúz-e, vagy tényleg igaz, de az AS azt írja, hogy a psg-nek 170 millióra van szüksége az FFP-hez, másképp jöhet a bl kizárás.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 24., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 24., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 24., hétfő 9:49
Neki is lejár a szerződése 2020-ban. Jobban örülnék egy Icardis hirnek, Fekir amugy se lenne jo Modric pótlására.BBeno írta:[Marca] Nabil Fekir has been offered to Real Madrid. Madrid are studying the possibility of making a move for Fekir, as they are on the hunt for an offensive midfielder who could play a similar role to Luka Modric in the future.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 24., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 23., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 22., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 22., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 22., szombat 20:50
lehet az a keresztszalag szakadás nem segítette nagyban a helyzetét.mindkettő tehetséges játékos volt, kitűnt a korosztályából
aztán valahol elvesztették a fonalat...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 22., szombat 20:49
remélem Asensio nem a sorsára jutdzsi91 írta:https://www.facebook.com/303640261940/p ... 567991941/
az öreg heszé közben éli a celebek életét.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem