Ezt a csipogóknak

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. december 5., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 5., szerda 14:21
Gondolom akkor ő nem játszott, az az eredmény így rá nem vonatkozik.flori írta:Aztan miota veretlen az? A Levante elkapta oket.
HozzászólásSzerző: flori » 2018. december 5., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 5., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 5., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 5., szerda 12:13
Jezus Atya Ur Isten.Realista24 írta:Argentine coach Angel Cappa: "There should be two Ballon d'Ors, one of which is still for Messi and the other would be for one player and another for someone else. If they reward the best, the best is Messi. But if they reward it for the RESULTS, that's another story..."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 5., szerda 12:08
Ja. Mert Varane nem védhető mondjuk.BBeno írta:szerintem is. akinel iden az elso ket helyen nem modric es ronci szerepel az teljesen komolytalan.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 5., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. december 5., szerda 11:15
Nekem mindenki aki szerint Griezmann első, bármiben is, komolytalan.Realista24 írta:Jó, hogy az a bazári majom nem szavazhat.BBeno írta:ronceronak kellett volna szavazni a spanyoloktol.
Ellenben itt vannak Relano érvei.
https://en.as.com/en/2018/12/04/footbal ... 41242.html
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 5., szerda 11:09
Jó, hogy az a bazári majom nem szavazhat.BBeno írta:ronceronak kellett volna szavazni a spanyoloktol.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. december 4., kedd 22:46
NiceRemy írta: Egyik a Liverpool volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 4., kedd 22:09
Egyik a Liverpool volt.Süti írta: Sevilla húzta 3x, aztán kb a 3 ellenfelet nem tudnák az emberek felsorolni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. december 4., kedd 21:44
Szerintem ha Modric Liverpool jatekos lenne es zsinorba a harmadik BL gyozelemben vallalna oroszlanreszt, es mellette egy nem tul eselyes horvat valogatottal dontobe menne a vb-n akkor ugyanugy eselyeskent varna az aranylabda szavazast.ToniKroos írta:Ez az aranylabda amúgy a Real Madridnak is nagyon sokat jelent. Értem itt azt, hogy hiába van neked nagyon jó éved egy Atletico Madridban, onnan nem lesz aranylabdás senki. Szóval ez legalább annyira a klub elismerése is ez, mert állítom, ha Modric ugyan ezt lehozza egy Liverpoolban, szerintem az aranylabda közelébe nem kerül és CR is most jöhetett rá erre, hogy bizony egy Real Madridban játszani nem ugyan az, mint bármely más klubban. Itt hatalmas a felelősség, nyomás, de cserébe azért az egyéni díjaknál is eléggé szem előtt van az ember. Ha itt nagyot alkot valaki, arról mindenki fog tudni. Hazardnak is volt egy nyilatkozata, hogy bizony, ha aranylabdát akar nyerni, akkor a Real Madridba kell igazolnia.
Tehát ha valakinek tényleg ilyen céljai vannak, hogy aranylabda esélyes legyen, akkor annak a Real Madrid a legjobb ajánló levél.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 4., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. december 4., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Jester » 2018. december 4., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. december 4., kedd 19:10
Rekt.Sergio Ramos: És az én Aranylabdám hol marad?!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 4., kedd 18:32
Tudom,hogy akkor nemkaphatták délamerikaiak (ami elég nagy wtf) de ezalapján a logika alapján így nézne ki a dolog kis túlzással.MesQueUnClub írta:Pelének és Maradonának akkor sem lenne egyse. :Pdzsi91 írta:De valaki magyarázza már el ezeknek,hogy az aranylabdát kurvára nem a világ legjobb játékosa kapja meg hanem az adott év legjobban teljesítő játékosamert akkor lenne Pelének 10 maradonának 10 Zidanenak és R9nek 5-5 és meg is érkeztünk napjainkhoz.
Ennyi faszt és szakmabelinek mondják magukat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 4., kedd 18:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2018. december 4., kedd 18:17
Pelének és Maradonának akkor sem lenne egyse. :Pdzsi91 írta:De valaki magyarázza már el ezeknek,hogy az aranylabdát kurvára nem a világ legjobb játékosa kapja meg hanem az adott év legjobban teljesítő játékosamert akkor lenne Pelének 10 maradonának 10 Zidanenak és R9nek 5-5 és meg is érkeztünk napjainkhoz.
Ennyi faszt és szakmabelinek mondják magukat.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem