HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. november 24., szombat 22:04
Hogy ZZ mit tudott volna kezdeni ezzel a kerettel, azt láttuk az előző bajnoki idényben. Novemberre már szakszerűen elbuktuk, mint most is.(A BLben csodát tett, szerintem most ez sem menne már, így is felülmúlhatatlan amúgy ez a része.)
Gondolom, szeretett volna alakítani a kereten, látta a gyenge pontokat, de beletört a bicska. Így inkább lelépett, érezte, hogy halott dolog az egész ebben a formában. Egy edző már bele is bukott azóta, a második is bele fog, nem hiszem, hogy Santi Solari lesz évekig a csapat élén.
Amit nem értek, hogy miért volt Lopival meg Santi Solarival is pár jó meccsünk az elején, utána törés, aztán megint hígfos. Ha tudunk úgy is játszani, akkor utána miért jön ez a szar rendszeresen ? Kíváncsi vagyok, hogy ez csak egy becsúszott rossz meccs volt-e, mint a többieknél ebben a szezonban gyakran, vagy megint egy sorozat kezdete lesz.
A Krószos témához meg annyit, hogy a bukó angol meg francia klubok nem biztos, hogy visszalépések lesznek most. Csak a spanyoloknál legalább két stabilan jobb csapat van most tőlünk. Szerintem most szűk esztendők jönnek, ha újjáépítjük a csapatot, akkor azért, ha nem, akkor azért. Piszok nehéz egy jó, ütőképes csapatot összerakni, nem mindig elég hozzá tizenakárhány jó játékos meg számolhatatlan pénz, az angoloknál jól láthatjuk. Nekünk ez megvolt, ezt kellett volna megbecsülni, minden évben finomítgatni, de nem tettük. Kimaxoltuk amit ki lehetett, még talán többet is, de a szar hirtelen borult a fejünkre. Várható volt, hogy ennek a politikának ez lesz a vége, csak az ideje volt kérdés.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)