HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 30., hétfő 21:28
Jó ez a megbélyegzett játékosok cikk. Az utolsó két bekezdéssel különösen egyetértek, Ancelotti hétről hétre meglep minket.
Számomra is érthetetlen, hogy a kezdeti lámpaláz után formába lendülő Carvajal vajon miért nem játszott kezdőként az utóbbi meccseken? Még mindig az a tőparaszt Arbeloa futkosik ott a jobboson, akit lassan rossz nézni játék közben. Támadni nem nagyon tud, mostanában már belemegy tök fölösleges cselekbe, és lekaszál mindenkit, aki szembejön vele vagy szerelnie kéne. Én azt hittem, hogy végre vettünk egy fiatal -friss EB győztes- jobbhátvédet, és Arbeloát végre elfelejthetjük, max néha rotálásból beugrana vagy ilyesmi. Ehelyett megint meccsek óta Arbeloa kezd.
Casemiro esetében már nehéz állást foglalni, amikor megkapta a lehetőséget, akkor tényleg élt vele, jól játszott, de tudja a franc, hogy hosszútávon is megállná-e a helyét vagy sem. De azért Khediránál talán jobb lenne, őt már évek óta rossz nézni.
Coentrao pedig kényszerből kezdő, egyértelmű, hogy Marcelo lenne az alapember, ha most nem lenne sérült. Ilyen szempontból viszont -most már egyértelmű- hogy óriási fasság volt leigazolni egy cserehátvédet 30 millióért, mai napig nem értem azt a transzfert. Nem rossz Coentrao sem, de ő is, mint a többi portugál, egy alattomos sunyi paraszt. Szóval nem rossz, de Marcelo klasszisokkal jobb.
Jesé mellőzése talán a legkevésbé meglepő, de engem mégis kicsit meglep. Meggyőzték hogy maradjon, szerződést is hosszabbítottak vele, de úgy néz ki Ancelottinál is Morata a kis kedvenc, pedig Jesében szerintem több van. Én inkább őt nyomatnám, véleményem szerint tehetségesebb játékos.
Aztán majd idővel kiderül, hogy Ancelotti is hasonló betegségben szenved, mint Mourinho, mert ha igen, akkor bajok lehetnek.