HozzászólásSzerző: nmate » 2019. február 13., szerda 16:32
1 hónapot használtam, én szubjektíve nem tartom sokra.
Olyanokba ütköztem, hogy Suunto fittnessórámmal a szinkronizáció egyrészt lassabb, másrészt az értesítéseket nem jeleníti meg. Bár ez nem az android hibája, hanem a fejlesztők nem törődtek a Suunto - Huawei P20 lite kapcsolattal. Hasonló a Xiaomi tripod stick, ami sokszor 2x lőtte el a képeket egy gombnyomásra, miközben iPhoneon (vagy akár Xiaomi telón hogy androidot említsek) ilyet nem tapasztaltam.
Ami jó volt az a kamera, nagyon szép fotókat lőtt, bár a rekeszértéke ugyanakkora, mint pl egy 6s-nek, viszont sötétben is jobban viselkedik és jóval szebbek a színek. Nagyon jó a Huawei kamera szoftver. Persze azért csodát nem kell várni, de középkategóriás telefonok tekintetében szerintem elég jó teljesítmény fotózás téren.
Akksi jó, kijelzőidő tudja mondjuk szedni a százalékokat.
A rendszer nekem lassú volt, waze + spotify bluetoothon csatlakoztatva autóra megakasztotta rendesen, nem csak forrósodott, hanem lassú is volt. Régi chip van benne, szerintem gáz.
A faceid nem olyan hú de pontos, de vállalható, csak mivel az ujjlenyomatolvasó gyors, pontos, innentől felesleges feature benne.
Egy 50-55-ert új állapotú jó, ha max fotózol meg messengerezel. Ja az nfc kurva jó cucc benne.