Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
El is felejtettem,hogy tavaly karácsonykor lucas cikizte theot és végül europa ligára futotta nekünk meg bl-re
az élet annyira igazságos.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
10-12?SzB írta:Voltak már nehéz időszakok (ismerjük Lucas és Theo Hernandez karácsonyi történetét), és rossz meccsek, 5-6 zsinórban, de most hosszan le vagyunk maradva, és ezzel a gárdával nem is lesz fölállás a padlóról. Még mindig van 10-12 európa-klasszis játékosunk, belőlük kell csapatot csinálni, ha valamit még remélni szeretnénk. Szerintem van az a pénz, amiért ezek hajlandóak még együtt egy nagy menetelésre...
Tbo,navas (itt kapasbol ugrik az egyik)
Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo. (Itt utolso ketto, abbol is plane az utóbbi jo, ha minden 5. Meccsen extra idén)
Kroos Modric
Who else?
ZIDANE
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Voltak már nehéz időszakok (ismerjük Lucas és Theo Hernandez karácsonyi történetét), és rossz meccsek, 5-6 zsinórban, de most hosszan le vagyunk maradva, és ezzel a gárdával nem is lesz fölállás a padlóról. Még mindig van 10-12 európa-klasszis játékosunk, belőlük kell csapatot csinálni, ha valamit még remélni szeretnénk. Szerintem van az a pénz, amiért ezek hajlandóak még együtt egy nagy menetelésre...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mondjuk ha idén is bejutnánk a döntőbe, akkor azért szerintem nem lennénk boldogtalanok.SzB írta:Előttem van, amint Odriozola, Lucas Vazquez, Llorrente, Benzema június elsején kifutnak a Wanda gyepére a City ellen. Elönt a kilátástalanság...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Mindegy, en mar csak annyit akarok a szezontol hogy a Juvet csapjuk ki a BL-bol, a tobbi ajandek.SzB írta:Előttem van, amint Odriozola, Lucas Vazquez, Llorrente, Benzema június elsején kifutnak a Wanda gyepére a City ellen. Elönt a kilátástalanság...

- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Előttem van, amint Odriozola, Lucas Vazquez, Llorrente, Benzema június elsején kifutnak a Wanda gyepére a City ellen. Elönt a kilátástalanság...
Számomra olyan egyszerű Karim helyzete. Ő NEM csatár. Ott erőltetjük, de nem azt játsza. Csak egy példa a meccsről:
Visszalépett majdnem félpályára labdáért, lepasszolta a társnak és nem a kapu felé indult el egyenesen, hanem a felező vonal felé, hátra felé, mert úgy jött ki a bugi, közben meg 25 méterre senki nem volt tőlünk az ellenfél kapujától. Nem igazi csatár mozgásokat végez a pályán, de azt akarnak vele játszatni. Persze, hogy szar. Főleg, ha 2 vonal szélső van mellette (amellett, hogy tegnap valami más sem klappolt, mert olyan szintű koncentrációs hibákat vétett, mint egy elsőbálozó).
A kp meg olyan amilyen (Ceba nekem Iscosodik, Modric meg húzza a belét lassan), de szar lehet úgy játszani, ha az ellenfélnek szinte védekeznie sem kell az impotens támadóink miatt illetőleg nincs kinek adni a bogyót, mert üres a 16-os.
Visszalépett majdnem félpályára labdáért, lepasszolta a társnak és nem a kapu felé indult el egyenesen, hanem a felező vonal felé, hátra felé, mert úgy jött ki a bugi, közben meg 25 méterre senki nem volt tőlünk az ellenfél kapujától. Nem igazi csatár mozgásokat végez a pályán, de azt akarnak vele játszatni. Persze, hogy szar. Főleg, ha 2 vonal szélső van mellette (amellett, hogy tegnap valami más sem klappolt, mert olyan szintű koncentrációs hibákat vétett, mint egy elsőbálozó).
A kp meg olyan amilyen (Ceba nekem Iscosodik, Modric meg húzza a belét lassan), de szar lehet úgy játszani, ha az ellenfélnek szinte védekeznie sem kell az impotens támadóink miatt illetőleg nincs kinek adni a bogyót, mert üres a 16-os.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem láttam a meccset, de független és elfogult egyaránt mondta/írta, hogy megye négyes szintet ütött meg francia barátom
Biztos elfáradt a dedikálásban előző este.

Biztos elfáradt a dedikálásban előző este.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ceballosnak voltak sikeres szerelései, párharcokat nyert, FUTOTT, DOLGOZOTT.Kerlon írta: Meg a nagy lófaszt. Ceballos mit csinált? Vagy LV? De még Modricot is ide lehetne sorolni. Semmit. Annyi a különbség, hogy a posztjukból adódóan többször voltak játékban. Annyira nullák voltunk tegnap, hogy azt csak egy Eibar elleni sima 3-0 ír le jobban. Tegnap se rajtunk múlott, hogy nem buktunk pontokat, hanem az Huesca gyengeképességein. Jelenleg mind egyénileg mind csapatszinten sorra alul múljuk magunkat az idegenbeli meccseinken.
LV is dolgozott, akármekkora bot volt.
Keci unalmas hogy mikor élete legrosszabb meccsét hozza a francia, akkor is kollektív megy a fika, csapat így szar meg úgy szar. Neadjisten bárki más egyénileg gyenge, te lennél az első aki előveszi.
Posztjukból adódóan ilyenkor.... Posztjából adódóan nem kéne Karimnak gólokat lőnie, gólpasszokat adnia, helyzetbe kerülnie?
Posztjából adódóan nem kellene legalább 1x megvernie valakit 1v1ben? Mert idén még nem nagyon sikerült neki. Vagy tavaly. Vagy előtte.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Meg a nagy lófaszt. Ceballos mit csinált? Vagy LV? De még Modricot is ide lehetne sorolni. Semmit. Annyi a különbség, hogy a posztjukból adódóan többször voltak játékban. Annyira nullák voltunk tegnap, hogy azt csak egy Eibar elleni sima 3-0 ír le jobban. Tegnap se rajtunk múlott, hogy nem buktunk pontokat, hanem az Huesca gyengeképességein. Jelenleg mind egyénileg mind csapatszinten sorra alul múljuk magunkat az idegenbeli meccseinken.Süti írta:Tegnap mondjuk kérdés nélkül Benzema volt a leggyengébb játékosunk. De kilóméterekkel. Ezt a nem ő volt a baj, hanem a csapat volt rossz mentséget meg kb bármikor fel lehetne akkor hozni.
2 valamire való támadóval tegnap sima 3-0.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem még a klub vb-t se fogjuk megnyerni, vagy csak nagy küzdelem árán.
Örülni fogok, ha benne leszünk az első 3-ba. Nyártól viszont nagytakarítás elől.

- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
RealAsensio írta:
Meg mindig jobb ez, mint az Alaves elleni 1-0 meg a Levante elleni hazai 0-1. Nem volt az olyan regen... Most tuzoltas van, minden pont letfontossagu, 2018-at ki kell bekkelni, a klub vb-t be kell huzni, es akkor vegre levegohoz jutunk. Nincs ido taktikazni, nem most kell koncepciot epiteni. Egyelore az a feladat, hogy Solari motivalja a csapatot, a fiuk felmennek a gyepre es megnyerik a meccset, barmi tortenik.
BL-ben csoportelsok lettunk, bajnoksagban szukos a lemaradasunk, ahhoz kepest, hogy milyen szar meccseket hoztunk le, hizelgo rank nezve. Kupaban is all a csapat. Szoval nezopont kerdese.
Egyelőre? Nincs idő? Most valakinél van vagy nincs elképzelés. Nem látom neki mi lenne az, ahogy mondod tűzoltásra nyárig jó lehet én biztos nem vele épitenék csapatot. Az meg, hogy "állunk" mindenhol ilyen focival nagyon könnyen változhat és utána nem kapaszkodhatunk ebbe se.
Ezért nem akartam bele menni mert csak az jön le, hogy vészmadárkodok.

BlancoMark írta:Azért Benzema fikázásához tegyük hozzá, hogy a csávó folyamatosan minden meccset végig játszik, pedig az ő korában bőven ráférne már a pihenés és a rotálás. Hiányzik belőle a frissesség, lassan már le kéne ültetni.
vérzik az egész koncepciónk benzemástól kezdve az egész támadó garnitúráig és stb. most ült le a zöldfülű solari, nem tudom milyen koncepciót vártok, de komolyan. örüljünk, hogy nyeregetünk pár meccset, sok mindenről ne álmodjatok idén kupát tekintve
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vino the hirot nem értem miért nem nyomatjuk, tavaszra lehetne csodafegyver, de addig kellene kilométereket gyűjtenie, és nem csak hazai pályán a megye háromban.
Nem illik.
- BlancoMark
Azért Benzema fikázásához tegyük hozzá, hogy a csávó folyamatosan minden meccset végig játszik, pedig az ő korában bőven ráférne már a pihenés és a rotálás. Hiányzik belőle a frissesség, lassan már le kéne ültetni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg mindig jobb ez, mint az Alaves elleni 1-0 meg a Levante elleni hazai 0-1. Nem volt az olyan regen... Most tuzoltas van, minden pont letfontossagu, 2018-at ki kell bekkelni, a klub vb-t be kell huzni, es akkor vegre levegohoz jutunk. Nincs ido taktikazni, nem most kell koncepciot epiteni. Egyelore az a feladat, hogy Solari motivalja a csapatot, a fiuk felmennek a gyepre es megnyerik a meccset, barmi tortenik.Victorioo írta:RealAsensio írta:Ki nem szarja le iden a strategiat, a koncepciot? Lopinal lattuk, mit akar, aztan darabjaira hullott, eredmenytelen volt. Solarinal egyetlen meccs volt, ahol nem volt eredmeny. Mostanaban legalabb gyoztesen jovunk le a palyarol, ez fontosabb, mint, hogy legyen koncenpcio. 8/9 az arany.
Ez az ev atmeneti, a leheto legtobbet kell kihozni belole (egyelore nem allunk olyan szarul...)
Ja a belga hozta az eredményeket, szép stat ez a 8/9 de kik ellen és hogyan. Azért engedd már meg, hogy legyen egy kis hiányérzetem, főleg megint egy olyan meccs után mint a tegnapi. Az átmeneti szöveget sem értem, nem fog nyáron a fél csapat kicserélődni hirtelen és Solarit sem a szezon végéig ültették le(papíron). Nem állunk rosszul ja, én is ezt mondanám ha sevilla szurkoló lennék.
BL-ben csoportelsok lettunk, bajnoksagban szukos a lemaradasunk, ahhoz kepest, hogy milyen szar meccseket hoztunk le, hizelgo rank nezve. Kupaban is all a csapat. Szoval nezopont kerdese.

- Süti
Tegnap mondjuk kérdés nélkül Benzema volt a leggyengébb játékosunk. De kilóméterekkel. Ezt a nem ő volt a baj, hanem a csapat volt rossz mentséget meg kb bármikor fel lehetne akkor hozni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Én ezt értem, sőt szerintem a 28 volt az 22, de tök mindegy. Tudjuk mind a ketten, hogy miért szóltál be, amikor a mentség és a kifogás egy teljesen valós dolog volt. Tegnap nem Benzema volt megint az elsődleges bajunk, hanem az, hogy rettentően gyengék vagyunk. Eibar féle csapat megint lesimázott volna minket.Csabi írta:jó, de azt ugye vágod, hogy a szél 22 embernek fújt, nem csak benzemának.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
RealAsensio írta:Ki nem szarja le iden a strategiat, a koncepciot? Lopinal lattuk, mit akar, aztan darabjaira hullott, eredmenytelen volt. Solarinal egyetlen meccs volt, ahol nem volt eredmeny. Mostanaban legalabb gyoztesen jovunk le a palyarol, ez fontosabb, mint, hogy legyen koncenpcio. 8/9 az arany.
Ez az ev atmeneti, a leheto legtobbet kell kihozni belole (egyelore nem allunk olyan szarul...)
Ja a belga hozta az eredményeket, szép stat ez a 8/9 de kik ellen és hogyan. Azért engedd már meg, hogy legyen egy kis hiányérzetem, főleg megint egy olyan meccs után mint a tegnapi. Az átmeneti szöveget sem értem, nem fog nyáron a fél csapat kicserélődni hirtelen és Solarit sem a szezon végéig ültették le(papíron). Nem állunk rosszul ja, én is ezt mondanám ha sevilla szurkoló lennék.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Értem én ezt a koncepció dolgot, de ha megnézzük Carlo meg ZZ alatt, mikor nyertük a bl-eket, nem kellett akkora koncepció, mert a keret elit volt. Oda jó pszichológia kellett.
Most viszont nem látom azt, hogy olyan keretünk lehetne jövőre, ami magában elég lenne komoly sikerekhez, tehát kelleni fog koncepció is. Nyilván most a legfontosabb a tűzoltás ezt adom, de azért majd valami jó lenne ha látszódna is, legalább tavaszra.
Most viszont nem látom azt, hogy olyan keretünk lehetne jövőre, ami magában elég lenne komoly sikerekhez, tehát kelleni fog koncepció is. Nyilván most a legfontosabb a tűzoltás ezt adom, de azért majd valami jó lenne ha látszódna is, legalább tavaszra.
Nem illik.