Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
Mbappe is kezd hasonlo viselkedeseket produkalni. Verratti is egy kis ideggorcs az elmult 1-2 evben, pedig sokaig szivesen lattam volna nalunk. Nagyon nem jo ez a kozeg ott, remelem Bappe meg mentheto lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egész tegnapi cirkuszi majom műsora szanalmas volt. Nem értem az embert. Amikor probalt focizni, akkor latszodott, h tud. De a fetrengesek, sírások, pffff. Vicc az egesz. Még ellenfelkent sem akarom latni a Bernabéu környékén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Én pont nem szeretnék ilyent látni nálunk. Ennek mi értelme volt a 93. percben? Csak hergeli az ellenfél játékosait és akkor utána csodálkozik ha elkaszálják, és nem ez az első eset, hogy ilyent csinált. Több foci kéne, kevesebb körítés.Berti írta:Tökre érthető, ezzel egyetértek.
Neymar rainbow flick against Liverpool
Ha Mbappe nem is fog összejönni, azért egy ilyen bugit, meg a tegnapi játékát Neymarnak szívesen elnézném nálunk.
Tökre érthető, ezzel egyetértek.
Ha Mbappe nem is fog összejönni, azért egy ilyen bugit, meg a tegnapi játékát Neymarnak szívesen elnézném nálunk.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akartak oda embert, de igye nem lehetett már rendes áron igazolni, csak ilyen bernát meg csupa mócsingok fértek bele a keretbe.
A 3 védős rendszer magában nem rossz, sőt, írtam múltkor is, hogy a jelenlegi körülmények között én is azt játszatnám. Én csak a középpályás játék hiányáról beszéltem, ami a tegnapi meccset számomra tönkretette. Nekem az a líbling.

A 3 védős rendszer magában nem rossz, sőt, írtam múltkor is, hogy a jelenlegi körülmények között én is azt játszatnám. Én csak a középpályás játék hiányáról beszéltem, ami a tegnapi meccset számomra tönkretette. Nekem az a líbling.
Nem illik.
- pheco
Amugy nagyon kis aranyos volt a PSG, ahogy egy csoportban nyert meccsnek ennyire orultek
Kivancsi leszek mit kezdenek majd az elso nagyobb csapattal tavasszal.

Marquinhos a védekezéshez rengeteget tett. Nem hiába nem tudott a jó támadó 3as kialakítani sok támadást.ziro4vr írta:Nem lenne rossz ez a Pool, jó a támadó 3as, kapusuk is van, már, Klopp rendszere azért elég stabil, de mi a búbánatos fitymám ez a kp? Padon Keita, Fabinho, és Milnerrel meg Wijnaludmmal tolja.
Na nem mintha a Verratti (Iszonyat megragadt a pali) Marquinhos kp jobb lenne, fájdalmas volt nézni a tegnapi meccset.
Látszik, hogy a helyzet, hogy van 3 nagyszerű védőd és valahogy ha nem akarsz 3 védős rendszerre menni, akkor valamelyiket feltolod vkpnak. Viszont ez nem elég egy stabil középpályához. Amíg Verrati meg Di Maria kéne szervezzen addig ilyen marad ez a kp.
A PSG-ből egy nagyon jó boxtobox hiányzik. Helyükben elcsalogatnám Pogbat a mostani körülmények alatt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
damn you ramos!Realista24 írta:Liverpool have had one shot on target. In the whole game. It was a penalty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ez a Psg kutya egy irritáló egy brigád.
Olyan volt mintha valami amerikai valóságshowt néznék.
Nemtudom míért,de így éreztem.
Tuchel meg egyenesen bohóc.
Mit csinált az az ember a pálya mellett.Te jó ég.

Olyan volt mintha valami amerikai valóságshowt néznék.
Nemtudom míért,de így éreztem.
Tuchel meg egyenesen bohóc.
Mit csinált az az ember a pálya mellett.Te jó ég.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Liverpool have had one shot on target. In the whole game. It was a penalty.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem lenne rossz ez a Pool, jó a támadó 3as, kapusuk is van, már, Klopp rendszere azért elég stabil, de mi a búbánatos fitymám ez a kp? Padon Keita, Fabinho, és Milnerrel meg Wijnaludmmal tolja.
Na nem mintha a Verratti (Iszonyat megragadt a pali) Marquinhos kp jobb lenne, fájdalmas volt nézni a tegnapi meccset.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Angliában.pheco írta:Jovore vegre jo lesz Bale, Isco es Ase?Realista24 írta: Jövőre viszont már komoly elvárásaim lesznek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Jovore vegre jo lesz Bale, Isco es Ase?Realista24 írta: Jövőre viszont már komoly elvárásaim lesznek.
- Süti
Én a klub vb-t elvárom. Azt papírforma szerint tarcsival is nyernünk kell. Mellé pedig szerintem egy kupa is hozható lenne (bár a kupa mindig lutri, de egyszer kedvezhet nekünk is). A többit majd meglátjuk...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyi. Ez az év egyébként arra is tökéletes lehet a maga tökéletlenségével, hogy lássuk ki az, akire nem lehet semmilyen szinten számítani.Anthony írta:Ez így van.Realista24 írta:én nyugodt vagyok. Mert ha kiesünk is, akkor mi van? Egyszer eljön a pillanat, bár nem vagyunk hozzászokva, mert öt év alatt egyszer estünk ki![]()
![]()
és az egész világon pirosbetűs ünnep lesz, én meg csak hátradőlök és nyugtázom, hogy hát eljött a pillanat, amiről tudtuk, hogy egyszer eljön.
Én (köszönhetően a nyári ügyeknek is) elengedtem ezt a szezont, ez a csapat kinyerte magát egy életre.
Én úgy indultam neki, hogy nem nyerünk semmit, persze arra nyomtam, hogy duplázunk

Jövőre viszont már komoly elvárásaim lesznek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez így van.Realista24 írta:én nyugodt vagyok. Mert ha kiesünk is, akkor mi van? Egyszer eljön a pillanat, bár nem vagyunk hozzászokva, mert öt év alatt egyszer estünk ki![]()
![]()
és az egész világon pirosbetűs ünnep lesz, én meg csak hátradőlök és nyugtázom, hogy hát eljött a pillanat, amiről tudtuk, hogy egyszer eljön.
Én (köszönhetően a nyári ügyeknek is) elengedtem ezt a szezont, ez a csapat kinyerte magát egy életre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez is igaz. Innentől, h megvan a tovabbjutas a csoportbol, nem erdekel igazan, h ha kiesunk, mikor esunk ki.
A bajnoki bakik jobban erdekelnek, sőt... azok fajnak igazan.
A bajnoki bakik jobban erdekelnek, sőt... azok fajnak igazan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Süti
Ne vicceljünk már, a Crvena Zvezda verte őket, idegenben 1(!!!!) darab gólt lőttek a 3 meccsen. Azt is tiziből.Remy írta:
Jaja, úgy mondod, mintha nem lenne szerencsénk azzal, h egy ilyen csoportba kerültünk. Iden sajnos bőven benne lett volna a bravúr a csapatban. A barca csoportja, a pool csoportja pont eleg lett volna arra, h ne aggódjunk a kieseses sorsolas miatt a BLben.
Jo dolog a karorvendes, csak szerintem pont nem vagyunk abban a helyzetben, h masok helyzeten rohogjunk. Tok mindegy melyik csapatrol van szo. Komoly gondok vannak nalunk, amivel foglalkozni kell. Jelen pillanatban mi vagyunk az a csapat, amelyik a legnagyobbat tud pofara esni. Csendben rakjuk ossze magunkat, es csapjunk le. Aztan lehet rohogni Lovrenen.
Mi se vagyunk jók, de hogy ez a 'pool annyival előttünk járna? Pláne az európai porondon? Ha összekerülnénk, még mindig mi lennénk az esélyesek. Nem véletlenül.
Lovrenen meg lehet röhögni így is, jobb belső védő mint Ramos, aztán BL-ben már 3. meccsen megy a mozi.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Február után már nem olyan jó a szorzó, mint volt pár hete.Anthony írta:Nem kárörvendés van szerintem, hanem sokan örülnénk, ha a Pool egy kicsit a helyére kerülni a döntő utáni nagy arc miatt.
Sajnos azért jó eséllyel továbbmennek ők is, meg a PSG is, a Napoli nagyon elszúrta, amikor képes volt kikapni a Zvezda ellen, illetve ugye a Párizst is megverhették volna mind a két meccsen. Még nincs veszve minden, de szerintem nincsenek túl jó esélyeik az Anfielden.
Jó dolog az optimizmus, de azért be kell látni, hogy kicsit más helyzetek vannak most, mint az utóbbi pár évben. A BL nyilván egy egyenes kieséses szakszban kezdődik egy ilyen kaliberű csapat számára, de azért február után ne tegyél fel sok pénzt a győzelmekre.Realista24 írta:Sokan itt elkövetik azt a butaságot, amit az előző 5 évben mindig.

Nincs kedvem visszaolvasni itt a topicban, de van rá egy húszasom, hogy ugyanez ment tavaly, meg előtte is.
Na mindegy, az egyensúly a legfontosabb, sokan pánikolnak, én nyugodt vagyok. Mert ha kiesünk is, akkor mi van? Egyszer eljön a pillanat, bár nem vagyunk hozzászokva, mert öt év alatt egyszer estünk ki

Amíg a Decimát hajtottuk, botrányosan ideges voltam minden évben, aztán a címvédés elszalasztása is mocskosul fájt, de Zidane-ék úgy helyretették a lelkemet ebben a tekintetben, hogy kifejezni nem tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema