HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. december 13., csütörtök 15:57
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen csúnyán elvertek minket tegnap és azt is, hogy ha jobban alakul a sorsunk már az első félidőben nyerhettünk volna, de minimum másképp alakult volna a mérkőzés képe. A fociban viszont nincsen ha...
Az viszont pont "jó", hogy egy ilyen tét nélküli meccsen kaptunk ennyit, még ha rettentően fáj is ez.
Külön pozitívum nekem az, hogy játszattuk a csikó csapatot. Van pár figura, aki sokkal több percet, lehetőséget érdemelne és a jövő Madridjában is el tudnám képzelni. Odriozola, Valverde, Vinícius nekem ilyenek. Tegnap is a híg f*sból kiemelkedtek.
Ebben az évben viszont ennyi van ebben a csapatban. Azt az utat járjuk, amit a Bayern München. Aki nem fejleszti és építi a csapatát megfelelően az egy idő után (a mi esetünkben ez nagyon rövid idő) kiszorul az elitből. Támadó vásárlása mindenképp kellene, Icardi vagy Hazard vagy mindkettő. Ez innentől biztos. Egy szem ép csatárral, aki évek óta árnyéka önmagának, nem sokat érünk el. Továbbá én Marcelot sem tudom már innentől stabil kezdőnek elképzelni, bármennyire is szeretem, de Reguilón (és még Carvajal is) sokkal jobban megérdemli a kezdő szerepet oda, mert olyan mintha három védővel játszanánk le meccseket. Ezen felül a csere középhátvédek sorsát is jobban át kell gondolni. Nacho helye és szerepe egyértelmű, mert bárhol máshol kezdő lenne, viszont Vallejo és Sanchez véleményem szerint nem lesznek alkalmasak erre ilyen-olyan okból. Hosszú távon itt nem fogják megállni a helyüket.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa