Realista24 írta:
Mi a zsebretétel? Hát b+ mi más, ha nem az, hogy emberemlékezet óta nem estünk ki a BL-ből

és közben játszottunk minden nagy ellen, az összes edzőlegenda ellen, kivéve a Barcelonát. Egyik sem jutott túl rajtunk.
Felkészült, vén rókák, tapasztalt arcok. Mindegyiknek beletört a bicskája Zidane-ba és a csapatba. Most én kérdezek, ez mind csak erőnlét miatt volt?
A győzelem nem jelenti egyeneset azt, hogy az ellenfél edzője el lett verve. Zsebre tételt, nagy edzői sikert pedig páne nem.
Ha végignézem az idei tavaszt egyedül a középszer Emeryt verte meg. Az első meccsen jó húzás volt, hogy a szélsőket a padra tette és ők voltak a 3 csere. A visszavágón jól védekezte és kontrázta le őt.
Juventus ellen Allegrit mondanám jobbnak a visszavágó miatt, ahol Madzukic két góljával nagyot húzott.
Heynckes Bayernje lefocizott minket, szerencsével mentünk tovább.
A döntőt Salah sérülése, Karius szerencsétlensége, Bale semmiből jött villanása döntötte el.
Neki az volt az erőnléten kívül a nagy erénye, nálam ez emeli Lopetegui fölé, hogy tisztában volt a korlátaival és ezt kompenzálta egy minimalista felfogással. Visszahúzta a csapatot, kontráztunk, mert tudta jól, hogy kezdeményezni nem tudunk, labdavesztések után jól lehet támadni minket. Általában azután váltottunk, próbáltunk kezdeményezni csak, ha kezdett nálunk fáradtabb lenni az ellenfél.
dzsi91 írta:Mondjuk kurva jól nyúlt bele a meccsekbe, nem is tudom hányszor végezték ki a cseréink az aktuális ellenfelünket.Például Béla bl döntős szereplését semmi nem indokolta a pool ellen Zz mégis őt küldte be, akkor is ha fasirtban voltak.
Ez nem igaz.
Rendre rugalmatlan volt a kerethasználata. A cseréit legtöbbször meglehetett tippelni. Állandó téma volt a megy a meccs topicban, hogy tippelgették mikor ki fog pályára lépni. Majdnem mindig sikerült is eltalálni.
Az, hogy becseréli a legjobb padon ülő tamadóját nem kiemelendő húzás. Ennyi erővel milyen jó huzás volt már tőle, hogy Kroost mindig a kezdőbe rakta.
RealMadridFanatic írta:Llorrente meg császár, mert kettő vakok és gyengénlátók elleni meccsen nem értékelhetetlent nyújtott. Pedig én aztán nem csípem Casemiro játékát, de összehasonlítani nem lehet a két játékost
Senki nem írt olyat, hogy Llorente császár. Nem létező véleménnyel vitatkozol.
___Samy___ írta:Most ugye Klopp minden jó tulajdonsága fel lett sorolva, hogy milyen jó, közben neki is megvannak a hibái, csak mi ezeket nem feltétlenül látjuk, hisz nem Pool drukkerek vagyunk. ZZ minden hibáját pedig tapasztaltuk, hisz nap, mint nap olvashattuk, láthattuk őt a csapatunk élén. Azért ez az összehasonlítás igy nem teljesen mérvadó.
Követem a Liverpoolt, kritikus a hozzáállásom velük is. Pont 2-3 hete kritizáltam az eltűnőben lévő letámadásukat és néhány játékosukat. Olyanokat írtok a másikról, olyanokra válaszoltok amit nem is állított.