kodo írta:Hát ez a Murillo? ezt nem láttam jönni.
Valenciában valami 5. számú védő volt, szóval tökéletes EV alapanyag.
mondjuk csak kölcsönbe jött, úgyhogy nem nagy gáz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. december 20., csütörtök 22:33
kodo írta:Hát ez a Murillo? ezt nem láttam jönni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 20., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. december 19., szerda 18:55
Ebben az a szep, hogy anno mi mennyi szarsagot kaptunk a nyakunkba a galaktikus igazolasokert, ezek meg soha semmit, meg mindig ok a nevelo mesqueunclub..Csabi írta:barca leigazol csilliárdokért dembeléket, coutinhókat. lelátóra igazol Malcolmot. mi meg csak ülünk a seggünkön. nálunk 18-20 éves gyerekek vannak csak. vinicius, rodrygo, palacios, brahim diaz. ezek mennek. akik castillába, vagy évek alatt felépítve jók lehetnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 19., szerda 13:41
Kérdezd dupavét, ő ismer mindenkit.reeed_ati írta:Mikor a psg ellen játszottunk Rabiot volt közülük a legjobb, nekem nagyon tetszett a játéka, persze nem követtem, hogy ez mennyire konstans, vagy csak egyszeri alkalom volt..
De ha azt tudja hozni a barcában is, akkor nem leszünk boldogok.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 19., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. december 19., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. december 19., szerda 12:57
https://index.hu/sport/station/2018/12/ ... _ronaldot/Csabi írta:barca leigazol csilliárdokért dembeléket, coutinhókat. lelátóra igazol Malcolmot. mi meg csak ülünk a seggünkön. nálunk 18-20 éves gyerekek vannak csak. vinicius, rodrygo, palacios, brahim diaz. ezek mennek. akik castillába, vagy évek alatt felépítve jók lehetnek.
A két földönkívülit két játékos tudja valamilyen szinten megközelíteni, CR és Messi közel az 1 gól/meccses átlaghoz, az 5 Griezmann pedig már csak 0.56/meccses átlag.Játékos Csapat Gólok száma Meccs 2018-ban Gól/meccs Hátralévő meccsek
Lionel Messi Barcelona 50 53 0,943 1
Cristiano Ronaldo Real és Juventus 46 50 0,920 3
Robert Lewandowski Bayern 46 55 0,836 2
Mohamed Salah Liverpool 41 52 0,788 3
Antoine Griezmann Atlético 39 69 0,565 1
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 19., szerda 12:53
Dokkmunkás a francia, de Busquets kifel megy, Rakitic is 30, fogy majd onnan az ész, mondjuk Messi mehet majd hátrébb.Realista24 írta:Rabiot jo játékos. Anno Rakitic is le lett itt nézve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 19., szerda 12:20
+1. Rakitic sokkal jobb játékos nála. Bár ez a tipikus eset, hogyha a Barca igazol valakit, akkor 2szer körbe szopja itt a többség. Főleg most, amikor gázak vagyunk.ziro4vr írta:Azt hittem azt írod, minden évben bezsákolnak egy közepes középpályást.
Mert ez történt most is. Így is van nekik már féltucat olyan.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. december 19., szerda 12:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 19., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 19., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 19., szerda 11:10
Annyira szarul mégsem sikerül igazolniuk, hogy trófea nélkül maradjanak. Úgy tűnik Messi köré elegek ezek a "közepes" játékosok ahogy írta előzőleg valaki. Én arra tippelek, hogy beválik a srác.Donát írta:Amugy a nyari hisztije alapjan, amit a valogatottsag kapcsan muvelt, jo helyre megy.BBeno írta:Le Parisien: Rabiot agrees to terms with FC Barcelona
hova? minek ennyi kps oda?![]()
En nem hiszem, hogy o trofeakhoz tudna majd segiteni a Barcat. Ha szerencseje lesz, Messi ot is lenyegesen jobb jatekosnak lattatja majd, mint amilyen.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. december 19., szerda 9:41
Amugy a nyari hisztije alapjan, amit a valogatottsag kapcsan muvelt, jo helyre megy.BBeno írta:Le Parisien: Rabiot agrees to terms with FC Barcelona
hova? minek ennyi kps oda?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 19., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 19., szerda 8:51
Hihetetlen a Barca. Minden evben bezsakolnak egy olyan jatekost, aki komoly erosites a kezdobe. Ossze vissza igazolnak, eladnak, de valahogy mindig jol jonnek ki belole. Rabiot szerintem nagyon jo kis jatekos.BBeno írta:Le Parisien: Rabiot agrees to terms with FC Barcelona
hova? minek ennyi kps oda?
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 18., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 18., kedd 18:29
Raiola az ügynöke.lestat írta:kodo írta:A franciáért nem kár, Ligt-et viszont sajnálnám ha ott kötne ki.
Talan pont a mai nap hoztak minket is szoba vele.szoval én reménykedem.
Ramos jövő márciusban lesz 33. Onnan mennyi jó éve lehet még? 35-36 éves koráig de már akkor is inkább beugrósként.
A gyerekben főleg mentalitásban látom hogy jó helye lenne itt. Varane jó tanára lehetne.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 18., kedd 18:23
kodo írta:A franciáért nem kár, Ligt-et viszont sajnálnám ha ott kötne ki.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. december 18., kedd 18:12
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem