50%-a.csababarca írta:ellenzékre szavazott a magyar szavazók kb 40%-a, lehet picit több.
füst neked meg gratulálok
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 17., hétfő 14:04
50%-a.csababarca írta:ellenzékre szavazott a magyar szavazók kb 40%-a, lehet picit több.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. december 17., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 14:01
Ha ilyen műesést produkálna, minden további nélkül.gondolom akkor is röhögnél, ha a vezérre vágná rá valaki az ajtót, gurulna a hordó legalább.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. december 17., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. december 17., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 13:45
Erről van szó, én úgy láttam, ahogy leírtam, te pedig másként.Dupla D írta:A többi meg nézőpont kérdése.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. december 17., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 12:08
Hát annyira igazak, hogy felvételen van mind.rashidm írta:
És ez mennyire igaz? Az origo hozta le?Ki tudja mi az igaz és mi nem...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. december 17., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 17., hétfő 12:03
És ez mennyire igaz? Az origo hozta le?füst írta:Azzal zsaroltak, ha nem engedik be őket, a több ezer dühös ember fog bejönni.Hallgatom az érveidet.
Emberek által megválasztott országgyűlési képviselőket dobtak ki egy független közintézményből.
Hamis tűzriadót csináltak, zaklatták az mtv munkatársait.
Ezek ellenére bent éjszakázhattak, ott téblábolhattak ameddig akartak.
HozzászólásSzerző: géza » 2018. december 17., hétfő 11:57
Magyarországon nem színesitik picit a híreket, hanem hazudnak. Ellenzéki képviselőket átlag négy évente hívnak be a műsorukba, és persze, lehet mondani, hogy a közmédia a kormányzó párt felé húz, de jelen esetben nem húz, hanem olyan mint egy sziámi ikerpár.füst írta:Németországban is színesítik a híreket
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. december 17., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 11:37
Igen, joguk van belépni az intézménybe, de ahhoz nincs hogy zavarják az ott folyó munkát.Hallgatom az érveidet.
Emberek által megválasztott országgyűlési képviselőket dobtak ki egy független közintézményből.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 17., hétfő 11:28
Hallgatom az érveidet.füst írta:Na ebben már nem értünk egyet.kodo írta:Meg mondjuk nem kellett volna kidobniuk az országgyűlési képviselőket.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 11:22
Na ebben már nem értünk egyet.kodo írta:Meg mondjuk nem kellett volna kidobniuk az országgyűlési képviselőket.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 17., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 10:56
Az a véleményem, hogy az mtv-nek be kellett volna számolnia a tüntetésről a híradóban, helyi tudosítással, élő felvétellel, mert a bejáratuknál történt. És nyilván azt mondani, ami valóban történt, nem mismásolni. Emellett azt az 5 pontos papít átvehették volna, és beszámolhattak volna róla.Dupla D írta:Füst mi a véleményed az MTVA-s botrányról? Most azért küzdenek, hogy ne legyen elfogult az állami pénzen fenntartott állami tv. Legutóbb azt mondtad, hogy már te is úgy gondolod, hogy túl nagy hatalma van már a médiában a kormánynak.
Az mtv elfogultsága zavar. De ez ellen küzdeni Don Quijote szélmalomharca, mert ez szerintem természetes. Németországban is színesítik a híreket, vagy éppen nem számolnak be róla ha nem a kormány szája íze szerinti. És ez szerintem kb. mindenhol így van. Ha lesz kormányváltás, akkor megfordul az egész, ahogyan lenni szokott.hogy ne legyen elfogult az állami pénzen fenntartott állami tv
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. december 17., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 10:32
Ha szigorúan ennél maradunk, akkor is lenne hova önteni a pénzt, a vidéki úthálózat megér egy misét, nem csak Pestnek vannak problémái. Vasút szintén.vidéki városokban ilyen konkrét halyzetet nem tudok, nem hallottam ilyenekről. (én most konkrétan a közlekedési helyzetről beszélek)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 17., hétfő 10:32
Gondoltak erre, ne aggódj.csababarca írta: De ha már konkrét példa:
reptér helyzete.
kitalálták hogy legyen ott parkoló,amire szükség van, megvolt az alapkőletétel, erre kitalálták, hogy jah amúgy ott majd egyszer vonatállomás lenne a föld alatt.
sztornó a beruházás.
nyilván erre megint milliárdok szálltak el, közbeszerzés, tervek, stb...agyhalottak komolyan, erre miért nem lehetett előre gondolni?
de amúgy jogos, meg szükség lenne végre egy gyorsvasútra BP-belvárosa, és a reptér között, mert ez majdnem példátlan, hogy nincs összekötve fixpályás rendszerrel a város meg a reptér.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem