kezdő volt 1-2 évig, aztán "jó" csere lett belőle...Pipita írta: Mondjuk M Diarra abszolút nem az a kategória és soha nem is volt, akit ezekkel kéne egy szinten emlegetni.
arra volt példa, hogy ilyen spanyolokat akkor is találtunk volna, mint ő
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 16., péntek 21:57
kezdő volt 1-2 évig, aztán "jó" csere lett belőle...Pipita írta: Mondjuk M Diarra abszolút nem az a kategória és soha nem is volt, akit ezekkel kéne egy szinten emlegetni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 16., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 16., péntek 21:51
Mondjuk M Diarra abszolút nem az a kategória és soha nem is volt, akit ezekkel kéne egy szinten emlegetni.Jim írta:jó nézd úgy, hogy volt itt M Diarrától Fauberten át Drenthéig mindenki![]()
akiknél a mostani spanyolok nagy része jobb
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 16., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 16., péntek 21:45
Nacho mindig is csere volt, Asensio is mindig csere volt és még fiatal képlékeny mi lesz vele, Lucas is mindig csere volt csak rotálásban kezdett. Isconak meg igenis nagy érdemei vannak pl Zidane 2ik évében mind bajnokság mind bl sikerében. amikor ott meglett a gyémánt kezdő elég sokáig ő csinálta a bugit.Steve írta:Abszolút!Őt is meg kellett volna említenem.sonic írta:Szerintem Carvajal is stabilan vilagszinvonalu jatekot hozott. Nyilvan voltak rosszabb pillanatai de kinek nem.
Ahogy Odriozola is ide sorolható. Nyilván sok meccse nem volt, de minden meccsen minőséget hozott.
A többieknek viszont szerintem mindnek vanbak hiányosságai. Nachora pl nem is tudok haragudni. De Isco pl kimondottan irritál, hogy nem tudott szintet lépni, pedig benne sokat láttam. Asensio uez.
Nekem ezek a csalódások fájnak.
LV szimpatikus kiegészítő, de nem lehet álkandóan kezdő. Ha így nézzük akkor sok spanyol játékos zavaró. Az ember építe rájuk, de nem lehet.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 16., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 16., péntek 21:06
Abszolút!Őt is meg kellett volna említenem.sonic írta:Szerintem Carvajal is stabilan vilagszinvonalu jatekot hozott. Nyilvan voltak rosszabb pillanatai de kinek nem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. november 16., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 16., péntek 20:34
Nem raknám ki az összes spanyolt, de szerintem túl lettek egy kicsit tolva.Jim írta:a keretben nincs helyettük jobb nem az egész világon
ennyire tényleg nem jók a spanyolok![]()
igazolni kell, tény
de azért had ne dobjuk ki az összes spanyolt...
annyi pénz nincs igazzolni
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 16., péntek 20:02
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 16., péntek 19:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 16., péntek 19:01
dzsi91 írta:Hámesz teljesen jó helyen lenne nálunk ha realizálná ,hogy ő lehet a tökéletes 12ik ember.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 16., péntek 18:53
dzsi91 írta:Hámesz teljesen jó helyen lenne nálunk ha realizálná ,hogy ő lehet a tökéletes 12ik ember.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 16., péntek 18:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 16., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 16., péntek 18:36
KAG írta: Az a gond, hogy ez a része nem így van.
Próbáljuk itt erőltetni az Asensio,Isco,Vazquez vonalat a kezdőbe, amikor láthatóan kevés.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. november 16., péntek 18:26
Theo mondjuk franciaKAG írta:Az a gond, hogy ez a része nem így van.egyértelmű, hogy kellenek minőségi légiósok, akik jobbak mint a spanyolok
de közepes játékosokat felesleges külföldről hozni
(magyar foci analógia: ez az NB1-ben is téma, csak akkor jöjjön légiós, ha jobb mint a hazai)
Próbáljuk itt erőltetni az Asensio,Isco,Vazquez vonalat a kezdőbe, amikor láthatóan kevés.
Theo is mi volt könyörgöm?!
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 16., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 16., péntek 18:10
Az a gond, hogy ez a része nem így van.egyértelmű, hogy kellenek minőségi légiósok, akik jobbak mint a spanyolok
de közepes játékosokat felesleges külföldről hozni
(magyar foci analógia: ez az NB1-ben is téma, csak akkor jöjjön légiós, ha jobb mint a hazai)
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem