Valóban nem, de ez számomra nem gazdasági kérdés.Süti írta:Megvásárolt szavazatok, semmi több, akármilyen nagymagyar önérzetet társítasz hozzá. A gazdaság nem szentimentális alapon működik. Sehol.

HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 26., hétfő 9:06
Valóban nem, de ez számomra nem gazdasági kérdés.Süti írta:Megvásárolt szavazatok, semmi több, akármilyen nagymagyar önérzetet társítasz hozzá. A gazdaság nem szentimentális alapon működik. Sehol.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 26., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 26., hétfő 8:37
+1 Santinak. Jó dolog hogy igyekeznek segíteni, de azért na. Máshova is mehetne az a sok milliárd JMF.Santi írta:Elég nagy baj is, hogy külföldre viszik a pénz, miközben van elég baj itthon, lenne hova tenni azokat a forrásokat. Illetve hasonlót még nem nagyon hallottam, hogy mondjuk Románia fejlesztené Szabolcsot vagy a szlovák állam beruházásokat tervezne Borsodban.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 26., hétfő 8:34
Csak dobálod a szavakat.ez a másokra mutogatás mint az ovibna. kutyát nem érdekel a dk.
Jó, eleve máshogy gondolkozunk ismételten. Szerintem a rájuk költött pénz nem áldozat, mert ugyanannyira magyarok, mint te vagy én. Ha ők kapnak valamit ettől a kormánytól, az nekem olyan mintha mi kapnánk.de miért kell a kormányka székelyföldön beruházni mikor itthon is elférne bizonyos területeken
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 26., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 26., hétfő 8:11
de miért kell a kormánynak székelyföldön beruházni mikor itthon is elférne bizonyos területeken. Székelyföldön ruházzon be a román kormány mivel az ő területük. ha az ottani magyaroknak nem tetszik valami lehet tüntetni, elmenni szavazni, elköltözni..füst írta:
Nem éli meg? Ez a kormány beruház pl. székelyföldön, a DK nem csinálna semmit, és elvenné a szavazati jogukat is pluszban. Mi az, hogy nem éli meg?
https://kronika.ro/gazdasag/gazdasagfej ... gyar-allam
Nem írtam le?
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. november 26., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 26., hétfő 8:00
Nem éli meg? Ez a kormány beruház pl. székelyföldön, a DK nem csinálna semmit, és elvenné a szavazati jogukat is pluszban. Mi az, hogy nem éli meg?hát igen csak azt szokták mondani ilyenkor hogy más péniszével üti a csalánt. Mivel nem itthon él és nem ő éli meg a döntésének a súlyát
Nem írtam le?Értük meg miért kéne tenni bármit is?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 26., hétfő 6:58
HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 26., hétfő 1:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. november 25., vasárnap 23:34
érzékeny talajra léptetek, de maximálisan egyetértek.KAG írta:De amúgy szvsz full jogos.
Ha valaki itt el huzamosabb ideje, az szavazzon.
Aki nem, az ne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 25., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. november 25., vasárnap 20:26
savageFaust írta:Koltozz Magyarorszagra, ha mar ide is szavazol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. november 25., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. november 25., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. november 25., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. november 24., szombat 23:04
Ljubljana felett van egy csodás kisváros, skofja loka névvel. Hasonló, mint a Cesky Krumlov Csehországban. Pár éve voltunk egy ismerős társasággal, van egy nagy vár is, mint látványosság.Santi írta:Szlovéniában volt már valaki üdülni? Decemberben szeretnénk menni, tele gyönyörű tájakkal, de maribortól sokkal messzebb nem akarok menni. Kirándulós, nézelödős hely érdekelne 3-4napra
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. november 24., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 21., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. november 21., szerda 11:45
Bled környéke korrekt hely.Yazid írta:Szlovéniában volt már valaki üdülni? Decemberben szeretnénk menni, tele gyönyörű tájakkal, de maribortól sokkal messzebb nem akarok menni. Kirándulós, nézelödős hely érdekelne 3-4napra
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem