persze még mindig nem ezzel van a baj
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 29., vasárnap 14:21
Persze, ha csak ennyi lenne...Sierra írta:Ha megnézzük az alapkezdőt, ők már összeszoktak az elmúlt évek alatt. Annak a pár új játékosnak sem kéne nagy problémának lennie így lassan 3 hónap után, főleg, hogy mindegyik spanyol, Carvajal és Bale kivétével tavaly is vagy azelőtt is a La Ligában tolta.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 14:18
De komolyan, miért ne hihetnénk ezt? Kurva unalmas már ez amúgy, jön egy új edző, és akkor az "első évben ne várjunk semmit, ez az összeszokás éve". Úristen, hányszor lehetett ezt hallani, marha idegesítő. És persze eltelik egy év, és alig változik bármi is. Vagy esetleg jön megint egy új edző.csabi87 írta:Most komolyan azt hitték itt nagyon sokan hogy az első évben tarolni fog a csapat?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:28
hát nemtudom h az a stílus nálunk működőképes emadridronie írta:Carlonál is a tavalyi Bayern München a követendő példa minden szempontból .....
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:24
Viszont jobb lesz ha igen gyorsan összekpaja magát, mert különben rövid időn belül lengeni fognak azok a fehér kendők. Egyelőre nem hogy építkezést, hanem rombolást művelt.
Most Özil eladásába nem mennék bele, itt teljesen felesleges. De az h egy Real Madridban egy ember sincs akinek van elképzelés és ötlet a játékába, legyen az Lakatos Józsi, vagy akárki, az szánalmas. Isco akármennyire is ügyes, ő nem az a játékos. Modric sem.
Az eddigiek alapján ezek a gondolatok szerintem többekben is megfogalmazódtak már; néha nekem is olyan érzésem van, mint a Mou utáni Inter-Benítez házasságnál; finomhangolás helyett már-már kényszeres ragaszkodás a gyökeres változtatásokhoz (komoly buktával)! Ami miatt és amiben egyelőre még én is töretlenül bízom, az a következőkben való reménykedés -->Az edzo temahoz: tavaly elott volt egy bitang eros kontra csapatunk, szerintem a vilagon a legjobb, amit "csak" annyival kellett volna tovabb fejlesztenunk, hogy az elony tudataban ne alljunk teljesen vissza vagy ha meg is allunk pihenni, akkor is egy labdatartobb modszerrel. Ezt Mourinhonak az oltozoi "incidens" miatt nem sikerult potolnia, jott Ancelotti. Potoltuk Alonsot egy hasonlo stilusu fiatal jatekossal (Illarra), vegre Arbeloa helyett/melle hoztunk egy fiatal tamadni is tudo jatekost (Carvajal), jobb szelre a vilag egyik leggyorsabb jatekosat leigazoltuk es a helyett hogy az utobbi 3 ev munkajat tokeletesitettuk volna a hibak kikuszobolesevel... elkezdunk epiteni egy teljesen uj csapatot, teljesen uj jatekfelfogassal. Ezzel nem is lenne gond, de se Ronaldo-nak, se Bale-nek nem fekszik ez a labdatarto jatek. Sok kerdes felmerul bennem, de annak legalabb orulok, hogy Ancelotti is latja a hibakat, remelem sikerul is javitania rajtuk.
és hogy Carlonál is a tavalyi Bayern München a követendő példa minden szempontból .....Most egy alapjában véve labdatartós játék alapjait próbálják lefektetni, nem elvetve a gyors támadásokat sem. Ez lenne az arany középút. De ha nem kapnak időt, akkor semmi nem lesz belőle.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 12:20
talán mer ez nem az a topikh3x0r írta:Komolyan kerdem, miert kell ilyen kicsibe irni? Ha van egy velemenyed, akkor azt "mondd ki hangosan".
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 29., vasárnap 12:16
Ezaaaz. Meg egy nap amikor fel lett hozva az Ozil tema.Mike írta:egy kicsit bővebben
lehet itt jönni azzal Carlonak h hátde 2 meccsen is kezdő volt. Nem az számít. Azt az ember érzi ha nem bíznak benne. Nap mint nap együtt vannak, lejön az egy idő után. Szerintem nem kell ezt magyarázni. Meghát le is kapta mind2szer, mikor voltak nála gyengébbek is. Volt még az átigazolási időszak közepén egy hír h vmi bizniszbeli ürge szerint egy angol csapat komoly összeget fog ajánlani az egyik játékosunkért. Valószínű a háttérben már tudták Perezék h Özil az. És dörzsölte a mancsát h meg is lesz a 100 millió fele. El lett döntve. Innentől kezdve nem csoda az se h Ancelotti nem számolt vele komolyan. A minimális látszatot meg fent kellett tartani, mert az Arsenal nem hülye h kipengessen ennyi pénzt egy mellőzött játékosért. Aztán jött a magyarázkodás Pereztől h éjszakai élete, bulik, meg nem profi életmód. Na persze. Talán az első évében volt még egy ilyen kósza hír, több nem. Pedig a mai világban aki bulikba jár arról sorban jelennek meg a cikkek, főleg a madridi szenzációhajhász firkászokat ismerve. Meg pont Josénál ezt megcsinálni, na ne. Még ha kiskedvenc is, ez nem így működik.
Ha Benzema iden nem valik be, akkor el kell adni es hozni helyette egy top csatart. Egy olyan csapat sincs, ahol ket ilyen szintu csatar van egy posztra. Iden a vezetoseg Benzema mellett rakta le a voksat, megkapta az utolso eselyt. Ha iden sem valik be, akkor mehet Isten hirevel, a helyere pedig johet Suarez, Cavani, stb.primrose írta:Ha Benzema idén nem válik be, akkor meg igazoljuk le Suarezt és menjen padra a francia, habár szerintem hosszabb távon ő sem tűrné, szal megint ott leszünk mint most.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:53
igen, de még azt mondom, hogy várjunk, főleg Bale esetében, hát még olyan keveset játszott. az is lehet, hogy többféle taktikát fogunk majd nyomatni, egyszer így, egyszer úgy. az lenne a legjobb ha a kombinatív játékot tudnánk ötvözni Bale és CR erősségével és senki nem érezne semmi hiányt.nalátod, pontosan leírtad te is h mért gondolom így![]()
egy nevesebb csatár úgysem fog a padra jönni, vagy hogy felváltva játszanak Benzemaval. Valaki idősebbet kellene igazolni, akinek már nem elsődleges célja, hogy mindig játsszon, de talán mégis nagyobb biztosíték, mint Morata. Ha Benzema idén nem válik be, akkor meg igazoljuk le Suarezt és menjen padra a francia, habár szerintem hosszabb távon ő sem tűrné, szal megint ott leszünk mint most.De akkor hozztunk volna már valakit, könyörgöm... Hát ez így botrány lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:42
nalátod, pontosan leírtad te is h mért gondolom ígyprimrose írta:Bocsánat, de Balenek nem volt még 90 perce ebben a csapatban és alig alig játszott és szerintem még fel sem épült teljesen, a környezet megszokásról ne is beszéljünk. Ebben a közegben CR sem a legjobb, ezért is írtam, hogy ha van két ilyen futórobotod a szélen, akkor lehet nem kellene eltérni a kontrától, ami tudom, hogy sokak csőrét zavarja és nem is a legszebb, de ha a két alappillérünk a futásban a legjobb, akkor felesleges leállni passzolgatni, és várni hogy majd becselezik magukat.
De akkor hozztunk volna már valakit, könyörgöm... Hát ez így botrány lesz.primrose írta:Ezt meg meglehetne már érteni, hogy Higuain nem akart maradni
ezt meg szépen beadták a népnek, és én is úgy voltam vele, hogy igen talán így van. Aztán Perez kinyitotta a száját... Hát az nagyon átlátszó és szánalmas volt.primrose írta:Azt is meglehetne már érteni, hogy Özil is menni akart, mert baromira nem akart küzdeni a helyéért
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:19
Mi az hogy lehet? Ez olyan lemondó volt... én is kritikus vagyok a csapattal szemben, de ennél lesz jobb is, Carlo meg naná, hogy belejön. Bele kell jönnie.De egyenlőre nem is érdemes ilyenről beszélni, Carlo még egy darabig úgy is marad. Aztán lehet h bele is jön még
Ezt mondjuk adom. Az első komolyabb derbijét elveszítette, a Clasicokon majd meglátjuk mi lesz, de nem lennék a helyében, ha mindkettőt elveszíti.Viszont jobb lesz ha igen gyorsan összekpaja magát, mert különben rövid időn belül lengeni fognak azok a fehér kendők. Egyenlőre nem hogy építkezést, hanem rombolást művelt.
