Sorozatok, TV műsorok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nagy szívfájdalommal befejeztem az Office-t, így várnék hasonló minőségű sitcomokra ötleteket. Californicationféle is jöhet. + pont, ha HBO GO-n is fent van.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
A Bron/Broen kikurt jo!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Harper-sziget. Minisorozat, régen leadta a TV2, lehet rajta agyalni szerintem, thriller, egy próbát megér. Nekem anno bejött.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Krimi sorozatok amik európaiak, és nem annyira ismertek:
A híd (Broen) svéd-norvég
Trapped (Ófærð) izlandi sorozat eddig 1 évad készült el
A híd (Broen) svéd-norvég
Trapped (Ófærð) izlandi sorozat eddig 1 évad készült el
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Zsombi: te gyík.
Azóta is várom az új évadot, azzal mi van?
Többieknek köszi, a true detective 3. évadát várom, az előzetesek alapján az első évadhoz lesz közelebb, szóval bizakodó vagyok, de meglátjuk. A többi ajánlásnak is utána nézek.

Többieknek köszi, a true detective 3. évadát várom, az előzetesek alapján az első évadhoz lesz közelebb, szóval bizakodó vagyok, de meglátjuk. A többi ajánlásnak is utána nézek.

Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát mostanság már nem sorozatozok annyit, mint régen.ziro4vr írta: Más, tud valaki ajánlani 1-2 éves, thrilleres, nyomozós, whodunnit sorozatot? AMin lehet agyalni, vagy legalább a hangulat beránt.
Gondolom a True Detective 1. évad az alap.
Tudom ajánlani a tavalyi nagy durranást a Dark-ot, és az Altered Carbon is nagyon bejött.
Nem láttam, de érdekesnek tűnik a Falling Water, vagy ott van a Mr. Mercedes.
Meg olvastam még valami ilyen nagyon mindfuck sorozatról, ilyen Mr. Robot szerű kavarásokkal, ahol egy csomó mindenre a nézőnek kell rájönni, de egyszerűen nem ugrik be, hogy mi volt az.
Scream. Minőségi, izgalmas.ziro4vr írta: Más, tud valaki ajánlani 1-2 éves, thrilleres, nyomozós, whodunnit sorozatot? AMin lehet agyalni, vagy legalább a hangulat beránt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Broen (A híd)ziro4vr írta: Más, tud valaki ajánlani 1-2 éves, thrilleres, nyomozós, whodunnit sorozatot? AMin lehet agyalni, vagy legalább a hangulat beránt.

- ziro4vr
Az utolsó rész nekem nem tetszett, viszont addig bejött az évad.tubatibi írta:Nekem nagyon tetszett az egész évad, ajánlom Mindenkinek, nem egy sablon horror szerintem.ziro4vr írta:Haunting of Hill Houset nézi valaki? 5 rész után nem rossz, az a pizzával meg sörrel jól elvagy vele kategória.
Más, tud valaki ajánlani 1-2 éves, thrilleres, nyomozós, whodunnit sorozatot? AMin lehet agyalni, vagy legalább a hangulat beránt.
Nem illik.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szerintem full rendben az új évad is, meglepően jók ismét a karakterek.ArjenMagicRobben írta:Langyos. Inkább El Chapo sztoriját kellett volna normális budget-ből megcsinálni.Realista24 írta:Narcos senki?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- P. Krisz
Nekem tetszett. Lassúbb, de nem vontatott. A helyszín, hangulat és színészi játék kiváló. A misztikus szál is érdekes. Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott, az ábrázolásmód elég naturalista. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kannibalizmus is felüti majd a fejét a sorozat végén.Yazid írta:Valaki akarmit, valamit tud The Terror cimû soriról? Érdekel a téma nagyon, de ha nagyon vontantott vagy unalmas, véleményt szeretnék aki látta vagy elkezdte mondjuk
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Valaki akarmit, valamit tud The Terror cimû soriról? Érdekel a téma nagyon, de ha nagyon vontantott vagy unalmas, véleményt szeretnék aki látta vagy elkezdte mondjuk
Nekem nagyon tetszett az egész évad, ajánlom Mindenkinek, nem egy sablon horror szerintem.ziro4vr írta:Haunting of Hill Houset nézi valaki? 5 rész után nem rossz, az a pizzával meg sörrel jól elvagy vele kategória.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Langyos. Inkább El Chapo sztoriját kellett volna normális budget-ből megcsinálni.Realista24 írta:Narcos senki?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Narcos senki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Haunting of Hill Houset nézi valaki? 5 rész után nem rossz, az a pizzával meg sörrel jól elvagy vele kategória.
Nem illik.
halál reájuk. igazából az utolsó képkockákat leszámítva, akár le is zárhatták volna a sorozatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
A gyártó eddig is a Disney volt, a terjesztési jog a kérdéses. Disney+ nem megfelelő platform mert ott csak családbarát tartalom lesz majd. Talán a Hulu, ott már úgy is van egy Marvel sorozat a Runaways képében.kierkegaard írta:Kaszát kapott a daredevil és ha az istenek kegyesek a disney átveszi.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Kaszát kapott a daredevil és ha az istenek kegyesek a disney átveszi.