na végre felépült.Remy írta:Salah úgy néz ki utolérte magát. Idén is beindult az egyiptomi.

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 8., szombat 17:45
na végre felépült.Remy írta:Salah úgy néz ki utolérte magát. Idén is beindult az egyiptomi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 8., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 8., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 8., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. december 7., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 7., péntek 15:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 7., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 7., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 7., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 6., csütörtök 15:41
Mindenképpen. Nem is értem Kloppot. Azért a felsorolt trió nem egy életbiztosítás, még akkor sem, ha összességében nem olyan rosszak, DE pont az a csapatrész az, ahol minőségileg tudna nagyot lépni a Pool, ráadásul az alapanyag ott is van a keretben. Csak használni kéne.ziro4vr írta:Szerintem nem volt olyan rossz Fabinho, nem egy zseni, de simán be lehetne építeni a sok tucat Milner-Henderson-Wijnaldum helyett. Keitának sokkal többet kéne játszania, nem értem miért jegeli ennyire Klopp. Szért az vicces, hogy most így Origit is előkapta a semmiből.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 6., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 6., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 6., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 6., csütörtök 13:06
Ebből is látszik hogy jó szeme van hozzáSüti írta:Hány fiatal világklasszis jött ki Wenger keze alól? Nekem nem sok jut eszembe.
Viszont akikről lecsúszott az egy jó hosszú lista.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 6., csütörtök 12:54
Keresi a helyét, ez igaz, de Ő legalább jól teljesít, amikor a pályán van. A brazil viszont jelenleg még nem tudja, hogy milyen rendezvényen van.ziro4vr írta: Remy a poolos írásod kicsit elméleti szakemberes lett, Keita beépítése pl nem nagyon megy eddig Kloppnak.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 6., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 6., csütörtök 12:32
azert általában jol nyult bele a dolgokba a fiatalokkal.szoval igen wenger knows.BBeno írta:Modric revealed that Arsenal had to chance to sign him, but Arsene Wenger rejected him when he was the coach of Arsenal. "I took the rejection of Wenger as a new obstacle to cross.That was his opinion about me at that time"
wenger knows![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 6., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 6., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 6., csütörtök 10:42
Ezzel nem is lenne gond. A gond ott kezdődik, hogy még a Real, Barca szinten is irgalmatlanul sok pénzt költenek olajos bácsi pénzéből. Aztán meg próbálják mosdatni őket.kierkegaard írta:Szerintem különösebb gond nincs. Rengeteg idős játékos lelépett tőlük főleg a védelemben mint pl kolariv, clichy, zabaleta, sagna. aztán nasri, yaya, jesus. Lassan kiesik David silva és fernandinho is. Értelemszerűen kellett a frissités és ők ahelyett hogy Lucas V, Callejon féle kiegészitő embereket hoztak volna inkább belenyúltak a zsebe.Remy írta: City meg... szánalmasnak tartom ezt az élő fifázást a részükről. Ahogy írod is, lényegében 2 fullos keretük is van. Pont ezért is remélem, hogy beszopják Guardioláék a végén. (főleg, ha sokéig mennek a BL-ben, ami igencsak esélyes)
Sok jó játékosuk van és ezt nagyon jól kezelik.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem