Persze, mint a börtönben, elment az egyik prison wife kell szerezni másikat..és nem nem vagyok R24 barátja privátban, vagy más moderátor kedvence

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2018. november 16., péntek 20:35
Persze, mint a börtönben, elment az egyik prison wife kell szerezni másikat..és nem nem vagyok R24 barátja privátban, vagy más moderátor kedvence
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 16., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 16., péntek 20:10
Na annyira ezért nem az.Realista24 írta: Akkor add meg az e-mail címed itt hogy neked írjon, ne nekem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. november 16., péntek 20:08
Szerintem meg mindig kaukazusi kefirt szurcsolget a medence partjan.dzsi91 írta:Nekem fosi volt a legfájóbb veszteség.Emlékszem amikor kikacagott mert kiestünk a juve ellen 2015ben. Ludasmatyi 3szor dobta neki utána a fájást.Remélem azért életben van még.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 16., péntek 20:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2018. november 16., péntek 19:58
Steve írta:Te még 1-2 hét és beállítjátok, hogy hehe élettársa vagyok..Pipita írta:Stevenek.![]()
![]()
Sokkal szebb hely lett ma a fórum, köszi srácok.![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt már kitárgyaltuk. Én szeretek emberekkel baromkodni, nevetni. Ha hehe hülyeségeit komolyan vettem volna az elmúlt évtizedben akkor már agyvérzést kaptam volna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 16., péntek 19:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 16., péntek 19:53
Akkor add meg az e-mail címed itt hogy neked írjon, ne nekem.Steve írta:Te még 1-2 hét és beállítjátok, hogy hehe élettársa vagyok..Pipita írta:Stevenek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt már kitárgyaltuk. Én szeretek emberekkel baromkodni, nevetni. Ha hehe hülyeségeit komolyan vettem volna az elmúlt évtizedben akkor már agyvérzést kaptam volna.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 16., péntek 19:44
Te még 1-2 hét és beállítjátok, hogy hehe élettársa vagyok..Pipita írta:Stevenek.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. november 16., péntek 19:12
dannen írta:szerintem meg a hehe, rmcf feleket nem kell vedeni, ok raszolgaltak a kitiltasra. viszont a beno, raisen feleket meg igenis meg kene vedeni, mivel soha nem artottak senkinek csupan par embernek nem szimpatikusak es ezert folyamatosan provokalva vannak. boven nem ugyanaz a kategoria, mint a hehe felek. legalabbis en nem emlekszem, hogy beno barkit szidott volna, csak nem tetszik sokaknak a velemenye. raisen meg vegkepp nem artott senkinek, megis veglegest kapott. annyi volt a hibaja, hogy nem o volt a legelesebb kes a fiokban, de soha egy rossz szot nem szolt, sot meg be is segitett a forum dolgaiban. a lenyeg, hogy igen sajnos van akiknek “pofara” megy a tiltas. es ez csak 1-2 pelda volt.MyStiQ írta:
Én nem azt mondom, hogy védeni kell a BBeno, hehe, RMCF, Raisen sort,
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 16., péntek 18:20
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. november 16., péntek 18:18
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. november 16., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 16., péntek 17:03
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2018. november 16., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 16., péntek 16:13
Én is így érzem gyakran, pont azért, amiért hehe ilyen sokáig volt megtűrve.MyStiQ írta:Ne haragudjatok, de ez, hogy spoilerbe raktátok az írását ez elég olcsó és gyerekes húzás volt. Én elhiszem, hogy volt egy bicskanyitogató stílusa, de legalább volt saját véleménye.
Amikor moderátor voltam a korábbi oldalon, talán itt is, akkor elég sokszor kipakoltam én is embereket, mégsem kaptam soha fenyegetést, e-mailt, új reget, anyázást, semmit.
Én most sokszor azt érzem, hogy aki pajtás, annak minden el van nézve, aki meg nem szimpi és ellentétes véleményen van, az rögtön kapja a büntetést.
Nyilván nem vagyok itt 0-24, de amikor olvasgatok, nekem ez jön le. Részben emiatt, részben időhiány miatt nem írogatok már túl sokszor, de én így látom.
Én ezt nem kioktatásként írtam, csak véleményként, ha emiatt tiltólistára kerülök és/vagy bannolni szeretnétek, ám tegyétek. Eddig sem olvastam más oldalt, ezután sem fogok, de sokszor tényleg azt érzem, hogy a személyes sérelmek vezérelnek néhány szerkesztőt akár jelenlegi/korábbi játékosok kapcsán, akár fórumozók kapcsán, ez pedig szerintem a fórum rovására megy mostanság egyre inkább.
Csak ismételni tudom magam, ez saját vélemény, ha senki nem ért velem egyet, elfogadom, többet nem is szeretnék a téma kapcsán írni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. november 16., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. november 16., péntek 16:05
pheco írta:Nekem esku hianyozni fog, a bekmenezest leszamitva
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 16., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 16., péntek 16:01
Persze, hogy sokszor nem ő volt az, azért is lett kicsapva sok más, amikor beleálltak ok nélkül.MyStiQ írta:Azzal egyetértek, hogy nem így kellett volna reagálni. Én személy szerint nem tartottam jó poénnak, szóval megértem, hogy felbaszódott, azzal viszont nem tudok azonosulni, ahogyan kezelte.
Tudjuk, hogy hehe kellően hirtelen haragú, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, hogy nem mindig ő volt a fasz és olyankor is ő lett elővéve a fórumozótársak által.
Például felhoztad Benőt, ő is már minden hozzászólása után baszogatva van, kb már akkor is, ha hoz egy friss hírt, amit korábban nem közölt senki. Nem feltétlenül a moderátorok, adminisztrátorok által, hanem más fórumozók által. Látták, hogy korábban vagány volt kiröhögni, akkor megteszik ők is, közben a hozzászólásaikban hozzáadott érték a legkevesebb sincs.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem