lesliejr írta: Igen...mi is 4et kaptunk az Atma-tól, 3at a Sevilla-tól, meg 5öt a clásicon. Ehhez képest komolyabb csapatok elleni meccset nem buktunk még, 2 döntetlen idegenben, a többin meg szinte szórtuk a gólokat.
Dembi meg nem azért nem játszik állandóan, mert nem ért hozzá Ernő, hanem mert fegyelmezni kell,mindenki tudja miért. Erről cikkeztek a sport oldalak napokon keresztül.
Azért ne járj ide, hogy hülyeséget terjessz rólunk, vannak arra itt megfelelő emberek.
Nezd mar meg a kulonbseget a ket csapat kozott kommunikacioban es foleg penzugyekben. Nalunk egy senkihazi ardaturan keresett 7!!! millio eurot, dembele tobbet keres mint Iniesta keresett, vidalrol nem is beszelek aki a hirek szerint 9 milliot kap evente, es 30 ev folott van, jocskan tul palyafutasa csucsan, aztan csodalkozik mindenki hogy elvannak a kispadon ezek a jatekosok, nem akarnak menni sehova, az allando kodositest Barto reszerol a penzugyekkel es igazolasokkal kapcsolatban mar meg sem emlitem. Arrol szinten nem szoltal semmit hogy a klub belso emberei fikazzak Dembelet piquevel az elen, minthogy tamogatnak es segitenek vagy legalabb nem alaznak meg a sajtoban. Biztosan nem legbolkapottak a hirek miszerint problema van vele, de egy profi klubnal ez nem megengedheto. Amugy megertem valahol hogy telibe szarja valverdet,2 rossz meccs utan felteszi a lelatora mikor piquerol meccsenkent kaptunk 1 golt honapokon keresztul..
Messi szerepe es haverjai akiknek allandoan jatszani kell szinten nem (lenne) megengedheto, de ez csak szemelyes velemeny hogy vannak paran akik Messi miatt jatszanak/nem jatszanak, ezek kozul Suarezt ertem meg egyedul. A legjobb jatekosunk ever, de-szerintem-miatta van foleg jatekosuralom.
A Madrid lehet hogy most melyponton lesz par evig, de Messi utan szeritnem mi leszunk a fasz rossz oldalan a kiegett zsoldosokkal a nyakunkon.
R24 ha tultoltam torold.