Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DtAIt1zVYAAjBgI.jpg
Kemény.
Ez is valverde inkompetesseget es hozza nem erteset bizonyitja. Jelenleg-hiaba fut jobban a szeker-sokkal nagyobb gondok vannak nalunk mint nálatok.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2018. november 27., kedd 13:43
Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DtAIt1zVYAAjBgI.jpg
Kemény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 27., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 26., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 25., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. november 20., kedd 8:10
csúful beégett a memóriámba, hogy mekkora sz**atást csinált Ramosékkal...13 years ago today, Ronaldinho received a standing ovation at the Santiago Bernabéu.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 19., hétfő 23:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 19., hétfő 22:16
ZZ gatyába rázhatta volna Madridban.dzsi91 írta:Adom ezt a dembelé gyereketállítólag kamu volt,hogy múltkor betegség miatt nem volt edzésen, simán csak bealudt mert sokáig verette a playstationt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 19., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 19., hétfő 21:02
Profi sportoló.dzsi91 írta:Adom ezt a dembelé gyereketállítólag kamu volt,hogy múltkor betegség miatt nem volt edzésen, simán csak bealudt mert sokáig verette a playstationt
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 19., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 18., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 18., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 18., vasárnap 18:47
Az összevetést nem minőségi mélységben értettem, hanem állapotában. Honnan-hova. A hollandoknál egy időben szakember hiány is volt, pl elég sokat elszippantottak a németek is, de még a franciák, spanyolok is, belgák is, sok cikket ovlastam a témában.Kerlon írta: Már az összevetést se értem a német és a holland vonallal. Utóbbiból rendre inkább az ügyes, jól képzett játékosok jöttek, mintsem a német féle munkásabb, darálós játékosok. A hollandoknál inkább csak a generáció váltás nem sikerült és kiesett pár év, de most kezdenek megint talpra állni.
A nyáron ráadásul pont az új generációs német mentalitást és identitást nélkülöző játékosokkal lett azonosítva a VB leszereplés. Szóval lehet, hogy ők tehetségesebb, technikásabb, képzettebb játékosok, de megeshet, hogy nem jobbak és nem is lesznek jobbak.
Hozzáteszem, hogy nekem nincs bajom velük -bár Sané csövesbánat, de abból van brazil, spanyol, Real játékos is -, mert nem nemzettől függően kedvelek játékosokat.
Skriniarban mit láttok? Hermosot pl gond nélkül meg kellene vennünk a télen bagóért. Ismeri a ligát, a Realt és a nyelvet is. Leghamarabb integrálható. Ha nem válik be, akkor meg nem 50-60 milliót vágtunk ki az ablakon.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 18., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 18., vasárnap 17:46
Kerlon írta: Jójó, de rád ki figyel?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 18., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 18., vasárnap 17:26
Hehe.Kerlon írta:Süti írta:Jójó, de rád ki figyel?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. november 18., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 18., vasárnap 17:00
Jójó, de rád ki figyel?Süti írta:Ezt írtam én is már 2-3 hónapja, akkor valaki kiosztott hogy olaszországból senkit nem érdemes kb.Kerlon írta:Ha beton védőt akarunk hozni, akkor Koulibalyt kéne a Nápolytól. Talán De Laurentis még jó kapcsolatban is van velünk a Callejón, Albiol, Higuaín deal óta.
Koulibaly csoda hogy még mindig "csak" egy Napoliban tolja, top class védő. Azonnal hoznám.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 18., vasárnap 16:55
Ezt írtam én is már 2-3 hónapja, akkor valaki kiosztott hogy olaszországból senkit nem érdemes kb.Kerlon írta:Ha beton védőt akarunk hozni, akkor Koulibalyt kéne a Nápolytól. Talán De Laurentis még jó kapcsolatban is van velünk a Callejón, Albiol, Higuaín deal óta.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem