Fiatal,sokszor esetlen de rengeteget feljődhet még, halkan jegyzem meg hogy a mostani keretünkből többször kezdő lehetne minden túlzás nélkül

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2018. december 12., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 12., szerda 16:43
Nem estem le sehonnan. A felhozott példáidra, a "tekergésekre" reagáltam. Ezek általában nem 1v1ek, hanem visszacselek és labdamegtartások.Süti írta:wxyz írta:Sehol nem írtam, hogy szerintem tud-e vagy sem. A visszacselei és a labdamegtartásai nem 1v1ek, ennyit állítottam.
Leestél a magas lóról, nincs ezzel baj, kelj fel, mehet minden tovább.
Megmosolyogtatott, hogy úgy állt belém arcoskodva, hogy a bizonyítékának már a harmadik jelenete az amivel vitatkozik.RealMadridFanatic írta:Aztán amikor betámadnak akkor is azt emelted ki a videóból, hogy a harmadik eset már visszacsel.
Mert megnyert 1v1nek azt nevezik amikor szemtől szemben helyzetben jutsz át az ellenfelen a labdával.RealMadridFanatic írta:Egyébként miért nem sikeres 1v1 a visszacsel?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 12., szerda 9:02
rashidm írta:
Szerinted az, attól még igaz. Amit meg linkeltél, hát...Oké, elismerem, van egy-két 1v1, aztán utána mi? visszahúzza, visszapasszol, miközben elől menne a támadás. Ergo nem sok hasznuk van.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 12., szerda 8:42
Szerinted az, attól még igaz. Amit meg linkeltél, hát...Süti írta:Semmire nem megyünk vele, csak a kolléga azt írta, hogy nem tud 1v1-ezni, ami nyilvánvaló hülyeség, pont ennek isszuk a levét.KAG írta:
Aztán sokra megyünk vele, ha rátekeredik meg befutják két lépésből.
Akkor lenne értelme, ha kibillentené és tenné tovább, de mivel rátekeredik így kb fölösleges.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 12., szerda 8:18
wxyz írta:Sehol nem írtam, hogy szerintem tud-e vagy sem. A visszacselei és a labdamegtartásai nem 1v1ek, ennyit állítottam.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. december 12., szerda 7:19
wxyz írta:Sehol nem írtam, hogy szerintem tud-e vagy sem. A visszacselei és a labdamegtartásai nem 1v1ek, ennyit állítottam.
mocsok írta:Az ég kék.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. december 11., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 11., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. december 11., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. december 11., kedd 21:05
wxyz írta:En vagyok a bohóc, erre belinkel egy videót aminek már a harmadik jelenete visszacsel![]()
Imádom az Isco mániásokat.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 11., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. december 11., kedd 20:43
én ezt akartam, de ezek biztos trükkfelvételek...Süti írta:wxyz írta:A visszacsel vagy a labdamegtartás nem 1v1.
Csak a visszacselek meg a labdamegtartások.![]()
bohóc.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 11., kedd 20:39
wxyz írta:A visszacsel vagy a labdamegtartás nem 1v1.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 11., kedd 20:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 11., kedd 19:50
Semmire nem megyünk vele, csak a kolléga azt írta, hogy nem tud 1v1-ezni, ami nyilvánvaló hülyeség, pont ennek isszuk a levét.KAG írta:
Aztán sokra megyünk vele, ha rátekeredik meg befutják két lépésből.
Akkor lenne értelme, ha kibillentené és tenné tovább, de mivel rátekeredik így kb fölösleges.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 11., kedd 19:43
Fenéket. Tudni kellene használni. ZZ tudta. Persze, kellett hozzá szerencse (sérülések) és CR csatárosodása, de Karim egy 2 csatáros rendszerben, szabadon mozogva, megtámogatva 2 szélsővel és 2 kkp-vel az egyik legjobb játékosunk lenne. Igazi irányító. Persze, ehhez kellene egy vérbeli csatár igazolás.Jim írta:ha nem fix kezdő lenne Benzema, semmi baj sem lenne
hozni kell neki konkurenciát, ennyi
csereként, illetve rotálva megfelelő lenne, ahogy Raúl is az lett volna (ha már előbb emlegette valaki)
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 11., kedd 19:39
Süti írta:Isco ne tudna senkit megverni 1v1? Inkább az a baj, hogy ő még a 6. és 7. playát is meg akarja verni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 11., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. december 11., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 11., kedd 14:54
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem