Az üzenetem lényege és célja az volt, hogy nem azonos a fórumozók elbírálása. Ezt most valamennyire Te is megerősítetted.
Korábbi fórumon ja, adogattam ezért bőven warnt, kaptál Te is, Realista is, hehe is meg még elég sokan. Nekem csak az nem tetszik, hogy miért kellett ez a spoileres szarakodás az írásai kapcsán? Ha nem tanul semmiből, akkor már korábban ki kellett volna tenni, de ez, hogy belenyúlunk egy fórumozó írásaiba, ez nekem nem igazán nyerte el a tetszésem.
Ha kivágjátok 2 hónapja, 2 hete, 2 napja véglegessel, akkor le sem szarom, rászolgált. Most is rászolgált, csak kár volt visszaélni úgymond a hatalommal, hogy belenyúlt valaki az írásaiba.
Én nem azt mondom, hogy védeni kell a BBeno, hehe, RMCF, Raisen sort, de ha valaki beléjük köt, mert az trendi, akkor az illető is kapja meg a kis büntetését. Mert bizony van pár fórumozó, akinek az a legnagyobb élvezetforrása, hogy azt figyeli, 1-2 emberbe mikor köthet bele, kivágva ugyanakkor még nem láttam soha.
Ui.: Számomra a mai napig zavaró akár a saját, akár más csapat játékosait gúnynéven szólítani, mert kibaszott tiszteletlen.
Ui2.: Szeretek mindenkit, de legközelebb csak vágjátok ki az illetőt, ne éljetek vissza a hatalommal.