Ezt nem egészen értem, Di María ma akkora flop volt, hogy fájt nézni.
Az első félidőben 3 fejesünk volt kapura veszélyes 2x Benzema, 1x CR. Mind a három helyzetnél DM adta be a labdát. Más veszélyt az első félidőben nem teremtettünk. A játékban meg mindenki szar volt, DM nem lógott ki lefelé a sorból.
Isco (is) ma nagyon gyenge volt, kellett a frissítés, és hát láthattuk, hogy Morata többet csinált negyedóra alatt, mint Benzema az elmúlt 2 meccsen.
Csak nem Iscot hoztam volna, hanem Benzemát. Egyedül Iscoban van a váratlan húzás lehetősége. De akkor már lényegében mindegy volt a meccsnek.
Szerintem ma a cserékkel nem volt gond, inkább a kezdővel volt, ezért is volt érthető, hogy be kellett hozni Bale-t meg Modricot.
Nem a behozott játékosokkal volt baj, hanem azokkal, akiket lehozott. De a mai cseréi még védhetőek, de az elmúlt hetekben is kritikán alul cserélt.
Az eredményei őt igazolják,
Sok címet nyert, de a kispadon eltöltött idővel arányosítva inkább mondanám középszerű teljesítménynek, főleg annak a fényében, hogy szinte csak nagy csapat padján ült. Ráadásul a csapatainak a játéka sem volt meggyőző soha. A Chelsea második szezonja egy rossz vicc volt, a PSG-vel agyon kellett volna vernie a francia bajnokságot, mégis csak kiizzadni sikerült a bajnoki címet. A Milannal meg 7 év alatt 1 bajnoki cím nagyon soványka. Mindezt úgy, hogy tulajdonképpen soha nem is voltak komoly versenyben a Juvéval, mindig fordulókkal a vége előtt kiszálltak a versenyfutásból. A 2 BL győzelem az ami igazán nagy ázsiót biztosít Ancelottinak. Anélkül az eredményei inkább lennének szemtelenül kevesek.
Ezek alatt mit értesz? Milyen hibái voltak az előszezonnak? És milyen rossz igazolások?
Bale leigazolása, Özil elengedése, csatár igazolásának hiánya, Real-szintű vkp igazolás hiánya.
Az akarat érvényesítése,nem LEMOSÁS. De az akaratukat is csak részlegesen tudták ránk erőltetni. Lemosás az másik meccsen volt...nem ezen. Más meccset néztünk
Oké RMFC. Akkor nem volt lemosás. Ha téged ez a rosszul megfogalmazott félmondat zavar, akkor egészségedre. Neked is sikerült a leglényegtelenebb mondatot kifognod abból a hsz-emből. Ennek ellenére az Atma teljesen megérdemelten nyert, és kurva messze voltunk attól, hogy egyáltalán megszorítsuk őket.