Kerlon írta:
Már az összevetést se értem a német és a holland vonallal. Utóbbiból rendre inkább az ügyes, jól képzett játékosok jöttek, mintsem a német féle munkásabb, darálós játékosok. A hollandoknál inkább csak a generáció váltás nem sikerült és kiesett pár év, de most kezdenek megint talpra állni.
A nyáron ráadásul pont az új generációs német mentalitást és identitást nélkülöző játékosokkal lett azonosítva a VB leszereplés. Szóval lehet, hogy ők tehetségesebb, technikásabb, képzettebb játékosok, de megeshet, hogy nem jobbak és nem is lesznek jobbak.
Hozzáteszem, hogy nekem nincs bajom velük -bár Sané csövesbánat, de abból van brazil, spanyol, Real játékos is -, mert nem nemzettől függően kedvelek játékosokat.
Skriniarban mit láttok? Hermosot pl gond nélkül meg kellene vennünk a télen bagóért. Ismeri a ligát, a Realt és a nyelvet is. Leghamarabb integrálható. Ha nem válik be, akkor meg nem 50-60 milliót vágtunk ki az ablakon.
Az összevetést nem minőségi mélységben értettem, hanem állapotában. Honnan-hova. A hollandoknál egy időben szakember hiány is volt, pl elég sokat elszippantottak a németek is, de még a franciák, spanyolok is, belgák is, sok cikket ovlastam a témában.
Én is pont ezért írtam, hogy csak a tehetségre, játékügyességre értettem, amibe ti többet láttatok mint amit megfogalmaztam. Önmagában nem jelent semmit, pont a 14es német csapat volt egálban, utána átfordult egy rossz irányba, le is szerepeltek. Én meg nem kedvelem őket jobban, szóval ebben megegyezhetünk. Sanét ha fejben rendbe teszik, lehet valaki, bár nálam messze a legnagyobb tehetségük Havertz.
Skriniar egy közepesen jó védő, semmiben kiemelkedő, ilyen sok van a mezőnyben.
Nem illik.