Bocsánat, de Balenek nem volt még 90 perce ebben a csapatban és alig alig játszott és szerintem még fel sem épült teljesen, a környezet megszokásról ne is beszéljünk. Ebben a közegben CR sem a legjobb, ezért is írtam, hogy ha van két ilyen futórobotod a szélen, akkor lehet nem kellene eltérni a kontrától, ami tudom, hogy sokak csőrét zavarja és nem is a legszebb, de ha a két alappillérünk a futásban a legjobb, akkor felesleges leállni passzolgatni, és várni hogy majd becselezik magukat. Még CR sem képes átmenni 3 felállt emberrel szemben, Baleről meg ne is beszéljünk. Ettől függetlenül ha változtatunk, Bale nagyon is hasznos lehet. Ne add itt a negatív alaphangot ezzel a 100 milliózással , főleg úgy h még esélye sem volt komolyabban kibontakozni és az eddig folyton játszó emberkék is nagyon gyengék.Jött Bale aki teljesen használhatatlan ebben a közegben. Rajtunk röhög a világ megint h egy ilyen cserét megcsináltunk. 100 millió...atyaég![]()
Ezt meg meglehetne már érteni, hogy Higuain nem akart maradni. Nem akart alternatíva lenni, hanem stabil kezdő akart lenni, amit Karimmal a csapatban nem tudtak neki garantálni. Azt is meglehetne már érteni, hogy Özil is menni akart, mert baromira nem akart küzdeni a helyéért. Di Mariaval szemben Özilnél nemcsak hogy játék nem volt, hanem a hozzáállás is hiányzott. Hidd el, nem akartad volna te őt látni ebben a csapatban stabil kezdőként, az utolsó pozitívumokat is lerombolta volna magáról.Higuaín eladásával nincs alternatívája Benzemának. Akármennyire is suta volt néha, valahogy az ilyen meccseken minidg jól jött. Mostmeg van egy Morata, Jesé előtt a sorban
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:31
Ha megláttad volna akkor azt írtad volna,hogy ez az ember visszafejlődött.Nem emlékszem rá,h milyen volt xabi, de biztos,h nem olyan mint illarra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:30
Igen azt. Még csak szeptember van, de már edzőváltáson gondolkodnak páran, azért ez durva.csabi87 írta: Most komolyan azt hitték itt nagyon sokan hogy az első évben tarolni fog a csapat?![]()
Nem emlékszem rá,h milyen volt xabi, de biztos,h nem olyan mint illarra.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:28
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:14
Gondolom nem láttad Xabi Alonsot amikor leigazoltuk,hogy milyen teljesítményt nyújtott tavaszig.Ő pedig Bl győztes volt már akkor.Ez az illarra gyerek is.. Össze vissza futkorászott kéz a kézben kedirával.Éreztem egyébként,már amikor megvettük,h ő lesz a nyár szokásos szar transzfere(mer nálunk mindig kell egy). Nálam még simán lenne helye Xabi-nak.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 9:56
À Löwnek nem termedt babér csak 2 VB bronz egy underdog nemét válogatottal meg az az ominózus EB döntő és mindezeket rendszeresen megujuló válogatottal. Kis túlzással Lőw most építi a 4. csapatát mióta kinevezték. Ancelottiról meg már leìrtam, hogy mi a baj vele. Nem képes egy stabil csapatot összerakni. De csak higgyétek azt, hogy ez jó lesz. Csak már most látszik hogy Carlonak gőze nincs mit kellene csinálni.Sierra írta:A válogatottban nem sok babér termett neki eddig. Egy EB döntő, oszt annyi. Klub szinten meg majdnem zéró.Matt009 írta:Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
Ancelottinak meg csak leesett 2 BL.
Én azt gondolom, hogy ha Ancelotti esetleg nem válna be, akkor egy Pep típusú edző kéne most már, aki meghatározó volt a Realban anno, akinek tényleg van fogalma, hogy miről is szól a foci, aki tud hatni a játékosokra, tudja őket motiválni, feltüzelni és akire maximálisan felnéznek. Nem tudom jelenleg Zidane-on és Raúlon kívül van-e ilyen ember.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 29., vasárnap 8:25
Akkor október 28.-án edzőváltás lesz?dzsihad91 írta:Ő nem egy mourinho neki 5-0ákat nem fognak elnézni soha.
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. szeptember 29., vasárnap 5:26
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem