Iker Casillas
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Iker Casillas
Eleg egyertelmuen van itt ábrázolva Iker szerepe az akkori storykban.
Pedig elnezve Mou mostani viselkedeseit is lehet igazabol Ikernek volt igaza. De amugy meg nemtudom mi ez a bomlasztas amit emlitetek meg picsogas. Kussban volt végig. Ahogy egy nemrégi interjuban is mondta. Kussolt mert ugy erezte az jobb a klubnak. Ez a pali egy szoval vagy cselekedetével nem ártott szerintem a klubnak.
De ez csak az én véleményem róla.
Pedig elnezve Mou mostani viselkedeseit is lehet igazabol Ikernek volt igaza. De amugy meg nemtudom mi ez a bomlasztas amit emlitetek meg picsogas. Kussban volt végig. Ahogy egy nemrégi interjuban is mondta. Kussolt mert ugy erezte az jobb a klubnak. Ez a pali egy szoval vagy cselekedetével nem ártott szerintem a klubnak.
De ez csak az én véleményem róla.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Raul viselte sportemberként? Aki nem tudta eldönteni hogy a Schalke-Real BL összecsapás alkalmával kinek szurkoljon? És aki éveken odaszúrt a klubnak? Vagy ez egy másik?
faust +1. örülök hogy megelőztél. így nem nekem kellett ezt leírnom

Magam is ezen gondolkodtam.dzsi91 írta:Mourinho amúgy mivel tette tönkre Casillas pályafutását?

Egy egyre zuhano formaju, kritikus helyzetekben egyre tobbet hibazo szent tehenet rakott a padra, aki raadasul tudatosan-tudattalanul bomlasztotta szet az oltozot a picsogasaval es a folyamatos, asszonypajtinak valo szivarogtatasaval. Miota karriertoro mozzanat az, ha a teljesitmenyed alapjan nem vagy betonkezdo, nem is ertem. Imadtam sokaig Casillast, de az egyik legjobb dolog, amit Mourinho tehetett a csapattal, az az, hogy kitette a szuret, amikor mar inkabb ballaszt volt. Ugyanugy, ahogy Raulnal is tette, akiert megszakadt a szivem, de a csapat egy ido utan csak profitalt belole. De O legalabb sportemberkent viselte a dolgot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mourinho amúgy mivel tette tönkre Casillas pályafutását?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Iker Casillas és José Mourinho kapcsolata még 2013-ban romlott meg, amikor az edző tönkretette a kapus karrierjét a Real Madridnál, és a kritikát legendásan rosszul viselő Mourinho Casillas legutóbbi interjúja után azt mondta róla, nyilatkozata tipikusan úgy hangzik, mint egy karrierje vége felé lévő játékosé.
A játékos ugyanis azt találta mondani, már bánja, hogy akkor és ott a Santiago Bernabéuban nem szállt szembe Mourinhóval, és ha ma ugyanabba a szituációba kerülne, már megtenné.
Iker Casillas most látta elérkezettnek az időt, hogy visszavágjon.
„Egy portugál lap szerint valaki azt mondta rólam, hogy 37 évesen olyan, mintha pályafutásom vége felé közelednék. Ezzel teljesen egyetértek! – írta Casillas a Twitteren. – Én csak azt kérdezném ugyanettől az újságtól, hogy egy edző életében vajon mikor jön el az a pillanat, mikor már nem tudja többé vezetni a csapatát?”
A játékos ugyanis azt találta mondani, már bánja, hogy akkor és ott a Santiago Bernabéuban nem szállt szembe Mourinhóval, és ha ma ugyanabba a szituációba kerülne, már megtenné.
Iker Casillas most látta elérkezettnek az időt, hogy visszavágjon.
„Egy portugál lap szerint valaki azt mondta rólam, hogy 37 évesen olyan, mintha pályafutásom vége felé közelednék. Ezzel teljesen egyetértek! – írta Casillas a Twitteren. – Én csak azt kérdezném ugyanettől az újságtól, hogy egy edző életében vajon mikor jön el az a pillanat, mikor már nem tudja többé vezetni a csapatát?”
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sokan itt olyan sokat belelátnak egy udvarias válaszba
Megkérdezték, hogy visszamenne-e a hívnák, igent mondott, mert nemet nem mondhat. Mintha zirót kérdezném, hogy játszana-e a Realban. Ennyi.

Megkérdezték, hogy visszamenne-e a hívnák, igent mondott, mert nemet nem mondhat. Mintha zirót kérdezném, hogy játszana-e a Realban. Ennyi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
ziro4vr írta:Felmelegítve a csilis bab se az igazi, csak megfosat. Szálljatok le a földre.

egyébként adom, majd Bernabéu trophyra elhívjuk a Portot aztán lesz szép búcsú.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pluszegy.ziro4vr írta:Felmelegítve a csilis bab se az igazi, csak megfosat. Szálljatok le a földre.
Szép volt jó volt és vége lett úgy ahogy.Játékosként már nem való ide, csak zavart hozna az erőbe az öltözőben és folyamatos feszültségforrás lenne a média szemében,hogy “elzavartuk” aztán visszahoztuk ,hogy spanyol kupameccseken védessük.
Másodedzőnek kapusedzőnek nagykövetnek vagy hasonlók bármikor jöhet ha akar,de a játékospályafutása itt már véget ért nagyon rég és még így is vergődtünk vele +2-3 évvel többet mint kellett volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nekem jó érzés legendákat a keretben tudni
ne legyenek kezdők, de ha néha bejönnek, felidézik régi sikereket, a boldogoságot a kupagyőzelmekkor stb
megelőzve a kritikát, fontos hogy ne legyen teher senki sem a csapat számára, ne legyen fék, szent tehén a csapatban (ez nem csak a legendákra vonatkozik
lásd mostani csapat...)
eszembe sem jutott, hogy Casillas jöjjön vissza, de ha nyáron cserekapust fogunk keresni
Courtois mögé, nem bánkódom ha ő lesz az

ne legyenek kezdők, de ha néha bejönnek, felidézik régi sikereket, a boldogoságot a kupagyőzelmekkor stb
megelőzve a kritikát, fontos hogy ne legyen teher senki sem a csapat számára, ne legyen fék, szent tehén a csapatban (ez nem csak a legendákra vonatkozik

eszembe sem jutott, hogy Casillas jöjjön vissza, de ha nyáron cserekapust fogunk keresni
Courtois mögé, nem bánkódom ha ő lesz az

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem teljesen ertem. Ha Iker fanok vagytok (ahogy nekem is a kedvenc kapusom all time), akkor nem azt szeretnetek, hogy minel tobbet vedjen meg? Raadasul nem egy noname kinai csapatban pl, hanem a Portoban. En inkabb orulok, hogy rendszeresen ved, meg magas szintu csapatban, jobb mintha a padon ulne es evi 8-10 meccset jatszana (max). Csak azert, hogy itt legyen elmondhassuk hogy a Realban van. Kicsit onzo hozzaallas szerintem
Raul volt a kedvenc jatekosom, eloszor sajnaltam is, hogy elment, de aztan latva a Schalkeban, orultem, hogy elment, es nem a padon uldogel, hanem meg megmutathatja magat magas szinten mashol, es jobban kihozhatja magabol ami meg benne van.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felmelegítve a csilis bab se az igazi, csak megfosat. Szálljatok le a földre.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Navas kezébe adnám a döntést mindenképp, mert megérdemli a lehetőséget, és ha úgy alakul, hogy bármennyire küzd, akar az edzésen, netalán jobban teljesít, és nem jön a lehetőség, hiába lesz majd Courtois baki, akkor mindenképp befejezhetné méltóképpen San Iker másodikként.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Gyere haza legenda.
Fenj oda a sok károgónak.

Fenj oda a sok károgónak.

- mocsok
En se szeretném hogy visszajojjon, mint jatekos.
Ha navas megy akkor courtis legyen az állandó kapus minden sorozatban.
Ha navas megy akkor courtis legyen az állandó kapus minden sorozatban.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En nem szeretnem meg ha visszajonne. Ha megy neki a Portoban, es jatszik (bar hallottam negativ kritikat is rola nem keveset), akkor maradjon csak ott es jatszon. Azert hogy folyamatos feszultseg legyen, mert nem jatszik es egyebek, nem hiszem, hogy jot tennenek. Majd edzokent terjen vissza,ha alkalmas lesz ra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ne rohogtessetek, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy játékosként térne vissza.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
úgy gondolom, hogy ő is tisztában van vele, hogy nem kezdőnek jönne vissza
cserének megfelelő lenne
cserének megfelelő lenne
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha eleg neki a kupa es esetleg par bajnoki, akkor johet. Bar a sajto ebbol is nagy feszkot csinalna az osszes Courtois hibanal.