Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
Cristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, persze

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 1., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. október 1., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. október 1., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 13:31
Varom a linket a nyilatkozatarol amiben azt mondja, hogy csatart akarok igazolni.stormcorner írta:Erdekes,h par hete meg azt nyilatkozta Carlo,h jo ez a keret,meg Bale nelkul is,ma meg mar csatart akar igazolni...
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. október 1., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 12:59
Csak mar nem emlekszel ramorientes írta:Az a baj,hogy én ilyet nem írtam......MORIENTES ÍRTA:Ronaldo és Bale nem megfelelő poszton való játszatása.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 1., kedd 12:44
Az a baj,hogy én ilyet nem írtam......MORIENTES ÍRTA:Ronaldo és Bale nem megfelelő poszton való játszatása.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 11:56
morientes írta:Ha visszatér Varane,remélhetően erősödünk hátul,másfelől inkább a kp miatt tünik katasztrófának az a védekezés...A védekezésünk egy katasztrófa, ha vezetünk 1-gyel ráülünk az eredményre.
Ha jól tudom,eddig 1X ültünk rá az eredményre,az elche ellen...
morientes írta: Ronaldo és Bale nem megfelelő poszton való játszatása.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 1., kedd 10:46
Ha visszatér Varane,remélhetően erősödünk hátul,másfelől inkább a kp miatt tünik katasztrófának az a védekezés...A védekezésünk egy katasztrófa, ha vezetünk 1-gyel ráülünk az eredményre.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. október 1., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 30., hétfő 18:44
A másik topicba épp az imént írtam, hogy talán próbálja megtalálni az egyensúlyt a két taktika, felfogás közt. Az már más kérdés, hogy Arbeloákkal és Khedirákkal a kezdőben sosem fogja megtalálni.CS0ki írta:Carlo is most összezavarodott egy kicsit talán....eröltette az előszezonban a passzolgatást, aztán a végén jött Bale, a csapat rutinból vert pár kontragólt, és most akkor mi a franc legyen...Két szék között ingázik, csak nehogy a padlóra essen!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 30., hétfő 18:37
Nyilvánvalóan; ugyanakkor nem mind1, hogy a rendelkezésre álló keret és a fokozatosság mértéke mit enged --> véleményem szerint ahogy azt CS0ki az előbb már vázolta; ez a jelenlegi csapat ebben a formájában (ennyi gyenge ponttal) egyelőre még nem kész egy ilyen (illetve előzetesen tervezett) radikális változtatásra!ahhoz, hogy másban is jó lehet a csapat, ahhoz nem elég a finomhangolás, ott bizony valamilyen szinten új alapok kellenek
Ezzel tökéletesen egyetértek; egyértelmű, hogy komoly fejtörést okoz neki a jelenlegi helyzet és hogy nagyon nem állt még össze a fejében a kép!Carlo is most összezavarodott egy kicsit talán....erőltette az előszezonban a passzolgatást, aztán a végén jött Bale, a csapat rutinból vert pár kontragólt, és most akkor mi a franc legyen...Két szék között ingázik, csak nehogy a padlóra essen!
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 30., hétfő 17:56
CS0ki írta:A kontra kb a legegyszerűbb taktika, ahhoz nem is igazán felépíttet taktika kell, hanem 2-3 ember. 1-2 olyan, aki remekül ugrat ki, meg 1-2 célember, akik gyorsak és jó befejezők. A labdabirtoklásos, beállt védelem kigurigázásához sokkal több kell néhány megfelelő embernél.ahogy előttem valaki írta, itt csak egy kis finomhangolást kellett volna csinálni. Mourinho taktika nem volt rossz, sőőt, csak meg kellett volna mondani a srácoknak, hogy ne álljanak mindig vissza, hanem tessék presszionálni és letámadni folyamatosan.
Mivele eleve sokan vesznek részt a támadásban, nálunk a labda, ellenfél 10 emberrel védekezik, egyszerűen nem engedhető meg, hogy gyenge elem legyen a csapatban, pl a támadásban teljesen alkalmatlan Khedira vagy Arbeloa. 6-7 16-os közelében védekező játékost nem tud 4 támadó kigurigázni.
Ami viszont probléma, az...például Bale. Leírtam nem egyszer, hogy ha ő jön, akkor nem fogunk a beígért rövdpasszos játékból annyit látni, mint szeretne a nép, mert hoztak vagy 100 milkáért egy olyan játékost, aki nem abban a legjobb. És már eleve itt volt egy másik, aki szintén ilyen.(talán egy fokkal jobb ebből a szempontból) Carlo is most összezavarodott egy kicsit talán....eröltette az előszezonban a passzolgatást, aztán a végén jött Bale, a csapat rutinból vert pár kontragólt, és most akkor mi a franc legyen...Két szék között ingázik, csak nehogy a padlóra essen!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 30., hétfő 17:50
A kontra kb a legegyszerűbb taktika, ahhoz nem is igazán felépíttet taktika kell, hanem 2-3 ember. 1-2 olyan, aki remekül ugrat ki, meg 1-2 célember, akik gyorsak és jó befejezők. A labdabirtoklásos, beállt védelem kigurigázásához sokkal több kell néhány megfelelő embernél.ahogy előttem valaki írta, itt csak egy kis finomhangolást kellett volna csinálni. Mourinho taktika nem volt rossz, sőőt, csak meg kellett volna mondani a srácoknak, hogy ne álljanak mindig vissza, hanem tessék presszionálni és letámadni folyamatosan.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. szeptember 29., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 29., vasárnap 21:00
Bezzeg tavaly meg idén nagyon ment ez:dehogy normális ez.
ahogy előttem valaki írta, itt csak egy kis finomhangolást kellett volna csinálni. Mourinho taktika nem volt rossz, sőőt, csak meg kellett volna mondani a srácoknak, hogy ne álljanak mindig vissza, hanem tessék presszionálni és letámadni folyamatosan. Hiába voltak 4-0-ás első félidők korábban is utána lévő félidőben alig volta focinak mondható valami korábban. A kontracsapat sem rossz, sőőt ámulatba ejtő ahogy átmennek az ellenfélen pár másodperc alatt.
az meg hogy új edző, új játékosok (kik is? La Liga tapasztalatú és Real nevelésű védő plusz egy papíron világklasszis Bale) nem kifogás semmire sem. nézhetetlen játék és legtöbb meccsen nulla produkció. és továbbra is áll, hogy CR függő a csapat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 29., vasárnap 15:12
Például ez is probléma, igen.___Samy___ írta:mourinhoval tökéletesen működött a barca ellen a taktika, meg úgy általában véve a gyors labdakihozatal az ellen térfelére, de ahhoz, hogy másban is jó lehet a csapat, ahhoz nem elég a finomhangolás, ott bizony valamilyen szinten új alapok kellenek
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 29., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 29., vasárnap 15:00
dehogy normális ez.nmate írta:Nem azt mondtam, hogy nem lehet, de totál normális ez.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 29., vasárnap 14:36
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem