Köszi! Próbálgattam közben. Papíron működik, rosszul emlékeztem, a rojadirecta kérte az adobe flash player-t. De annyit tölt, hogy nézhetetlen, úgyhogy maradt a telefon.Yazid írta:En xbox one-on néztem már reddit linkeket és mûkôdött pl

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. december 5., szerda 21:53
Köszi! Próbálgattam közben. Papíron működik, rosszul emlékeztem, a rojadirecta kérte az adobe flash player-t. De annyit tölt, hogy nézhetetlen, úgyhogy maradt a telefon.Yazid írta:En xbox one-on néztem már reddit linkeket és mûkôdött pl
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. december 5., szerda 21:32
En xbox one-on néztem már reddit linkeket és mûkôdött plM1Ö írta:Srácok! Okos tv-n lehet reddit-ezni, vagy meg se próbáljam a MU-Arsenal meccset? Mert ha jól rémlik adobe kell hozzá, az meg ugye tv-n nincs elvileg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. december 5., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 5., szerda 20:21
Nektek multatok van? Vagy mi ez a személyeskedés?VanillaSky írta:Nem kellett csalódnom, droid mód bekapcs.Kinek mi a fontos, de amíg ezek zajlanak, addig olyan nagyon nem bánkódok az előbbi miatt, megteszed te helyettem.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 5., szerda 19:41
Legalább tudod hogy legközelebb is mire számíthatsz tőlem, ezért nem kell felesleges köröket futnunk.VanillaSky írta:Nem kellett csalódnom, droid mód bekapcs.Kinek mi a fontos, de amíg ezek zajlanak, addig olyan nagyon nem bánkódok az előbbi miatt, megteszed te helyettem.![]()
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2018. december 5., szerda 19:20
Nem kellett csalódnom, droid mód bekapcs.Kinek mi a fontos, de amíg ezek zajlanak, addig olyan nagyon nem bánkódok az előbbi miatt, megteszed te helyettem.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. december 5., szerda 19:04
A Kormányzati Tájékoztatási Központ azzal védi a mostani rendeletet, hogy az "nem egyedi eset" a kormány eddig 21 alkalommal nyilvánított már egy fúziót nemzetstratégiai jelentőségűnek.VanillaSky írta:https://index.hu/gazdasag/2018/12/05/ne ... irodalmat/
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 5., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2018. december 5., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 1., szombat 12:20
Anno te hoztad ránk a rontást, szerintem hallgass.Remy írta:Csak most már mehetnél olyanra is, ahol nyerünk.Realista24 írta: Minjá meccs, valamiből meg kell finanszírozni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 1., szombat 11:12
Csak most már mehetnél olyanra is, ahol nyerünk.Realista24 írta:Minjá meccs, valamiből meg kell finanszírozni.Kerlon írta:szép az új karácsonyi spar design!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 1., szombat 9:36
Minjá meccs, valamiből meg kell finanszírozni.Kerlon írta:szép az új karácsonyi spar design!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 1., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. november 30., péntek 23:07
Petr írta:Nem megy egy beadandó?tubatibi írta:Hali!
C++ alapokat vágja valaki?
Lenne egy 15 perces melóm számára.![]()
Dobjon egy PÜ-t pls!Írd le a feladatot, de nem ígérem, hogy ma lesz rá időm.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. november 30., péntek 22:34
Nem megy egy beadandó?tubatibi írta:Hali!
C++ alapokat vágja valaki?
Lenne egy 15 perces melóm számára.![]()
Dobjon egy PÜ-t pls!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. november 30., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 30., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: balakal » 2018. november 30., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 29., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. november 29., csütörtök 9:13
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem