Sajnos továbbmehet akár mind a kettő is. Részemről egyik essen ki, a Nápoly meg menjen tovább.realistahuni írta:Óriási öröm lesz, akár a Pool akár a PSG.
szerk.: Ja várj, akkor a pool kiesik ha a Napoli továbbmegy.

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 11., kedd 17:05
Sajnos továbbmehet akár mind a kettő is. Részemről egyik essen ki, a Nápoly meg menjen tovább.realistahuni írta:Óriási öröm lesz, akár a Pool akár a PSG.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. december 11., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 11., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 3., hétfő 15:50
Lekéstél, más már elsütötte ezt a poéntBBeno írta:ujabb magyar siker
kassai eros kozremukodesevel
BREAKING: UEFA confirm VAR will be used in the Champions League from the Round of 16 in February
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 3., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 30., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. november 30., péntek 20:26
Elég irritáló egy gólöröm volt az már biztos.Tottinho írta:PSGhez visszatérve, egyébként Neymar és Bappé tejesen jól bemutatták magukat és az egész PSGt a gólörömnél, hogy valóban nekik mi is a lényeg
Ez minden csak nem profi focihoz méltó hozzáállás.
Mbappé is ha nem megy el onnét rövid időn belül, ugyanolyan irritáló b@lf@sz játékos lesz mint Neymar.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 30., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. november 30., péntek 16:46
KAG írta:Egyre inkább vágyok rá, hogy essenek ki az EL-be, "meneteljenek" be a döntőbe és azt bukják el újra.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 30., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 30., péntek 14:55
Egyébként szerintem még ezzel a sajtótájékoztatón valamikor próbálok vicces lenni dolgával is akarja egy kicsit egyensúlyozni a folyamatos bukásait. Eleinte ez még elment, de unalmassá vált.dzsi91 írta:Klopp egy roksztár lett
LovrenKerlon írta:Liverpool és a színészkedés a PSG meccsen...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 30., péntek 14:14
abszolút adom. csak megértem amit mondanak. mondjuk ők is fetrengenek mint mindenki. szimpla vesztes vergődés. ezért is örülök hogy nincs itt pl Klopp mert egy nagyon szar vesztes és nincs meg benne az az elegancia amit én egy Real edzőtől elvárnék. eleinte vicces volt ahogy rohangál meg üvöltözik csak ahogy pl Mou első Chelsea idei dolgai is jók voltak utána megfordult a dolog és ripacs lett. én szeretem a Liverpoolt de amit a bl döntő óta művelnek eléggé betett a meccsnézés hangulatának. az edző miket nyilatkozik, a játékosok miket nyilatkoznak, a szurkolóik totál homályban. borzalmas az egész.dzsi91 írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 30., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 30., péntek 13:21
Hát 10 éve meccselünk minimum egy odavissza kört barszáék színitanodájával mégsincs ez a vergődés meccs után amikor kikapunk.Meg ha lenne is a kutyát nem érdekelné.RaúlCF írta:keresik a kifogásokat. mondjuk a PSGben van egy erősen teátrális csoport. gondolj bele ha ellenünk folyamatosan fetrengene a Neymar-Di Maria-Dani Alves sor. ez a trió erősen szeret hemperegni szóval én megértem amit mondanak de megint egy bukta után takarózik az összes amikor 3 idegenbeli meccset buktak el. a tavalyi mikiegér menetelésük meg isten 8ik eljövetele Mo Salah miatt felültek a médiának és most lehet visszaülnek a hátsójukra.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 30., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 30., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 30., péntek 10:31
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. november 29., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. november 29., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. november 29., csütörtök 19:08
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem