Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Hala_Madrid!
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Hala_Madrid! » 2013. október 1., kedd 20:55

Szép volt gülü! :salute:

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. október 1., kedd 20:54

MESUT ÖZIL GOAAL! :lilasalas: :happy:
Hala Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 1., kedd 20:08

Ilyen létezik? Na, "nem baj", Jesé kezdőbe!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 1., kedd 20:07

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... njury.html

LOL :lol:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. október 1., kedd 20:06

Galacticos írta:OK LIGÁJA
Szerző: Galacticos Dátum: 2013.10.01, kedd 20:05
Jobb lábával van valami kisebb probléma. :/ :(

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 1., kedd 20:05

higuain hogy hogy nincs még a keretben sem? megint ugrott egy fejest?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 30., hétfő 16:31

morientes: Amiket írtam pusztán a jelen helyzetnek szólnak egyrészt, másrészt pedig ezek az én megérzéseim. Nincsenek kőbe vésve. :) 
Ezt mondom én is Attila...az hogy kaptunk a matracosoktól egy nagypofont,még nem azt jelenti hogy akkor oda a szezon...formálódik a csapat,mondom ezt akkor is,ha sokan temetik már,mivel tény,és való,hogy az előszezonhoz képest visszaestünk...de Pep is,ahogy mondtad keresi még a csapatát,a dortmund jelentősen gyengült,megitélésem szerint Götze távozásával,az Arsenalt még én mindig nem tartom akkora favoritnak,hiába kezdtek jól,a city is edzőváltás után,a MU,SAF visszavonultával keresi önmagát,a juve nagy talány,tavaly mindenki tőlük volt beszarva,és milett a vége,az atma kétfronton kevés,a barca Tataval szintén formálódik még,ahogy Mourinho chelsea-je is....
És nem beszéltünk a két portugál klubrol,akik képesek még bekavarni....tehát minden lehet.Nincs egyértelmű favorit.Még.De tavaszra ez bőven változhat....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. szeptember 30., hétfő 16:07

morientes: Amiket írtam pusztán a jelen helyzetnek szólnak egyrészt, másrészt pedig ezek az én megérzéseim. Nincsenek kőbe vésve. :)
Tavaszra teljesen máshogy fog festeni az "erősorrend" már ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni majd.
Jelenleg úgy fest, hogy kiegyensúlyozott BL szezon elé nézünk. Aztán lehet, hogy nem így lesz és tavaszra valaki ráérez valamire és kimagaslik majd.
Lesz épp elég rangadó a csoportkörben, hogy pár csapat jelenlegi formáját felmérhessük. Ti is játszotok a Juvéval lesz Arsenal Dortmund, lesz City Bayern, lesz Barca Milan párharc. Azért ezek nem rosszak. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 30., hétfő 15:51

Tavaly elott a Barca es a Real volt egyertelmuen a ket favorit, csak mindket spanyol csapat elszerencsetlenkedte
Ezt én nem jelenteném ki ilyen egyértelműen,de akkor inkáb úgy mondanám,tavaly előtt a Real és a barca mellett,a bayern volt az egyértelmű favorit...
Bár...az az igazság,hogy mi ugye,feladván a bajnokságot(???),mégis,sztm nem meggyőző játékkal vettük az akadályokat,(lehet hogy ezt a Mou féle nemszeretem taktika mondatja velem,de egyébként pont a bayern elleni bukás volt amit nemtok magyarázni,mert fölényben voltunk),a barca tilitolija sem volt már meggyőző,tehát akkor és ott,a bayern münchen volt a legstabilabb csapat,tehát kijelenthetjük,ha nem is a legesélyesebb,de legalább annyira eslyes volt,mint a Real vagy a barca...mindenképp esélyesebb mint a chelsea,makk göl vagy nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 30., hétfő 15:37

morientes írta: Hát először is,ez a BL szezon sokkal kiengyensúlyozotabb lehet,mint az előző...Tavaly egyértelműen a bayern volt a favorit,de idén-ahogy te is írod-még Guardiola is keresi a csapatát...Másfelől tavaly előtt is a bayern volt a favorit,de a chelsea keresztbe tett az àlmoknak...
Tavaly elott a Barca es a Real volt egyertelmuen a ket favorit, csak mindket spanyol csapat elszerencsetlenkedte. Mi latvanyosan visszalltunk, majd 11-esekkel kiestunk, a Chelsea meg valami hatalmas makkal vegig tudta bekkelni a meccset, mint ahogy a dontot is. (a donton viszont mar tenyleg a nemetek voltak az eselyesek)
A hsz tobbi reszevel viszont egyetertek, tavaszra meg fognak valtozni az eroviszonyok...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 30., hétfő 15:25

Mia San Mia.....
Hát először is,ez a BL szezon sokkal kiengyensúlyozotabb lehet,mint az előző...Tavaly egyértelműen a bayern volt a favorit,de idén-ahogy te is írod-még Guardiola is keresi a csapatát...Másfelől tavaly előtt is a bayern volt a favorit,de a chelsea keresztbe tett az àlmoknak...
Nemhiába ez a világ legnívósabb klubtornája...itt igazáböl sosincs esélyes,mert erre minden klub nagyon rágyúr,a kisebb megtréfálja a nagyobbat stb...nem véletlen hogy sosem nyerte még el egy klub a trófeát kétszer egymás után...
Ezért nem illik azt kijelenteni,hogy xy klub nem esélyes,mert tényleg itt bárki nyerhet,és a legnagyobb is bukhat...Én nem mondom,hogy mi vagyunk a legesélyesebbek,de nem vagyunk esélytelenebbek mint bárki más.Pont azért talán,mert idén senki sem emelkedik ki úgy a mezőnyből,mint tavaly a bayern.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 30., hétfő 14:18

A másik fontos dolog még, hogy a csoportból még szar játékkal is kijutunk,és tavaszra azért szerintem összeállhat ez a csapat, eléggé jó a kp-a is,sokat javult minőségben,bár még nem összeszokottak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. szeptember 30., hétfő 14:07

Tény ! Ezért is mondom, hogy ezzel a kérdéssel kár még foglalkozni.
A Juventust kihagytam a felsorolásomból, bár idén nem láttam még őket játszani, mert az olasz bajnokságra nem visz rá a lélek. :D Majd ha Veletek játszanak akkor megnézem őket. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 30., hétfő 13:22

Ne haragudjatok meg, de én egyelőre a Realon nem érzem, hogy esélyes.
Senki sem fog ezért haragudni, hiszen nézzük mi is a madrid meccseit és látjuk mi történik,de azt azért ne feledd el,ha annyi bl győzelmünk lenne ahányszor egy esélytelennek hitt nyerte el a kupát,akkor pont 2x annyi lenne mint most.

:D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. szeptember 30., hétfő 13:10

Korai még ez a kérdés. Kezd körvonalazódni mit is akar Pep játszatni, és kezdi a csapat egyre jobban érezni ezt.
Ettől függetlenül megjósolhatatlan tavaszra milyen állapotban lesz a csapat. Egyelőre sok a hiányzó, szóval még az sem biztos, hogy ez lesz Pep alapcsapata.
Az jól látszik, hogy több területet hagy a csapat az ellenfeleknek mint tavaly. Ezt egy Dortmund gyorsaságú játékkal ki lehet használni.
A többi csapatot is nehéz felmérni. Ne haragudjatok meg, de én egyelőre a Realon nem érzem, hogy esélyes. Valami még nagyon nem stimmel. Persze még csak szeptember van. Tavaszra bármi lehet.
A MU szerintem idén sehol nem lesz. Mou Chelseaje is érdekes kérdés. Sokkal nagyobb potenciál van abban a csapatban mint amit eddig láttunk tőlük idén. A Barca idén is nehezen verhető, ez egyértelmű. Kloppék szintén jól erősítettek, de rajtuk nem érzem, hogy meg tudják ismételni a tavalyi szereplésüket.
Veszélyes lesz idén az Arsenal. Wengeréknél összeállt egy egész jó csapat amit én nem bánok, mert kedvelem őket.
Szintén örömömre szolgál az Atletico masszívsága. A "kedvenc" spanyol és angol csapatom is erősnek tűnik.
Azt hiszem a Cityt viszont idén már komolyan kell venni. Kirúgták a kókler Mancinit, van egy jó edzőjük és még jobb a keret mint eddig. Én velük komolyan számolok.
Szerdán pár apró kérdésre választ is kapok majd a City ellenni meccsen. :)

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 29., vasárnap 23:18

ikarus93 írta:Szerintetek mely csapatoknak van esélye arra, hogy a Bayern-t a kieséses szakaszba kiejtsék? Egy oda-vissza vágóval!
Ha nem sikerül Guardiolának összerakni úgy ezt a Bayernt, mint ahogy tavaly Heynckessnek sikerült, akkor kb. bárki.
Egyébként a Dortmund bármikor képes elkapni bárkit, ahogy az ATMA is.
Rajtuk kívül még vannak azok a csapatok, akik évek óta esélyesek, vagy legalábbis annak tartják őket, azaz Real, Barca, Chelsea, MU.

És akkor még mindig ott van egy összevásárolt PSG, akik bizony nem rosszak, ugyan így egy City.
Van még egy Juventus, akinek a védelme brutálisan jó szerintem, illetve egy Arsenal, akiket lehet, hogy most Wenger egész jól összerakott.

Aztán vannak még a meglepetéscsapatok, akik 1-2 meccsen bárkit elkaphatnak, pl. Zenit, Basel, Celtic.

Hosszú az út még a kieséses szakaszig, a legtöbb csapatnak még össze kell állni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:55

ikarus93 írta:Szerintetek mely csapatoknak van esélye arra, hogy a Bayern-t a kieséses szakaszba kiejtsék? Egy oda-vissza vágóval!
Hat azert ettol meg nagyon messze vagyunk.. Eloszor is Guardiola egy teljesen uj Bayernt epit, amirol fogalmunk sincs, hogy tavaszra milyen szinten lesznek, mennyire allnak ossze, mennyire lesznek erosek. Mint ahogy a Chelsea, a MU es mi is teljesen uj csapatot epitunk. Majd a csoportkorok utan, a sorsolas elott lehet arrol beszelni, hogy kinek milyen eselye van x vagy y csapat ellen :)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:34

Szerintetek mely csapatoknak van esélye arra, hogy a Bayern-t a kieséses szakaszba kiejtsék? Egy oda-vissza vágóval!
Szerintem Real,Chelsea,Arsenal :coffee:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 13:07

Hát gyerekek,én 41 multam,diplomás,de ettől még igen hülye vagyok az internethez :D
Azért vagyok mindig telorol mer nem találom az egérrel a nyilat :lol: :lol:
Szal én sem vágom az ilyen stream-eket,meg ilyesmi...még az én generaciom nem szivta magába az anyatejjel az internetet mint pl a lányaim...mi még a grundon fociztunk nem FIFA programmal... :lol:
De megváltozott a világ,ma már elengedhetetlen az,hogy az iformatikában valaki legalább alapszinten ne legyen otthon,mert ma már mindenhez szinte nélkülözhetelen...
Aztán most vannak már ezek a smart televiziok, ezzel meg aztán lassan tényleg azt nézhetünk,amit akarunk,ráadásul interaktiv módon... :)
Na Off vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 24., kedd 18:49

Gala,
Megint összementünk?
Igen, kedden adott egy élőt, utána felvételről a másikat. Szerdán ugyanígy. Ez 4meccs 1héten és egy filléredbe nem került, elég volt, ha egy drótot dugtál be a tvbe. Ma minden komplexebb.

Aki lemarad a stream miatt meg is érdemli? Mi ez a mélyről jövő rosszindulat?! no offense, de eléggé mod vagy ilyenkorm. Figyelj, Apum nem mai gyerek, ha én nem vagyok itthon, h belőjjem neki a streamet, akkor nem tudja megnézni. Nem lehet mindenki olyan modern, mint te. Ő nem ül órákat a gép előtt, más felfogása van így 60 túl, más társadalomban nőtt fel. Ami neked egyszerű, az neki bajos, de lehet jobban szereti a focit, vagy akár a madridot mint te. Nem ebbe nőtt bele És ennek a korosztálynak nagy százaléka igy viszonyul a netes dolgokhoz. De szerintem fiatalabb orosztálybol is van, aki nem szenved a nettel, hagyja a picsába. Régen nem volt versengés, nem volt lehúzás, nem volt kavar. Ha volt BL, MINDDENKI megtudta nézni a legnagyobb derbiket a tvben.
Kiszálltam.

Senkit nem parasztozunk le! R24
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: