Nacho mindig is csere volt, Asensio is mindig csere volt és még fiatal képlékeny mi lesz vele, Lucas is mindig csere volt csak rotálásban kezdett. Isconak meg igenis nagy érdemei vannak pl Zidane 2ik évében mind bajnokság mind bl sikerében. amikor ott meglett a gyémánt kezdő elég sokáig ő csinálta a bugit.Steve írta:Abszolút!Őt is meg kellett volna említenem.sonic írta:Szerintem Carvajal is stabilan vilagszinvonalu jatekot hozott. Nyilvan voltak rosszabb pillanatai de kinek nem.
Ahogy Odriozola is ide sorolható. Nyilván sok meccse nem volt, de minden meccsen minőséget hozott.
A többieknek viszont szerintem mindnek vanbak hiányosságai. Nachora pl nem is tudok haragudni. De Isco pl kimondottan irritál, hogy nem tudott szintet lépni, pedig benne sokat láttam. Asensio uez.
Nekem ezek a csalódások fájnak.
LV szimpatikus kiegészítő, de nem lehet álkandóan kezdő. Ha így nézzük akkor sok spanyol játékos zavaró. Az ember építe rájuk, de nem lehet.
szerintem nincs velük gond csak elég divatos lett pl mindenért Iscot elővenni. Zidane alatt nyerőember volt Isco, a válogatottban is betonkezdő. közel sem olyan szar mint aminek idén meg van bélyegezve.
HA jött volna nagy név a támadó részlegbe nem feltétlenül lenne kezdő de az erős hogy azonnal el kell adni mindenkit egy doboz gyufáért. most van új edző, szépen lassan visszajön a műtétből meglátjuk mi lesz. nyáron meg úgyis pörögni fog a biznisz.