A 3 védős rendszer magában nem rossz, sőt, írtam múltkor is, hogy a jelenlegi körülmények között én is azt játszatnám. Én csak a középpályás játék hiányáról beszéltem, ami a tegnapi meccset számomra tönkretette. Nekem az a líbling.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 29., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. november 29., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. november 29., csütörtök 10:44
Marquinhos a védekezéshez rengeteget tett. Nem hiába nem tudott a jó támadó 3as kialakítani sok támadást.ziro4vr írta:Nem lenne rossz ez a Pool, jó a támadó 3as, kapusuk is van, már, Klopp rendszere azért elég stabil, de mi a búbánatos fitymám ez a kp? Padon Keita, Fabinho, és Milnerrel meg Wijnaludmmal tolja.
Na nem mintha a Verratti (Iszonyat megragadt a pali) Marquinhos kp jobb lenne, fájdalmas volt nézni a tegnapi meccset.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 29., csütörtök 10:27
damn you ramos!Realista24 írta:Liverpool have had one shot on target. In the whole game. It was a penalty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. november 29., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 29., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 29., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 29., csütörtök 9:17
Angliában.pheco írta:Jovore vegre jo lesz Bale, Isco es Ase?Realista24 írta: Jövőre viszont már komoly elvárásaim lesznek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. november 29., csütörtök 9:15
Jovore vegre jo lesz Bale, Isco es Ase?Realista24 írta: Jövőre viszont már komoly elvárásaim lesznek.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 29., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 29., csütörtök 8:58
Ennyi. Ez az év egyébként arra is tökéletes lehet a maga tökéletlenségével, hogy lássuk ki az, akire nem lehet semmilyen szinten számítani.Anthony írta:Ez így van.Realista24 írta:én nyugodt vagyok. Mert ha kiesünk is, akkor mi van? Egyszer eljön a pillanat, bár nem vagyunk hozzászokva, mert öt év alatt egyszer estünk ki![]()
![]()
és az egész világon pirosbetűs ünnep lesz, én meg csak hátradőlök és nyugtázom, hogy hát eljött a pillanat, amiről tudtuk, hogy egyszer eljön.
Én (köszönhetően a nyári ügyeknek is) elengedtem ezt a szezont, ez a csapat kinyerte magát egy életre.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. november 29., csütörtök 8:57
Ez így van.Realista24 írta:én nyugodt vagyok. Mert ha kiesünk is, akkor mi van? Egyszer eljön a pillanat, bár nem vagyunk hozzászokva, mert öt év alatt egyszer estünk ki![]()
![]()
és az egész világon pirosbetűs ünnep lesz, én meg csak hátradőlök és nyugtázom, hogy hát eljött a pillanat, amiről tudtuk, hogy egyszer eljön.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 29., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 29., csütörtök 8:52
Ne vicceljünk már, a Crvena Zvezda verte őket, idegenben 1(!!!!) darab gólt lőttek a 3 meccsen. Azt is tiziből.Remy írta:
Jaja, úgy mondod, mintha nem lenne szerencsénk azzal, h egy ilyen csoportba kerültünk. Iden sajnos bőven benne lett volna a bravúr a csapatban. A barca csoportja, a pool csoportja pont eleg lett volna arra, h ne aggódjunk a kieseses sorsolas miatt a BLben.
Jo dolog a karorvendes, csak szerintem pont nem vagyunk abban a helyzetben, h masok helyzeten rohogjunk. Tok mindegy melyik csapatrol van szo. Komoly gondok vannak nalunk, amivel foglalkozni kell. Jelen pillanatban mi vagyunk az a csapat, amelyik a legnagyobbat tud pofara esni. Csendben rakjuk ossze magunkat, es csapjunk le. Aztan lehet rohogni Lovrenen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 29., csütörtök 8:48
Február után már nem olyan jó a szorzó, mint volt pár hete.Anthony írta:Nem kárörvendés van szerintem, hanem sokan örülnénk, ha a Pool egy kicsit a helyére kerülni a döntő utáni nagy arc miatt.
Sajnos azért jó eséllyel továbbmennek ők is, meg a PSG is, a Napoli nagyon elszúrta, amikor képes volt kikapni a Zvezda ellen, illetve ugye a Párizst is megverhették volna mind a két meccsen. Még nincs veszve minden, de szerintem nincsenek túl jó esélyeik az Anfielden.
Jó dolog az optimizmus, de azért be kell látni, hogy kicsit más helyzetek vannak most, mint az utóbbi pár évben. A BL nyilván egy egyenes kieséses szakszban kezdődik egy ilyen kaliberű csapat számára, de azért február után ne tegyél fel sok pénzt a győzelmekre.Realista24 írta:Sokan itt elkövetik azt a butaságot, amit az előző 5 évben mindig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 29., csütörtök 8:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. november 29., csütörtök 8:44
Jó dolog az optimizmus, de azért be kell látni, hogy kicsit más helyzetek vannak most, mint az utóbbi pár évben. A BL nyilván egy egyenes kieséses szakszban kezdődik egy ilyen kaliberű csapat számára, de azért február után ne tegyél fel sok pénzt a győzelmekre.Realista24 írta:Sokan itt elkövetik azt a butaságot, amit az előző 5 évben mindig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 29., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 29., csütörtök 8:31
Jaja, úgy mondod, mintha nem lenne szerencsénk azzal, h egy ilyen csoportba kerültünk. Iden sajnos bőven benne lett volna a bravúr a csapatban. A barca csoportja, a pool csoportja pont eleg lett volna arra, h ne aggódjunk a kieseses sorsolas miatt a BLben.Süti írta:Annyira előttünk vannak, hogy ha Carloék összerakják a csapatot, akkor azzal a lendülettel mehetnek is az EL-be vitézkedni.ateeemadrid írta:Mondjuk ha ez a Pool európaliga szint, akkor mi nem tudom mi vagyunk.![]()
Bőven előttünk vannak jelenleg.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 29., csütörtök 8:14
Annyira előttünk vannak, hogy ha Carloék összerakják a csapatot, akkor azzal a lendülettel mehetnek is az EL-be vitézkedni.ateeemadrid írta:Mondjuk ha ez a Pool európaliga szint, akkor mi nem tudom mi vagyunk.![]()
Bőven előttünk vannak jelenleg.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem