Victorioo írta:RealAsensio írta:Ki nem szarja le iden a strategiat, a koncepciot? Lopinal lattuk, mit akar, aztan darabjaira hullott, eredmenytelen volt. Solarinal egyetlen meccs volt, ahol nem volt eredmeny. Mostanaban legalabb gyoztesen jovunk le a palyarol, ez fontosabb, mint, hogy legyen koncenpcio. 8/9 az arany.
Ez az ev atmeneti, a leheto legtobbet kell kihozni belole (egyelore nem allunk olyan szarul...)
Ja a belga hozta az eredményeket, szép stat ez a 8/9 de kik ellen és hogyan. Azért engedd már meg, hogy legyen egy kis hiányérzetem, főleg megint egy olyan meccs után mint a tegnapi. Az átmeneti szöveget sem értem, nem fog nyáron a fél csapat kicserélődni hirtelen és Solarit sem a szezon végéig ültették le(papíron). Nem állunk rosszul ja, én is ezt mondanám ha sevilla szurkoló lennék.
Meg mindig jobb ez, mint az Alaves elleni 1-0 meg a Levante elleni hazai 0-1. Nem volt az olyan regen... Most tuzoltas van, minden pont letfontossagu, 2018-at ki kell bekkelni, a klub vb-t be kell huzni, es akkor vegre levegohoz jutunk. Nincs ido taktikazni, nem most kell koncepciot epiteni. Egyelore az a feladat, hogy Solari motivalja a csapatot, a fiuk felmennek a gyepre es megnyerik a meccset, barmi tortenik.
BL-ben csoportelsok lettunk, bajnoksagban szukos a lemaradasunk, ahhoz kepest, hogy milyen szar meccseket hoztunk le, hizelgo rank nezve. Kupaban is all a csapat. Szoval nezopont kerdese.