Nem a barátomPipita írta:
Hiányzik a kis barátocskád?

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 3., hétfő 20:02
Nem a barátomPipita írta:
Hiányzik a kis barátocskád?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 3., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 3., hétfő 19:53
Hiányzik a kis barátocskád?dzsi91 írta:Jelentsd a kommentem.Úgyis ez a divat mostanában.dannen írta: ne haragudj, de nevetseg vagy. nalad valami nagyon elkattanhatott a bl donto ota, szerintem pihenj egy kicsit.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 3., hétfő 19:49
Jelentsd a kommentem.Úgyis ez a divat mostanában.dannen írta:ne haragudj, de nevetseg vagy. nalad valami nagyon elkattanhatott a bl donto ota, szerintem pihenj egy kicsit.dzsi91 írta:mint mosalah az egyiptomi muszlim aki olyan kurva szimpatikus gyerek mert most ez a trendi,tolni az ilyen alakokat akikkel amúgy senki nem ülne fel egy gépre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 3., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. december 3., hétfő 19:35
En is ezt neztem, hihetetlen.Csabi írta:mondjuk ebben igy rohadtul semmi izgalom. full erdektelenseg. minek rendeznek ilyen miatt oltonyos galat. posztoljak a kepet twitterre es cso.kierkegaard írta:nem tudom volt e de egy ilyen szivárog a neten:
https://i.redd.it/lmiksoekj3221.jpg
ja közben látom h már kiraktátok. bocsánat.-
messi 5. brahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha. varane meg mehet a sarokba sirni a bl-vb komboval.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 3., hétfő 19:34
És odaért a szavazatom Karimra.Csabi írta:mondjuk ebben igy rohadtul semmi izgalom. full erdektelenseg. minek rendeznek ilyen miatt oltonyos galat. posztoljak a kepet twitterre es cso.kierkegaard írta:nem tudom volt e de egy ilyen szivárog a neten:
messi 5. brahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha. varane meg mehet a sarokba sirni a bl-vb komboval.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 3., hétfő 19:32
mondjuk ebben igy rohadtul semmi izgalom. full erdektelenseg. minek rendeznek ilyen miatt oltonyos galat. posztoljak a kepet twitterre es cso.kierkegaard írta:nem tudom volt e de egy ilyen szivárog a neten:
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 3., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 3., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. december 3., hétfő 19:14
Meglepődsz, de Iniesta-nakBBeno írta:DinhoL
2010ben kinek adtad volna? mert ilyen beszéd modric mellett egyértelműsíti hogy sneijdernek.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 3., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 3., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 3., hétfő 18:38
MorataMartin írta:Adja valamelyik tv-csatorna az Aranylabda-átadót?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. december 3., hétfő 18:37
Igen, eddig teljesen megegyezik és szerintem ez is lesz. Elégedett lennék ezzel az eredménnyel.Remy írta:Benő által belinkelt újságcikk eddig tökéletesen megegyezik a france football hivatalos twitter oldalával.
Agüeroig kijött már, és ugyanaz.
Lovrent nem látom a listán.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 3., hétfő 18:36
Nyugi, csak 3. lesz.dzsi91 írta:Grízman aranylabdànál én befejeztem.Úgyis végigvittünk mindent,alig van már motivációm.Egy Gr7 aranylabda az egy tökéletes alkalom lenne kiszállni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 3., hétfő 18:35
Kb a szavazók fele azt se tudja ki azRemy írta:
Lovrent nem látom a listán.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 3., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. december 3., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 3., hétfő 18:31
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem