SzB írta:És egyébként univerzális játékosok, Isco is és Asensio is, csak a Solari-érában nem volt még 2 meccs, ahol ugyanazt akartuk volna focizni (ja és mivel őket Lopi szerette, ezért nekik most annyi). Az hogy valaki univerzális játékos nem azt jelenti, hogy egy idényben hat poszton kell játsznia (ld. Isco), hanem azt, hogy egy meccsen belül huszonhét-féle dolgot kell megoldania azon a pár négyzetméteren, ahol épp van. És persze, hogy kúrva okos meccs közben mindenki, egyébként akár gyeplabdát is nézhetnénk. Mi szurkolók vagyunk, és hát lehet véleményünk. Még ha az időnként mások kevencére lesújtó is. Van aki Isco-t és Asensio-t cseszteti, és Benzemát meg Lyukas Vaskézt imádja, én meg fordítva vagyok bekötve. És én hihetem azt, hogy az idő engem igazol majd, mert mások is azt hiszik, hogy őket... Csakhogy engem nem csak az idő igazol, hanem a meccsmutatók is, a passzértékek, a játékban eltöltött perc kontra eredményesség, stb.
solari
Nálam az univerzális játékos azt jelenti, hogy berakod akármelyik pozícióba/feladatkörbe, és hasznos tud lenni. Nálam se Isco, se Asensio sem az (pedig szerettem volna, reménykedtem benne hogy így lesz). A legnagyobb baj velük, hogy egy valamiben kiválóak, a többi átlagon felüli. Asensio-nak jó a balosa, egy fokkal gyorsabb mint James. Amúgy 2.0. Isconak kivételes technikája van, de ennyi. Se nem gyors, se nem túl erőszakos. Ami a legfájóbb: egyik se tud 1v1-be megverni senkit. Legalábbis sztem.