mi a kurva élet?soadroli írta:Detective Pikachu Trailer![]()
gyerekként imádtam a pokémont, remélem nem lesz olyan szar a film

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 12., hétfő 21:35
mi a kurva élet?soadroli írta:Detective Pikachu Trailer![]()
gyerekként imádtam a pokémont, remélem nem lesz olyan szar a film
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 12., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 12., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 10., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 9., péntek 21:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze, de a film nem igazán a bandáról szólt, hanem inkább freddie-ről, ezért is volt kevés backstage vagy egyéb más jelenet a bandával. A szükségeset beletették a többit nem. Teljesen hiteles önéletrajzi film pedig amúgy is ritkán van.rashidm írta:
Hát...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amiket utánaolvastam, meg kritikát néztem, azért az túlzás hogy nagyjából fedi a valóságot... pl. a többi tag a filmben: alig látható náluk pia, stb. A kritikák alapján jogos a feltevés, hogy ők biztos ilyen "szentlelkek" voltak-e... nem lennék meglepve ha a még élő tagot igyekeztek a cinkes dolgokat - amit lehet - áthárítani Freddie-re. Meg azért én jobban örültem volna ha több mindent mutatnak be.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 9., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 9., péntek 21:01
Hát...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amiket utánaolvastam, meg kritikát néztem, azért az túlzás hogy nagyjából fedi a valóságot... pl. a többi tag a filmben: alig látható náluk pia, stb. A kritikák alapján jogos a feltevés, hogy ők biztos ilyen "szentlelkek" voltak-e... nem lennék meglepve ha a még élő tagot igyekeztek a cinkes dolgokat - amit lehet - áthárítani Freddie-re. Meg azért én jobban örültem volna ha több mindent mutatnak be.kierkegaard írta:persze, nem 100%osan fedi a valóságot de a nagy része igen, a többi meg belefér. Nem fogsz benne csalódni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 9., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. november 9., péntek 20:30
En is megyek hetvegen valszeg, de nekem valahogy az a abajom ezzel a filmmel, hogy nem a valosagot mutatta be. Akkor lehetne az ev legjobb filmje, ha nem egy valos tortenetet, nem egy egyuttes vagy eloado tortenetet mutatna be, mert igy ez csak egy film ami elferditi a valosagot.kierkegaard írta:Ma néztük meg a Bohemian Rhapsody-t és hát szimplán csak odabaszott. Az elején nagyon lassú és unalmas de szépen lassan felpörög és nálam eddig a legjobb 2018as film. A radio ga ga és we will rock you c számnál a hideg kirázott. Legszívesebben megtapsoltam volna az előadást, mintha ott lettem volna élőben. Bár ebben a screenx tech is besegitett valószinűleg.
Ha már screenx..maradok inkább a 2d-nél. jelenleg hatalmas nagy parasztvakitás.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 9., péntek 20:26
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 9:22
jobb későnFaust írta:Hú gyerekek, megnéztem végre valahára az Akirát. Kinek mi a véleménye róla?
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. november 7., szerda 0:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 6., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 4., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 4., vasárnap 20:45
Ajánlós cucc.doncsontos írta:Upgradet nézzétek, Tom Hardy hasonmással, évek óta nem volt ilyen jó akciófilm 10/10
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. november 4., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 4., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. november 4., vasárnap 19:18
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem