Boca kapusa nem szarozik, miután lehúzza a labdát elindul mint a 12 éves gyerek fifában.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. december 9., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. december 9., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. december 9., vasárnap 22:32
Hát azért elég szar volt az argentin barátunk összességében, de volt 1-2 jó időszakalestat írta:ferni írta: Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatot![]()
Nem is ertem a cinkelest. Nekem jo emlekeim vannak rola. Szimpatikus figura volt amugyis![]()
Abbol a csapatbol amugysem bantanek senkit.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 9., vasárnap 22:30
ferni írta:Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatotbabaking írta:Legenda a pályán![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. december 9., vasárnap 22:26
Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatotbabaking írta:Legenda a pályán![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. december 9., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. december 9., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. december 9., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 9., vasárnap 22:05
ikelemen5 írta:Most a River-Boca meccsen számít az "idegenben" lőtt gól?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. december 9., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. december 8., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 7., péntek 18:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 7., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 7., péntek 16:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 7., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. december 7., péntek 14:25
Realista24 írta:Sztem a Milan tudja, csak a lépést tartani nem a PSG féle kenőpénzekkel. Régen meg tudta lépni ezt a szintet bármelyik olasz csapat, de az arabok, ahogy az átigazolási összegekben, úgy ebben is elszálltak. Persze ez csak egy gondolat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 7., péntek 14:19
Sztem a Milan tudja, csak a lépést tartani nem a PSG féle kenőpénzekkel. Régen meg tudta lépni ezt a szintet bármelyik olasz csapat, de az arabok, ahogy az átigazolási összegekben, úgy ebben is elszálltak. Persze ez csak egy gondolat.RealMadridFanatic írta:Realista24 írta:PSG: 75 millió euróért érkezik az Ajax tehetsége
A beszámoló legérdekesebb pontja, hogy a PSG 19 éves csodagyereke, Kylian Mbappé forszírozta az átigazolást, ő javasolta a vezetőségnek, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy a holland középpályást megkaparintsák, s a párizsiak nem haboztak
Hát ez ennyi gyerekek.
Játékos persze tagad.
A gyerek nem csap földhöz, ha épp nem ide jön, de az, hogy asszisztálnak az arab fifájához az továbbra is gusztustalan (majdnem azt írtam, hogy kiábrándító, de igazából sajnos már inkább megszokott).
Csak fura, hogy közben a Milant kurogatják, akik sokkal kisebb halak. Gyanítom Ők nem tudják kit és mennyivel kell megvenni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. december 7., péntek 14:10
Realista24 írta:PSG: 75 millió euróért érkezik az Ajax tehetsége
A beszámoló legérdekesebb pontja, hogy a PSG 19 éves csodagyereke, Kylian Mbappé forszírozta az átigazolást, ő javasolta a vezetőségnek, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy a holland középpályást megkaparintsák, s a párizsiak nem haboztak
Hát ez ennyi gyerekek.
Játékos persze tagad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 7., péntek 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 4., kedd 19:39
ritka egy perverz forma vagy teBBeno írta:bappe aradozott egy sort frenkie de jongrol. remeli hogy jon a psgbe minel hamarabb.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem